Сергей Станишев обяви новото правителство

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 25 Юли 2005, 7:56

а честито....
от тука нататък освен успех да пожелая не виждам кво ми остава ...

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 25 Юли 2005, 8:54

F-14 написа:а честито....

Приятелю, от писанията ти относно България не личи на този етап от живота да ти пука по някъкъв начин за тази държава!
Звучиш лицемерно!
Не те познавам, незнам какво ти е сторила България, сигурно имаш основание да се държиш по този начин!
Запази си чувствата за себеси, мисля че ти стана ясно че в този форум не се толерират, анти-български откровения!
Относно темата и политическата ситуация в страната, имам чувството че ще вървим трудно и бавно в правилна посока, заради разделението на този парламент, а това за момента е най-вредно за страната!
Най -добрия вариант за България на този етап, бе пълно мнозинство на левите, по простата причина че дясното пространство е ... в своеобразен катарзис да го кажа, пълна неразбория. Имат нужда от поне още един мандат в опозиция да заработят конструктивно!
Няма нищо страшно на този етап да ни оправляват социалисти-те също имат нужда от самоопредиление, при тях също не е ясно кой кой е, мокар да изглеждат доста консенсусни, власта ще ги накара да си покажат рогата, друго нещо народа трябва от време на време да "диша"!
От две години насам, пенсионерите са подложени на геноцид - извадени са от списъка на здравната каса съдо разширяващите медикаменти, от рода на Бетасерк, Кавинтон(спомагат мозъчното оросяване) и др!
Това са 2 000 000(два милиона) човека на които главите не функционират нормално без тези лекарства! :evil:
Трябва да се редуват дясно управление с ляво, за да има баланс, така е в повечето европеиски държави!
За Царя не ми се говори,имаше и добро, и доста недомислици и случайни... неща!!!

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 25 Юли 2005, 9:39

:yes: Tod
....много сте ми интересни като кажете "комунистите това, комунистите онова...." а десните кво напраиха, че не се сещам- ..........а карадоха яката,.......
я се стегнете, и във Франция и в Германия оправляват социалдемократи.....да не би да са се върнали в първи клас.......
Колкото са комунисти Иван Костов и Екатерина Михайлова, толкова са комунисти и Сергей Станишев и Весела Лечева, преди 1989г всички са били членове на БКП(друго е нямало) или младежки (комсомолски) организации на същата партия! По вашта логика значи и българи в тая държава няма.....нали 500 години на картата на мястото на българските земи е пишело Османска империя....и щом ние сме новото начало на Северозападнатачаст на Османската империя значи сме рязани........ помислете над написаното......

ПС: И в крайна сметка аз смятам, че разлика в управлението на сини, жълти и червени ние (нормалните хора) няма да усетим, всички първо ще преследват собствения си интерес ии след това ако остане някоя троха за народа може и да стигне до нас! Всички са маскари, въпроса е не кой ще опрвалява нашата Родина, а кой ще краде по-малко...за да има и някъв видим резултат, който да може да стигне и до обикновенния човек....
Просто разсъжденния.......
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 25 Юли 2005, 14:31

Другари и Другарки сега ще ни се е.е майката .Първо ние младите сме си виновни, второ оставихме пенсионерите да ни избират бъдещето,трето дреме ми на к..а че бсп е на власт.Като бях застъпник по време на изборите само пенсионери се размотаваха ,след това като си говорих с брат ми му се оплаках че цял ден ни една п**** не е минала да гласува ,та да се одървя .Та хич вече не ме интересува ,смятах да не давам мнение ама се ядосах

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м42б20 турбо
Детайли за колата: hx35/40 twin scroll

Мнение от S-stail » 25 Юли 2005, 15:17

Хаха чухте ли бати Серго как се обърна към
съпартийците си и коалиционните си партньори
със думата :arrow: ДРУГАРИ :mhihi:

А сега сириозно,според мен няма по лош кандидат за
вътрешен министър от Румен /Пияницата/ Петков,
който приватизира и е..а мамата на гр.Плевен,като
и по междудругото и го изразяваше пикаейки във
фонтаните на центъра на града :help:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 25 Юли 2005, 15:47

gazzzar написа:Колкото са комунисти Иван Костов и Екатерина Михайлова, толкова са комунисти и Сергей Станишев и Весела Лечева

За Костов 100% е бивш член на БКП, ... просто преди да влезне в политиката преподаваше в УНСС, аз лично съм ходила на негови лекции като преподавател, за малко и на изпит при него да ходя :D а за да си преподавател във висше учебно заведение от преди си беше задължително да си член на партията. После това резонно отпадна, но книжката си остава факт. После той се развилня да доказва, че не бил имал никога партийна книжка... и години се биеше в гърдите колко е син :D
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 LCI 530 xd MT

Мнение от sikar » 25 Юли 2005, 18:59

gazzzar написа::yes: Tod
и във Франция и в Германия оправляват социалдемократи........

