Жестока катастрофа край село Смилян. Пазете се!
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Жестока катастрофа край село Смилян. Пазете се!
важното наистина е, че си реагирал правилно и си избегнал челния удар до колкото е било възможно и сте ок.
това е интересно като идея, не знам до колко може да помогне, обаче.
ако не си плътно зад първата кола, нямаш гаранция, че той те пази. в другия случай си става верижна катастрофа, може би имаш малко повече време за реакция. а бе божа работа, на такъв път за мен...
titto написа:Аз пътувам често и си имам едно правило вече поради многото идиоти, които съм срещал срещу мен-заспали, пияни и т.н При възможност, никога не карам първа кола, особено на второстепенен път с мн.завои!
това е интересно като идея, не знам до колко може да помогне, обаче.
ако не си плътно зад първата кола, нямаш гаранция, че той те пази. в другия случай си става верижна катастрофа, може би имаш малко повече време за реакция. а бе божа работа, на такъв път за мен...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Първата тема за катастрофа с реална полза... Благодаря ти, че споделяш с нас по такъв начин...
Основните уроци са, че трябва да се кара сигурна кола в изправност, никога да не се кара пил, защото даже и да не е по твоя вина инцидента ще ти донесе много ядове, и че е хубаво да се носят колани на задната седалка и за сигурността на пътниците там, и за сигурността на пътниците отпред...има много клипчета, които показват кво става като при удар стоящия зад теб се удари в твоята седалка...
Дайте курбан че сте живи и съдете всичките селяни до дупка! Пък ти видя, че BMW 5та серия може да спаси животи, с парите от обезщетението си купи примерно F10 да знаеш, че си още по-сигурен
И пиши от време на време в темата, да знаем какво се случва...

Основните уроци са, че трябва да се кара сигурна кола в изправност, никога да не се кара пил, защото даже и да не е по твоя вина инцидента ще ти донесе много ядове, и че е хубаво да се носят колани на задната седалка и за сигурността на пътниците там, и за сигурността на пътниците отпред...има много клипчета, които показват кво става като при удар стоящия зад теб се удари в твоята седалка...
Дайте курбан че сте живи и съдете всичките селяни до дупка! Пък ти видя, че BMW 5та серия може да спаси животи, с парите от обезщетението си купи примерно F10 да знаеш, че си още по-сигурен

И пиши от време на време в темата, да знаем какво се случва...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
За пореден път се убеждавам колко са здрави тия баварки,радвам се,че сте живи тая марка БМВ спасява животи (BMW мисли за нас
)направо се радвам,че притежавам такъв автомобил,а колкото до пияндето това коп..ле заслужавам такъв тупаник да яде,че от бой да си напълни гащите с лай..а (бил съм свидетел на такова нещо,човек да се насе..е от прекалено много бой) и после по затвори да лежи и да бъде и той фен на марката до края на живота си,защото ако небеше толкова здрав тоя автомобил можеше да станат много лоши неща
,дано го осъдите тоя простак това заслужава за постъпката си..
!!!
Поклон и пред баварката ти колега служи ти вярно до края си!!!

Поклон и пред баварката ти колега служи ти вярно до края си!!!

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Здравей Колега,
първо да кажа че искренно се радвам че всички сте живи и здрави.
Че ще съдите виновника за този зверски инцидент това е ясно, но мисля че всички тук във форума ще сме ви благодарни ако потърсите и някаква отговорност от тези тъпи журналисти за клевета или нещо подобно,защото всички тук страдаме от това че каквото и да стане по пътищата,то БМВ-то е виновно и винаги се споменава марката когато има пътен инцидент.
Успех!!!
първо да кажа че искренно се радвам че всички сте живи и здрави.
Че ще съдите виновника за този зверски инцидент това е ясно, но мисля че всички тук във форума ще сме ви благодарни ако потърсите и някаква отговорност от тези тъпи журналисти за клевета или нещо подобно,защото всички тук страдаме от това че каквото и да стане по пътищата,то БМВ-то е виновно и винаги се споменава марката когато има пътен инцидент.
Успех!!!
steeN написа:важното наистина е, че си реагирал правилно и си избегнал челния удар до колкото е било възможно и сте ок.
A май е требвало да натиснеш педала на газта и да го нахендриш централно да умре като куче в смотаната жигула

Колега, радвам се, че сте оцелели! Това от първостепенно значение.
Съдът за пияния селянин - дано!
Жената с повече мигли, отколкото мозъчни клетки - нека аз да оцелея, когато нямам вина, пък за пред журналята да съм бързак с БМВ.
Никога не карайте без колани, за вас са направени! Употребили алкохол или без книжка, също! И двете носят много ядове.
А ако се окаже, че точно този път еърбегът не се отвори? Би ли си го простил, не говоря за твоят живот?
Съдът за пияния селянин - дано!
Жената с повече мигли, отколкото мозъчни клетки - нека аз да оцелея, когато нямам вина, пък за пред журналята да съм бързак с БМВ.
Никога не карайте без колани, за вас са направени! Употребили алкохол или без книжка, също! И двете носят много ядове.
dimithur написа:
A май е требвало да натиснеш педала на газта и да го нахендриш централно да умре като куче в смотаната жигулаУтре съм сигурен , че отново ще си е намерил някоя трошка и ще хвърчи пиян докато убие някой
А ако се окаже, че точно този път еърбегът не се отвори? Би ли си го простил, не говоря за твоят живот?
dimithur написа:steeN написа:важното наистина е, че си реагирал правилно и си избегнал челния удар до колкото е било възможно и сте ок.
A май е требвало да натиснеш педала на газта и да го нахендриш централно да умре като куче в смотаната жигулаУтре съм сигурен , че отново ще си е намерил някоя трошка и ще хвърчи пиян докато убие някой
жигулата не е кашон, че да го смачкаш, удара ще бъде доста сериозен

No bling at the Ring
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
добре, че сте живи и здрави.
Преди 3 години един таксист с леко ромски черти сгази дядо ми на пешеходна пътека, с превишена скорост. СЛед 2 години, присъдата му бебеше 2 години без книжка, 500 лв глоба и 2 години пробация. Значи в БГ един човешки живот се равнява на 500 лв, 730 подписа и 2 години без книжка по закон...или може би адвокатите ни бяха смотани.. знам ли...
за мен тоя си заслужава една клечка кибрит докато още е под ламарините.
Преди 3 години един таксист с леко ромски черти сгази дядо ми на пешеходна пътека, с превишена скорост. СЛед 2 години, присъдата му бебеше 2 години без книжка, 500 лв глоба и 2 години пробация. Значи в БГ един човешки живот се равнява на 500 лв, 730 подписа и 2 години без книжка по закон...или може би адвокатите ни бяха смотани.. знам ли...
за мен тоя си заслужава една клечка кибрит докато още е под ламарините.
BadAngel написа:dimithur написа:steeN написа:важното наистина е, че си реагирал правилно и си избегнал челния удар до колкото е било възможно и сте ок.
жигулата не е кашон, че да го смачкаш, удара ще бъде доста сериозен
Да си припомним една друга подобна случка, за съжаление с фатален край за абсолютно невинен човечец

- simke78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E63 650
- Мечтае да кара: BMW М6
И аз съм минавал по този път,наистина много остри завои.Браво на колегата,които не е излязъл в дерето и е успял да увладее колата!Но и здравата и дебела ламарина,масивната муцуна на БМВ-то ви е защитила след това при удара,които е можел да бъде фатален,ако беше с друг автомобил.Като гледам снимките,обаче се чудя колега, къде са въздушните възглавници,които трябваше да се отворят?
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Вие сте адвокати, осъдете копелето. Може и да не лежи в затвора. Вземете му всичко, скапаната селска къща, дрехите от Илиенци, лозето от което си прави алкохол, ръждясалата кола ако има. И накрая да ви виси с още поне 20 бона. След всичко това да го изостави и жена му. И през следващите десет години ако нещо изкара пак да отива при вас. Никога повече от клошар да не стане и никъде повече от отпушвач на кенефи да не може да работи. Вземете му животеца на копелето гнусно. За вас всичките му вещи, къщата му, колата му, може да не струват, но това е неговият живот. Вземете му го. И напишете развръзката , та скапаняците като него да знаят какво ги чака. Покажете му че има още много да изпадне от това положение в което е, колкото и да е мизерно. Скапаняк.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
ukelichko написа:Вие сте адвокати, осъдете копелето. Може и да не лежи в затвора. Вземете му всичко, скапаната селска къща, дрехите от Илиенци, лозето от което си прави алкохол, ръждясалата кола ако има. И накрая да ви виси с още поне 20 бона. След всичко това да го изостави и жена му. И през следващите десет години ако нещо изкара пак да отива при вас. Никога повече от клошар да не стане и никъде повече от отпушвач на кенефи да не може да работи. Вземете му животеца на копелето гнусно. За вас всичките му вещи, къщата му, колата му, може да не струват, но това е неговият живот. Вземете му го. И напишете развръзката , та скапаняците като него да знаят какво ги чака. Покажете му че има още много да изпадне от това положение в което е, колкото и да е мизерно. Скапаняк.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- karnak
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Boeing
съдете го тва копеле до дупка!!!http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=506053
http://www.burgasnews.com/burgas/intzidenti/21110--patniyat-ubietz-s-13-narusheniya-za-pet-godini-redovno-karal-piyan
ето това соплетя моя приятел КРАСИ!!!
Копелето се разхожда по улиците на Бургас все още!
Поклон пред паметта на загиналите от пияни по пътищата!!!!
http://www.burgasnews.com/burgas/intzidenti/21110--patniyat-ubietz-s-13-narusheniya-za-pet-godini-redovno-karal-piyan
ето това соплетя моя приятел КРАСИ!!!
Копелето се разхожда по улиците на Бургас все още!
Поклон пред паметта на загиналите от пияни по пътищата!!!!
GVT написа:Жалкото е,че дори и 250 адвоката да сте пътували освен административно наказание за пияния друго няма да има.
Чл. 342. (1) (Изм., ДВ, бр. 95 от 1975 г., бр. 28 от 1982 г., бр. 103 от 2004 г.) Който при управляване на подвижен железопътен състав, въздухоплавателно средство, моторно превозно средство, плавателен съд, бойна или специална машина наруши правилата за движение, като допуска причиняването на телесна повреда или смърт на другиго, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация.
Чл. 343. (Изм., ДВ, бр. 28 от 1982 г.)
(1) Когато с деяния по предходния член по непредпазливост са причинени:
а) (изм., ДВ, бр. 103 от 2004 г.) значителни имуществени вреди, наказанието е лишаване от свобода до една година или пробация;
б) (изм., ДВ, бр. 103 от 2004 г.) тежка или средна телесна повреда, независимо дали са настъпили последиците по буква "а", наказанието е лишаване от свобода до четири години за тежка телесна повреда и до три години или пробация за средна телесна повреда;
3) (Доп., ДВ, бр. 21 от 2000 г.; предишна ал. 2, бр. 92 от 2002 г.) Ако деянието е извършено в пияно състояние или след употреба на наркотични вещества и/или техни аналози или от него е настъпила телесна повреда или смърт на повече от едно лице, или деецът е избягал от местопроизшествието, наказанието е:
а) при тежка или средна телесна повреда - лишаване от свобода до пет години, а в особено тежки случаи - до осем години;
Момичето с обезобразеното лице, дали няма средна телесна повреда? Тук няма да го наказват по ЗДвП, а по Наказателния кодекс. На адвокатите пожелавам да смачкат копелето.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
koko29 - като чета поста на злополучния колега - средна телесна повреда не видях .
Та както и да е - ще го осъдят пияницата мръсен-сигурен съм. Съжалявам за случая, трябва да се кара леко наистина, да се пазим от такива тъпаци.
Та както и да е - ще го осъдят пияницата мръсен-сигурен съм. Съжалявам за случая, трябва да се кара леко наистина, да се пазим от такива тъпаци.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4