Спортуване
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
И аз тренирам ама на маса
Сега сериозно ...
Днес съм решил да ходя до Ве Ес Теле Шоп да вида тез уреди дето все едно караш ски....ако са читави сам си науми да взема едно за да по-тренирвам по малко

Сега сериозно ...
Днес съм решил да ходя до Ве Ес Теле Шоп да вида тез уреди дето все едно караш ски....ако са читави сам си науми да взема едно за да по-тренирвам по малко

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- niki fire
- младши ентусиаст
-
Е аз пък съм фътболис тренирам сериозно и във най скоро време ми предстои първият професионален договор,а във кой тобор няма да кажа ,защото са няколко и още незнам точно във кой ще отида.То таия работа не е като онаия, независи всичко от мен.
Освен че игая футбол и всеки ден дигам ,такаде хофя на фитнес
Освен че игая футбол и всеки ден дигам ,такаде хофя на фитнес

Яко запален скиор. Това го владея най-добре от всички други спортове. Абе с две думи лятото е яко скука
Ако на някого не му е ясно как стават нещата със ските, зимата да ми се обади да му покажа
Играя абсолютно аматьорски футбол всяка неделя. Трагедия пълна съм, но купона е на лице, за това keep up da good work!
Запален съм от 3 лета насам по уинд сърф, но все още не владея фън борд-а.
Тенис на корт ме кефи максимално, но трудно намирам с кого да млатя по топките. Повече търча да събирам зелените гадинки из терена, но това е друга тема - нема се излагам ся

Ако на някого не му е ясно как стават нещата със ските, зимата да ми се обади да му покажа

Играя абсолютно аматьорски футбол всяка неделя. Трагедия пълна съм, но купона е на лице, за това keep up da good work!

Запален съм от 3 лета насам по уинд сърф, но все още не владея фън борд-а.
Тенис на корт ме кефи максимално, но трудно намирам с кого да млатя по топките. Повече търча да събирам зелените гадинки из терена, но това е друга тема - нема се излагам ся

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Аз съм тренирал какво ли не: футбол, борба, лека атлетика, плуване, тенис на корт, ски, стрелба и сигурно забравям нещо.
В последно време остновно (и непрофесионално, а само за кеф) през зимата карам ски, през останалото време ходйа на фитнес, а и ако ловът се води за спорт - да ходйа на лов през есента.
В последно време остновно (и непрофесионално, а само за кеф) през зимата карам ски, през останалото време ходйа на фитнес, а и ако ловът се води за спорт - да ходйа на лов през есента.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
аз забравих.Заради диска и гюлето блъскам вече доста на фитнес,защото трябва да направа баници,че съм малко като щека на моя ръст 

ТДС - Турбо Див Селянин
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
епа аз тренирам така малко DOWNHILL (планинско каране )
http://www.bmbf.bg/bg/gallery.php ето и малко доказателства
http://www.bmbf.bg/bg/gallery.php ето и малко доказателства
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
И аз тренирам всеки ден 100 метра вита баница, тласкане на кюфте и гребане на кисело мляко, щото се подготвям за олимпийските игри 

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Преди тренирах футбол, но се отказах заради контузия!И сега просто си играя за кеф!През зимата 2 пъти в седмицата съм на зала!През лятото почти всеки ден подритваме вечер!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Спортно лице съм... и ми се отдават всички спортове
или казано с други думи, във всичко съм добър
Много ме влечат моторните спортове, ски (визи мога ти там некой ден урок), екстремни спортове, спортна стрелба, креватни спортове и т.н.
Ако некой иска нещо да се доказва да се обажда
ПС. Много съм скромен нали

или казано с други думи, във всичко съм добър

Много ме влечат моторните спортове, ски (визи мога ти там некой ден урок), екстремни спортове, спортна стрелба, креватни спортове и т.н.

Ако некой иска нещо да се доказва да се обажда

ПС. Много съм скромен нали

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
:)
Ami, az sym treniral mnogo neshta
))
Nai-seriozno treniram taekwondo, poradi koeto sega vi pisha na latinica, shtoto se namiram v Korea i nqmam kirilica
izvinqvam se
Inache mnogo sym treniral handball- nqkolko godini - bil sym desen gard i dqsno krilo, a i razpredelitel-twa za rado_sf, qvno gi razbira
))
treniral sym i pluvane i futbol i kwo li ne... a i alkohola otkrih i ne se otkazah ot sportuvaneto
))
Aide, pozdravi ot Korea

Nai-seriozno treniram taekwondo, poradi koeto sega vi pisha na latinica, shtoto se namiram v Korea i nqmam kirilica

Inache mnogo sym treniral handball- nqkolko godini - bil sym desen gard i dqsno krilo, a i razpredelitel-twa za rado_sf, qvno gi razbira

treniral sym i pluvane i futbol i kwo li ne... a i alkohola otkrih i ne se otkazah ot sportuvaneto

Aide, pozdravi ot Korea

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4