Хее :lol: бате май тяхните социалдемократи са бая далече от нашите комунисти..опа социалисти де ;) -нашите два пъти бяха на власт след 10ти ноември 89 и двата пъти доведоха страната до нац.катастрофа.
Ако някой иска да го управляват турци тук в България,аз не искам.Не съм националист но 500г. стигат :evil: що българин не стане депутат в Турция,или пък министър ;)
Последна промяна sikar на 25 Юли 2005, 19:16, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 25 Юли 2005, 19:04

gazzzar написа:що българин не стане депутат в Турция,или пък депутат ;)

Защото за тях все още сме "рая". И те си тачат родина и кръв, не като нас, пренаписахме историята и от 500 години робство изведнъж от хрониките в учебниците излезна, че сме имали "турско присъствие". Те просто ни били на гости ве :D Защо ли е погинал прадядо ми на Шипка тогава?

А четохте ли, че Станишев ще отбележи купона, по случай новото правителството - на Бузлуджа? Имаше по темата коментари преди няколко дни. С дискотека! :D
Да караш Peugeot е страст!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 25 Юли 2005, 19:37

Tod написа:
F-14 написа:а честито....

Приятелю, от писанията ти относно България не личи на този етап от живота да ти пука по някъкъв начин за тази държава!
Звучиш лицемерно!
Не те познавам, незнам какво ти е сторила България, сигурно имаш основание да се държиш по този начин!
Запази си чувствата за себеси, мисля че ти стана ясно че в този форум не се толерират, анти-български откровения!

В този както и във всички други форуми мисля, че човек може да изрази свободно мнението си, независимо накъде е насочено, освен ако не е против БМВ (целта на форума). Така че не нападайте човека за мнението му, аз го подкрепям, не искам да се коментира това, просто е мнение което мисля, че изрзявам във един свободен демократичен форум (независимо от броя на комунистите тука :mhihi: )!

Нищо лично момчета, тва последното си беше шега не се засягайте :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 25 Юли 2005, 21:54

Аз наистина съм ужасен от това правителство. Дано да не мине. Завършил съм висше в бившия СССР (въпреки гръмкия ми ник - най-добрите ми приятели бяха бели и руси кубинци, а не чернилки). Тези дни се чувам с приятели, които имат вече новата 7-ца и ме питат: "Този младеж къв е бе? :help: Той се казва Сергий Дмитрович (съгласно украинските закони)". Що касае "резняците": въобще хората питат как е възможно всичко това. :help: :roll: Толкова ли Ви пропадна държавата. :evil: Вие славяни ли сте?? Срам ме е и не отговарям. :roll: :roll: Ужас :twisted: Чувствам се обиден от скапан келеш, който "търгува" с гласавете на бедните пенсионери. "Серьожа возьми ружье и застрелись сволочь еврейская". Надявам се другарчето Станишев прочел какво му пиша и другарката(авантюристка) Елена Йончева (добра журналистка си, но как можеш да живееш с тази антибългарска гадина - пътувал съм с много твои състуденти и съм ужасен как престъпи всякакви морални принципи - бог ще те накаже Елена. България не е средство за търговия :uups: :uups: :twisted: :twisted: )
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от madeinbg » 25 Юли 2005, 22:03

S-stail написа:Хаха чухте ли бати Серго как се обърна към
съпартийците си и коалиционните си партньори
със думата :arrow: ДРУГАРИ :mhihi:

За да сме по-точни "...другрки и другари..." което ме втрещи :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 25 Юли 2005, 22:14

Те ако са турци нема да живеят тук,а в турция
ТДС - Турбо Див Селянин

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 26 Юли 2005, 8:55

BMW8 написа:
В този както и във всички други форуми мисля, че човек може да изрази свободно мнението си, независимо накъде е насочено, освен ако не е против БМВ (целта на форума). Така че не нападайте човека за мнението му, аз го подкрепям, не искам да се коментира това, просто е мнение което мисля, че изрзявам във един свободен демократичен форум (независимо от броя на комунистите тука :mhihi: )!

Нищо лично момчета, тва последното си беше шега не се засягайте :winky:

Винаги съм съжалявал след подхващане на политическите теми,
стана ми неприятно защото, интелегентен потребител като F-14 ни честити, това безумно поектоправителство, не без доза насмешка(макар да станахме на политически резил) и острото му изявление по повод един пост на Cobra(макар да беше недомислено от негова страна,едвали това е откровеното му мнение за най-могъщата държава на планетата)!
Грешка е от моя страна да давам мнение от името на форума, аз съм обикновен потребител, това е моето мнение за пожеланието на F-14 и му се извинявам че се изказах неправилно, да ме прощтават и потребителите(като BMW8) че без да искам ангажирах форума с моята позиция!
Успех на всички! :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м42б20 турбо
Детайли за колата: hx35/40 twin scroll

Мнение от S-stail » 26 Юли 2005, 12:36

Ми то си е за смях :evil: ,да те управляват
две мажоретки,които нямат нищо общо с родината ни.
Единият бивш затворник недоизлежал присъдите си,
другия пълна мажоретка/тип Жан Виденов/,която явно си вярва,че
Сокола и съпартийните му хиени ще го оставят
да управлява. :!:

Смешно е,че толкова млади хора не гласуваха,но
иначе всеки знае да реве ЕС та ЕС,а сега и за сегашното
правителство :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 28 Юли 2005, 13:13

http://dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-DNE ... 720789.php
Честито!!! :lol:
Дано все пак в следващото ни правителство няма нито един министър с турско име :lol:
Ма според мен отива работата на предсрочни избори.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата