За труповете на животни по пътищата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мантинелата

Re: За туповете на животни по пътищата

Мнение от BalBosA » 07 Сеп 2010, 7:19

Мордехай написа:...

Това вече май почва да става друга тема :roll:
А като видя куче да бяга до пътя намалям,защото почти винаги решава да пресече точно пред колата.
Пред нас на паркинга също има котки,обаче наще са доста спокоини седят посредата на пътя докато не идеш пред тях или не им свирнеш и тогава,ако благоволят се махат :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 07 Сеп 2010, 7:38

Идеята на темата май беше друга , ама както и да е...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 07 Сеп 2010, 8:51

+1 за гражданска защита

Иначе тука в САЩ - не знам цялата страна ли е така или само в тва село дето съм аз :conf:

Шерифа е майка и баща. Какъвто и проблем да имаш - на него се обаждаш. Той маха животните от пътя, ако закъсаш с колата на него звъниш, ако се блъснеш - пак на него звъниш, даже преди време момичетата от съседната стая се избъзикаха че не могат да си сменят крушката и понеже той беше пред кооперацията, дойде да им я смени. Има и шерифка ... явно и тя прави услуги :mhihi: :winky:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Сеп 2010, 9:58

Абе много цинична тема,газите животните и после "защо никой не почиства",ше ви :ranting: в шофьорите недъгави (към тези които са сгазили животни)
Само не ми излизайте с лай*ната че спасявате нечии или собствения си живот като минавате през животното,ако карате съсредотчени на 100% и спазвате правилата за движение и ако сте добри шофьори няма да имате тея проблеми с животни на пътя щото разлика между животно и дете на пътя няма-и двете са непредвидими!!!
Службата която отговаря за тези неща е ГЗ и РИОКОЗ,но в тъпата държава никой за нищо не отговаря

Потребител
Аватар

Мнение от Hack0 » 07 Сеп 2010, 11:43

Е.Димитров написа:Абе много цинична тема,газите животните и после "защо никой не почиства",ше ви :ranting: в шофьорите недъгави (към тези които са сгазили животни)
Само не ми излизайте с лай*ната че спасявате нечии или собствения си живот като минавате през животното,ако карате съсредотчени на 100% и спазвате правилата за движение и ако сте добри шофьори няма да имате тея проблеми с животни на пътя щото разлика между животно и дете на пътя няма-и двете са непредвидими!!!
Службата която отговаря за тези неща е ГЗ и РИОКОЗ,но в тъпата държава никой за нищо не отговаря

Да бе да. Пълно е с деца, които ти изкачат от храстите, по среднощ, на извънградски път...
Предпочитам да мина през което и да е куче, коте, зайче и т.н. пред алтернативата да отсека някой орех край пътя. Ако става въпрос за кон може и да се опитам да мина между орехите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 07 Сеп 2010, 12:01

Hack0 написа:
Е.Димитров написа:Абе много цинична тема,газите животните и после "защо никой не почиства",ше ви :ranting: в шофьорите недъгави (към тези които са сгазили животни)

Да бе да. Пълно е с деца, които ти изкачат от храстите, по среднощ, на извънградски път...
Предпочитам да мина през което и да е куче, коте, зайче и т.н. пред алтернативата да отсека някой орех край пътя. Ако става въпрос за кон може и да се опитам да мина между орехите :mhihi:

Има и по-лесен начин,просто се научи да караш автомобил

Потребител
Аватар

Мнение от Hack0 » 07 Сеп 2010, 12:33

Какъвто и шофьор да си, не всичко зависи от теб когато си на пътя. Някои грешки на другите водачи или пък животни по платното можеш да ги компенсираш, а други не можеш. Това че си нямал "късмета" да изпаднеш в такава ситуация не те прави по-добър шофьор от другите. Пък ако някой ден ти се случи и решиш да се самоубиеш, за да не блъснеш животното - твоя си работа, само гледай да не убиеш и други хора.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 07 Сеп 2010, 13:29

Hack0 написа:Какъвто и шофьор да си, не всичко зависи от теб когато си на пътя. Някои грешки на другите водачи или пък животни по платното можеш да ги компенсираш, а други не можеш. Това че си нямал "късмета" да изпаднеш в такава ситуация не те прави по-добър шофьор от другите. Пък ако някой ден ти се случи и решиш да се самоубиеш, за да не блъснеш животното - твоя си работа, само гледай да не убиеш и други хора.

При над милион километра и само 2 врабчета...незнам какво да ти кажа,ама нормално е,куцо-кьораво-сакато секо автомобил кара

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 07 Сеп 2010, 13:45

По пъя за работа един ден на ул. Евлия Челеби в Княжево имаше едно умряло животно. За първи път го видях може би около 20-ти август. От 1-ви септември излязох в отпуска и допоследно не го бяха махнали. Сега не знам, на почивка съм, но сигурно и като се върна пак ще е там. :shock:

Според мен телефона за сигнали за нередности в София сигурно ще свърши работа. Ако не се лъжа беше 987 55 55...
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Сеп 2010, 13:59

uCnaHeTcA написа:
ME4KY написа:Гражданска Защита :winky:

С танка, противогазите и автоматите ли ще идват да го приберат :shock: :dunno:

Без противогаз няма да мине със сигурност.
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 07 Сеп 2010, 14:55

zigo написа:ако искате да пробвате какво ще стане снощи сгазихме едно куче на пернишката магистрала обадете се и им кажете

:clap: :clap: :clap: И след като го сгазихте решихте, че няма нужда да отидете и да видите дали има поне някаква капка живец в него или евентуално ако е мъртво да го подместите в страни, та да не се разлага и премачква трупа му от останалите участници в движението?? Или можеби от самия сблъсък то е хвръкнало извън пътя и е нямало нужда да си цапате ръцете?

