Да те уволнят по изключително тъп начин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Re: Да те уволнят по изключително тъп начин

Мнение от EBEEMVACIA » 08 Сеп 2010, 20:34

saleen написа:Не знам да е уволнена, само е подала оставка, която не се знае дали ще бъде приета от премиера ;)

да разчиташ на боко тиквата лиИзображение
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Сеп 2010, 20:39

аз веднага щях да и приема оставката
или пък да я уволня заради некадърност или некомпетентност :kuku:
то шеф на такава институция все трябва да има някаква обща култура

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 08 Сеп 2010, 20:48

EBEEMVACIA написа:
saleen написа:Не знам да е уволнена, само е подала оставка, която не се знае дали ще бъде приета от премиера ;)

да разчиташ на боко тиквата лиИзображение

Той си ги къта партийните отрочета като майка орлица :mhihi: Пък тая стъкмистика е важна, иначе кой ще ни обяснява, колко по- добре сме почнали да живеем с новата власт.... :help:
Никой не мое ма връне на селу!

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 08 Сеп 2010, 21:37

Пилев написа:И за какво служи тази институция че взима чак 17 милиона .

http://www.nsi.bg/pagebg.php?P=62&SP=162
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Сеп 2010, 21:53

Недейте така, женицата само като я погледнеш от километър и личи, че изобщо не е корумпирана :mhihi:
Абе що така има хора, дето само физиономията им ги издава.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 08 Сеп 2010, 22:16

Е що да не са бе кво, негъра българин ли е кво ли е, феса българин ли е /т.е. те се определят като турци/ + тва е хубаво да се знае колко са фесовете в тая държава.....А анкета правена в нета е ясно, пуснете една тук....ше има и от бангладеш.....афроамериканец, си го има и като понятие що???
Най е яко да се натиска у казана секи, а 99% от тук + мен, тая жена я виждам за първи път..ма мое да плюеме яко.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 08 Сеп 2010, 22:20

то това е хубавото,да не те знаят,ама бюджета да е силен и да потъва доволно в правилната посока.сега като е интересна,журналистите ще се поинтересуват и ще изскочат далаверките й най-вероятно.
тея 17млн как се харчат :dunno:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Сеп 2010, 22:41

Сондьора написа:Е що да не са бе кво, негъра българин ли е кво ли е, феса българин ли е /т.е. те се определят като турци/ + тва е хубаво да се знае колко са фесовете в тая държава.....А анкета правена в нета е ясно, пуснете една тук....ше има и от бангладеш.....афроамериканец, си го има и като понятие що???
Най е яко да се натиска у казана секи, а 99% от тук + мен, тая жена я виждам за първи път..ма мое да плюеме яко.

"кой каквото си е дробил това ще сърба"
плюенето и е малко ако питаш мен, съзнателно са добавили посочените националности, защото ги имало при предното преброяване
Е аз на това преброяване ще измисля нова нация и ако тази още е там ще я признае и ще я включи в следващото преброяване :kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 08 Сеп 2010, 22:49

© написа:
Сондьора написа:Е що да не са бе кво, негъра българин ли е кво ли е, феса българин ли е /т.е. те се определят като турци/ + тва е хубаво да се знае колко са фесовете в тая държава.....А анкета правена в нета е ясно, пуснете една тук....ше има и от бангладеш.....афроамериканец, си го има и като понятие що???

"кой каквото си е дробил това ще сърба"
плюенето и е малко ако питаш мен, съзнателно са добавили посочените националности, защото ги имало при предното преброяване
Е аз на това преброяване ще измисля нова нация и ако тази още е там ще я признае и ще я включи в следващото преброяване :kuku:

Е в БГ нема негри или кво, имало е и си има, има секви.....гражданство :българско, националност: /секи се пише квото е/ има ли проблем???Щото циганина си е циганин, не е българин, но е с българско гражданство, така и за пакистанци, негри, виетнамци и т.н...................Така е и за всеки в УСА, Франция, Австралия, Нова Зеландия.......

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Сеп 2010, 22:51

нека пише каквото си иска, само да не дават напътствия от НСИ като съзнателно добавят възможни отговори от които се избира
Точно там падащо меню е възприето в електронния вариант от ИТ специалистите, където се появяват "афроамериканец" или "българомохамеданин", които не са определения за етническа принадлежност.

малоумна работа .. афроамериканец... етнически афроамериканец :mhihi: или етнически българо мохамеданин
ами другите българо-християни ли да се пишем

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 08 Сеп 2010, 23:00

Ти едно от първите две ли ще избереш ;), дай да сме като през комунизъма само един възможен отговор...което скоро ще дойде, вожда идва казва и така....

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Сеп 2010, 23:08

според мен не разбираш, че са добавени съзнателно възможни отговори от които се избира
иначе нека всеки пише каквото си поиска, няма проблем, обаче държавна институция да си измисля националности и да ги предлага за избор от преброяващите се :kuku:
доста малоумно

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 08 Сеп 2010, 23:22

За това, което ти говориш е за пробното преброяване по интернет, в което аз не виждам нищо лошо.
Иначе:
"Първата седмица преброяването беше по интернет, а сега се прави "на терен" в три области на страната. Приета е преброителна карта, в която на въпросите, свързани с етническа група, са посочени три основни групи - българска, турска и ромска, които формират 98% от населението на страната. Предвидена е и четвърта възможност, при която всеки български гражданин може на ръка или чрез преброител да запише етническата група, към която смята, че принадлежи, ако не се разпознава в останалите три. "

Но както и да е всеки си има мнение.

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 09 Сеп 2010, 8:21

....от снощи чета тамата и не мога да не взема участие! познавам доц. Мариана Коцева лично! моите впечатления от съвместната ни работа са- тя е изключителен професионалист, отговорен човек, и мога да кажа- такива са голяма рядкост! винаги ще помогне и никога няма да се заяжда на дребно. като ръководител - също мога да кажа, пакар и косвено, че се е справяла с нещата си! с две думи- изключителен човек, който както се вижда, не го е страх да поема отговорност! считате ли, че тя лично е виновна за недоразумението? а и само в НСИ ли стават такива неща? ако за такъв "гаф" се гонят специалисти- то тогава не трябва да остане кьорав министър или зам-министър!стига моля ви! коцева: :bowdown:
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Сеп 2010, 8:24

аз па не знамм къв и е зора на тая женица и на целата патардия.....!?
ако уволнат некой от вас или мене ще ми е много по-важно и ще коментирам ,па тая женица нито ми е важна ,нито ми е неква кво да и коментирам......

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата