Поредната простотия от Globul!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Re: Поредната простотия от Globul!

Мнение от cherepa83 » 27 Авг 2010, 19:14

TiGoNiSh написа:
cherepa83 написа:В крайна сметка звъниш на оператор и им казваш че не искаш да получаваш смс-и от кратки номера и си ОК?

Колега ти ми говориш наизуст нещо - звънял съм и на Глобул и на М-тел да ми спрат всякакви СМС-и с рекламна цел и да ......., камо ли някакви игри??? Ако в това се опитваш да ме убедиш, моля те не ми пиши повече глупостите си в темата!

не ти говоря наизуст понеже работя някъде там и съм спирал услуги на клиенти както и СМС-и от кратки номера,а според мен и практиката ако си говорим реално не е възможно да си активираш заключена клавиатура и да приемеш услуга на някой оператор,звучи несериозно,услугите се активират с обратен СМС ако не върнеш не могат да те регистрират турско да стане,един път трябва да отвориш смс-а ,втори път да натиснеш отговори и трети път изпрати......нямя такъв филм с едно натискане да отвориш смс-са и да го пратиш обратно.Друга бира е вече че някой е решил че се правят пари с тези тъпи услуги но всеки пуска на пазара каквото реши....Който го е страх от мечки не ходи в гората или не ползва нещо което не разбира колкото и кофти да звучи на всичко трябва да се обръща внимание....Утре ще и звънне на баба ти някой измамник по домашния и кво ще кажеш БТК са виновни,ти какво си мислиш че ние няма да остареем и някой няма да ни набутва с нещо ли ??? И мился че щом си пуснал тема може да си пускам мнението вътре щом е отключена ,ако греша поправи ме !!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 27 Авг 2010, 19:16

trance4life написа:Най ме е яд на Глобул,че като ми изтече договорът ако не отида да си го преподпиша те сами го преподписват за 1година :banghead: :ranting: :bang: големи са измекяри
Ама така е в тази страна който има пари има и власт и законите работят на негова страна!!! :dunno:

колега това е крадено от МТЕЛ за съжаление

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 28 Авг 2010, 12:46

Изтъркайте настройките за смс...

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 30 Авг 2010, 12:57

Е.Димитров написа:Забелязах обаче че глобул имат съвсем друга стратегия-може ли някой да посочи къде е офиса на глобул-само не се бъркайте с фрайчайзинг представителства-говорим за глобул,всички офиси са на германос или някоя друга фирма,дори в страницата на глобул...няма адрес и телефон...

http://globul.bg/bg/distributor.city.html?city_id=108
Ето ти 19 офиса на глобул (началото на списъка) в софия. Поне за 4-5 мога да гарантирам, че са си техни офиси, а не франчаиз.
Отделно за спиране на смс-и за игри и всякакъв подобен спам, проблем с глобул съм нямал. С обаждане на 123 и след представянето на оператора, като кажеш "спрете тая простотия с смс-ите от номер ХХХХ", досега винаги са спирали. Ама това пак си е малко до това с какъв тон подходиш по телефона :mhihi:
Иначе за мтел, преди 2-3 месеца преподписвах договор и имаше специално 2-3 полета за "не желая да бъда включван в телефонен указател", "не желая номерат ми да бъде даван на 3-ти лица и фирми". 99% от хората като не се загледат и не си отбележат тия неща, после се чудят защо получават двойни порции спам
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Авг 2010, 13:15

XaMaB написа:
Е.Димитров написа:Забелязах обаче че глобул имат съвсем друга стратегия-може ли някой да посочи къде е офиса на глобул-само не се бъркайте с фрайчайзинг представителства-говорим за глобул,всички офиси са на германос или някоя друга фирма,дори в страницата на глобул...няма адрес и телефон...

http://globul.bg/bg/distributor.city.html?city_id=108
Ето ти 19 офиса на глобул (началото на списъка) в софия. Поне за 4-5 мога да гарантирам, че са си техни офиси, а не франчаиз.
Отделно за спиране на смс-и за игри и всякакъв подобен спам, проблем с глобул съм нямал. С обаждане на 123 и след представянето на оператора, като кажеш "спрете тая простотия с смс-ите от номер ХХХХ", досега винаги са спирали. Ама това пак си е малко до това с какъв тон подходиш по телефона :mhihi:
Иначе за мтел, преди 2-3 месеца преподписвах договор и имаше специално 2-3 полета за "не желая да бъда включван в телефонен указател", "не желая номерат ми да бъде даван на 3-ти лица и фирми". 99% от хората като не се загледат и не си отбележат тия неща, после се чудят защо получават двойни порции спам

Не е точно така с офисите на глобул,защото съм питал къде им е офиса и се се опитват да ме насочат към някой от магазините им,иначе имах договор с глобул,изтече договора и не са ми го подновявали автоматично,за мтел и клаузите с нежеланията-нашата фирма се явява една от големите корпоративни клиенти на мтел и бъди сигурен че условията е в никакъв случай да не се дават номерата на 3 ти лица и да не се включват където и да е било,но си остава факт понякога че получавам реклами от мтел и подканяне за игра в някоя известна игра която се рекламира,така че тука каквото и да подпишеш-няма никакво значение,те са длъжни да опитат и то безнаказано

Предишна

Назад към Извън Темата