Сещам се за една случка преди известно време. Караме аз и компанията на булевард с 3 ленти и една червена мазда пред нас. Движим се с 60-65км/ч, при което изневиделица изкача малко коте на пътя. Шофиорцата с маздата го блъска без изобщо да спре и си продължава по пътя. Настигаме я на светофара и започваме да и свирим да и викаме, опитвайки се да и кажем какво е направила, тя видимо уплашена, стои и гледа като пън. Светна зелено и си продължи по пътя. Върнахме се ние да видим живо ли е котето а то горкото се гърчи от болка и нищо не можехме да направим. Взехме, преместихме го, заровихме го и така. Типично по български като удариш някое животинче, слизаш и първо гледаш дали има поражения по запорожката па после гледаш живо ли е съществото дето си блъснал или не..
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 07 Сеп 2010, 15:01

Lattri написа:
zigo написа:ако искате да пробвате какво ще стане снощи сгазихме едно куче на пернишката магистрала обадете се и им кажете

:clap: :clap: :clap: И след като го сгазихте решихте, че няма нужда да отидете и да видите дали има поне някаква капка живец в него или евентуално ако е мъртво да го подместите в страни, та да не се разлага и премачква трупа му от останалите участници в движението?? Или можеби от самия сблъсък то е хвръкнало извън пътя и е нямало нужда да си цапате ръцете?

Сещам се за една случка преди известно време. Караме аз и компанията на булевард с 3 ленти и една червена мазда пред нас. Движим се с 60-65км/ч, при което изневиделица изкача малко коте на пътя. Шофиорцата с маздата го блъска без изобщо да спре и си продължава по пътя. Настигаме я на светофара и започваме да и свирим да и викаме, опитвайки се да и кажем какво е направила, тя видимо уплашена, стои и гледа като пън. Светна зелено и си продължи по пътя. Върнахме се ние да видим живо ли е котето а то горкото се гърчи от болка и нищо не можехме да направим. Взехме, преместихме го, заровихме го и така. Типично по български като удариш някое животинче, слизаш и първо гледаш дали има поражения по запорожката па после гледаш живо ли е съществото дето си блъснал или не..

Подкрепям те,но мисля че колегата които цитираш имаше в предвид реакцията на службите дето трябва да се грижат за тея работи и дава хипотетичен пример..така мисля де

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Сеп 2010, 16:11

ДОБРЕ БЕ! А ОПРАВЕТЕ ЗАГЛАВИЕТО!!!

БАСИ!

:banghead: :banghead: :banghead:

п.с. не съм си пил 'апчетата
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 07 Сеп 2010, 17:37

Е.Димитров, тук усетих намек към мене, 'щото последно аз излязох с "лай*ната" , но само да ти кажа, че куче/котка за сега, да чукна на дърво, не съм блъскал :yes: Само едно врабче съм го мъкнал от Сл.Бряг/Обзор до Русе /някъде по пътя съм го хванал/. Беше се нанизало на бъбреците :dunno: И мисля още едно врабче ударих вчера с Пежоптера :dunno:
П.С. Аз не виждам защо толкова си хабите нервите :dunno: Ние сме виновни, че кучето е излязло на пътя, ние сме виновни, че е седяло пред колата, ние сме виновни че това става в последния момент на завой... Също така и ние сме виновни, че на магистралите няма ограждения, където е почти задължително, за да не влизат на пътното платно животни, както е в чужбина... За всички сме виновни ние... Еми така е... :dunno:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 07 Сеп 2010, 17:46

uCnaHeTcA написа:

Е.Димитров, тук усетих намек към мене, 'щото последно аз излязох с "лай*ната" , но само да ти кажа, че куче/котка за сега, да чукна на дърво, не съм блъскал :yes: Само едно врабче съм го мъкнал от Сл.Бряг/Обзор до Русе /някъде по пътя съм го хванал/. Беше се нанизало на бъбреците :dunno: И мисля още едно врабче ударих вчера с Пежоптера :dunno:
П.С. Аз не виждам защо толкова си хабите нервите :dunno: Ние сме виновни, че кучето е излязло на пътя, ние сме виновни, че е седяло пред колата, ние сме виновни че това става в последния момент на завой... Също така и ние сме виновни, че на магистралите няма ограждения, където е почти задължително, за да не влизат на пътното платно животни, както е в чужбина... За всички сме виновни ние... Еми така е... :dunno:

Не колега,даже хич не става въпрос за теб,просто споделих мнение,което си е мое и може да не съм прав разбира се

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата