BMW???.Забранено за цървули!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Mapuo
- Потребител
-
- Кара: '96 BMW E39 520i
Re: BMW???.Забранено за цървули!
Да, може и да има минуси, но нека да попитам по-старшите нещо - помните ли първа частна милиция ?
Докато си затваряме очите и ги оставяме да се измъкнат, ние им казваме - елате пак! Размина ви се и ще ви се размине пак...
В Бургас Мечката остави нещо след себе си. Сега циганите там са хора. Пак гадни и противни, но поне до някъде едни от нас.
Тук в останалата част на родината ни обаче все-още си имаме напаст наречена мангали. Не казвам, че трябва да се превръщаме в бандити и определено не насърчавам побоя по някой просто защото е черен, но относно джамбазите - било то черни, бели, бенбени - колко неща ще променим докато си затваряме очите! Който иска нека да провери, но въпреки минусите аз ще гледам напред, опитвайки се да видя един малко по-добър свят отвъд преградата в самите нас. Преградата от беззаконие и страх.
Докато си затваряме очите и ги оставяме да се измъкнат, ние им казваме - елате пак! Размина ви се и ще ви се размине пак...
В Бургас Мечката остави нещо след себе си. Сега циганите там са хора. Пак гадни и противни, но поне до някъде едни от нас.
Тук в останалата част на родината ни обаче все-още си имаме напаст наречена мангали. Не казвам, че трябва да се превръщаме в бандити и определено не насърчавам побоя по някой просто защото е черен, но относно джамбазите - било то черни, бели, бенбени - колко неща ще променим докато си затваряме очите! Който иска нека да провери, но въпреки минусите аз ще гледам напред, опитвайки се да видя един малко по-добър свят отвъд преградата в самите нас. Преградата от беззаконие и страх.
- Icooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Котлон
- Мечтае да кара: e30 М3 на планински проход с нов асфалт :)
- Детайли за колата: E38 740i
Абе крадци.. винаги ще ги има. Поне да крадат от ударени.. отдавна излязли от употреба коли - а не от колата, на някои човечец, който разчита на другия ден да си отиде на работа с нея.. който очаква като посегне с пръста да си пусне любимата песничка от ЦД-то, а не вместо него да му потъне пръста в дупката, предназначена за ЦД-то..
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
долни копеленца от които нищо не става,с лопата да ги ринеш.преди време когато за 1ви път усетих приятното усещане да остана без климатроник,ми бяха взели от жабката фенерчето и един ред бул...има ли смисъл да го коментирам.на моменти си мисля че може би е по-добре да не хващам някой на място,че нз дали ще успея да се спра.мн ми чудно тези боклучета цял живот ли правят сметка с това да занимават ?
пп. никога когато ми трябва нещо за колата,не го купувам от "колега" който няма и 5 мнения на кръст.според мен на тези "колеги" ,трябва да им е забранено да пускат теми и в "продава...",тъй като за мен това са точно хора,които минат напазаруват си от нас тъпаците и после си продават из форума на воля...
пп. никога когато ми трябва нещо за колата,не го купувам от "колега" който няма и 5 мнения на кръст.според мен на тези "колеги" ,трябва да им е забранено да пускат теми и в "продава...",тъй като за мен това са точно хора,които минат напазаруват си от нас тъпаците и после си продават из форума на воля...
- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
Мизерници сме си и т'ва си е! Един приятел преди години се прибира вечерта от дискотека (пеша), Е30-ката прилично спряна пред тях и някакъв лешпер клекнал до ключалката и си ръчка. Момчето в гнева си се затичва към него, тоя явно е бил доста опиянен от идеята да отвори Бимъра и дори не го усетил, моят човек го хваща за тъпата кратуна - удар във вратата, разбива му устата, падат зъби, тоя се превива на земята от болка и т.н. (сещате се). Идва полицията след 10-тина минути и двамата в Районното, обяснения се пишат, чудеса. След малко повече от година, моят човек го осъдиха за средна телесна повреда и плати на обирджията няколко хиляди лева, а ония го изкараха, че просто се бил шегувал оная вечер, щото знаел, че момчето е собственик на колата и го видял, че идва и решил нали да вкара майтапа. Та, мисълта ми беше, че и насилието не помага винаги. Гаражи, добре охраняеми паркинги и т'ва е...

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Сигурно по белия свят няма крадци или те винаги биват хващани и наказвани адекватно от закона. Айде моля ви се. Осигурете колите си, доколкото е възможно, застраховки, паркинги, гаражи, аларми, варианти много. Насилието поражда само насилие. И да смелите от бой крадеца, ползата ще е минимална и на Вас няма да ви стане по-добре. Да, ще се похвалите във форума, ще стане 10 страници тема с едни коментари..... но какво от това? Вашата кола е разбита, окрадена и това, че сте хванали и пребили крадеца, не решава горните проблеми, а дори може да ви създаде нови и то по-сериозни. Цената на едно CD не е равна на цената на обезщетението на една средна телесна повреда, както и в горния пример. Въпрос на закони, адвокати, съд и т.н. Превенцията всякога е по-добра. Ако не можете да си го позволите, сменете марката, мястото, незнам, аз по едно време си държах колата в местоработата ми, там имаше денонощна охрана. Се е вариант. Аз не искам да се разправям с крадци и щетите от тях. Два пъти съм страдал от крадци, веднъж мигачи на предишната ми кола за 90 евра и веднъж антената й, у Сапарева баня ми ги свиха. Полиция, протоколи, накрая нищо. Пих една студена вода и пак ръснах толко. Сега имам каско, гараж и секретен болт на джантите
Пиша го, щото вчера един гумаджия в Търговище ми сподели, че ми бил заминавал секретия болт, да съм си вземел нормални, те вече не крадели джанти
. И те така.

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i E39
Колеги, и аз изказвам своето съчувствие! Преди седмица повлиян от кражба пуснах тема за странияните огледала! Но за съжаление ще си останем само с приказките! Убедих се че свестните хора в тази държава остават все по малко и по малко, а новото поколение е под всякаква критика (моите уважения сигурен съм че има и свестни но...). Май за пореден път ще се оправдае максимата "Обичам родината, мразя държавата"! Незнам какво да кажа.
А какво да говорим за марката то не BMW, а дори и Лада да карат изродите пак ще ходят да крадат, това маи си е манталитет вече....

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
какво ще рече сменете марката -ставам сутринта и виждам моето ауди 80 б4 без белите мигачи -струват 20 лева двата ,след година на метри от него ''новото''е39 вече няма 3-то огледало
забравих да спомена че стария ми неугледен опел посред бял ден остана без огледало
забравих да спомена че стария ми неугледен опел посред бял ден остана без огледало
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Колега М-ски, нали знаеш, че тоя датчик понякога има навика да си се откача сам. При мен например съм го вързал със свински опашки за кабела на халогена, защото два пъти съм го виждал да виси.
- borislav
- младши ентусиаст
-
В бг винаги ще е така,на мен ми откраднаха емблемата,,не ми е за тъпата емблема но сега трябва да пребоядисвам целия капак,абе селяния тва е положението

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
BMWgiunter написа:Проблема опира до там ,че не е "наркоманска работа " ,а е работа на "горди" собственици на кошници от същата марка...нямам думи...![]()
![]()
естествено, тука са и четат.
m_ski написа:....
Така е колега, да ти кажа и далеч по-евтини неща вземат - емблеми, чистачки, мигачите в калнците и все такива ми ти скъпи неща.
Четат пед**асите много ясно!

Иначе аз на един щях да му нагъна тиквата/че и не е с БМВ/, но много се разчу историята и "доказателсвата" изчезнаха.

Сега Бойко Борисов ще хване всичките крадци и ше си спиме спокйно...
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Преди 2 месеца един от тук от форума /как не си записах ника му
/
ме пита-имаш ли датчик за външна-аз дам и струва еди колко си .
И "колегата" ми отговаря-аааааа е*** съм го-вечерта ще си сваля един
Та просто вече нямам думи

ме пита-имаш ли датчик за външна-аз дам и струва еди колко си .
И "колегата" ми отговаря-аааааа е*** съм го-вечерта ще си сваля един

Та просто вече нямам думи

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ja написа:Сега Бойко Борисов ще хване всичките крадци и ше си спиме спокйно...
ше ги фане...ама за кое???
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3