Да те уволнят по изключително тъп начин
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: Да те уволнят по изключително тъп начин
saleen написа:Не знам да е уволнена, само е подала оставка, която не се знае дали ще бъде приета от премиера
да разчиташ на боко тиквата ли

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
аз веднага щях да и приема оставката
или пък да я уволня заради некадърност или некомпетентност
то шеф на такава институция все трябва да има някаква обща култура
или пък да я уволня заради некадърност или некомпетентност

то шеф на такава институция все трябва да има някаква обща култура
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Той си ги къта партийните отрочета като майка орлица

Никой не мое ма връне на селу!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Пилев написа:И за какво служи тази институция че взима чак 17 милиона .
http://www.nsi.bg/pagebg.php?P=62&SP=162

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Недейте така, женицата само като я погледнеш от километър и личи, че изобщо не е корумпирана
Абе що така има хора, дето само физиономията им ги издава.

Абе що така има хора, дето само физиономията им ги издава.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Е що да не са бе кво, негъра българин ли е кво ли е, феса българин ли е /т.е. те се определят като турци/ + тва е хубаво да се знае колко са фесовете в тая държава.....А анкета правена в нета е ясно, пуснете една тук....ше има и от бангладеш.....афроамериканец, си го има и като понятие що???
Най е яко да се натиска у казана секи, а 99% от тук + мен, тая жена я виждам за първи път..ма мое да плюеме яко.
Най е яко да се натиска у казана секи, а 99% от тук + мен, тая жена я виждам за първи път..ма мое да плюеме яко.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
то това е хубавото,да не те знаят,ама бюджета да е силен и да потъва доволно в правилната посока.сега като е интересна,журналистите ще се поинтересуват и ще изскочат далаверките й най-вероятно.
тея 17млн как се харчат
тея 17млн как се харчат

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Сондьора написа:Е що да не са бе кво, негъра българин ли е кво ли е, феса българин ли е /т.е. те се определят като турци/ + тва е хубаво да се знае колко са фесовете в тая държава.....А анкета правена в нета е ясно, пуснете една тук....ше има и от бангладеш.....афроамериканец, си го има и като понятие що???
"кой каквото си е дробил това ще сърба"
плюенето и е малко ако питаш мен, съзнателно са добавили посочените националности, защото ги имало при предното преброяване
Е аз на това преброяване ще измисля нова нация и ако тази още е там ще я признае и ще я включи в следващото преброяване

- Сондьора
- ентусиаст
-
© написа:Сондьора написа:Е що да не са бе кво, негъра българин ли е кво ли е, феса българин ли е /т.е. те се определят като турци/ + тва е хубаво да се знае колко са фесовете в тая държава.....А анкета правена в нета е ясно, пуснете една тук....ше има и от бангладеш.....афроамериканец, си го има и като понятие що???
"кой каквото си е дробил това ще сърба"
плюенето и е малко ако питаш мен, съзнателно са добавили посочените националности, защото ги имало при предното преброяване
Е аз на това преброяване ще измисля нова нация и ако тази още е там ще я признае и ще я включи в следващото преброяване
Е в БГ нема негри или кво, имало е и си има, има секви.....гражданство :българско, националност: /секи се пише квото е/ има ли проблем???Щото циганина си е циганин, не е българин, но е с българско гражданство, така и за пакистанци, негри, виетнамци и т.н...................Така е и за всеки в УСА, Франция, Австралия, Нова Зеландия.......
нека пише каквото си иска, само да не дават напътствия от НСИ като съзнателно добавят възможни отговори от които се избира
малоумна работа .. афроамериканец... етнически афроамериканец
или етнически българо мохамеданин
ами другите българо-християни ли да се пишем
Точно там падащо меню е възприето в електронния вариант от ИТ специалистите, където се появяват "афроамериканец" или "българомохамеданин", които не са определения за етническа принадлежност.
малоумна работа .. афроамериканец... етнически афроамериканец

ами другите българо-християни ли да се пишем
- Сондьора
- ентусиаст
-
Ти едно от първите две ли ще избереш
, дай да сме като през комунизъма само един възможен отговор...което скоро ще дойде, вожда идва казва и така....

според мен не разбираш, че са добавени съзнателно възможни отговори от които се избира
иначе нека всеки пише каквото си поиска, няма проблем, обаче държавна институция да си измисля националности и да ги предлага за избор от преброяващите се
доста малоумно
иначе нека всеки пише каквото си поиска, няма проблем, обаче държавна институция да си измисля националности и да ги предлага за избор от преброяващите се

доста малоумно
- Сондьора
- ентусиаст
-
За това, което ти говориш е за пробното преброяване по интернет, в което аз не виждам нищо лошо.
Иначе:
"Първата седмица преброяването беше по интернет, а сега се прави "на терен" в три области на страната. Приета е преброителна карта, в която на въпросите, свързани с етническа група, са посочени три основни групи - българска, турска и ромска, които формират 98% от населението на страната. Предвидена е и четвърта възможност, при която всеки български гражданин може на ръка или чрез преброител да запише етническата група, към която смята, че принадлежи, ако не се разпознава в останалите три. "
Но както и да е всеки си има мнение.
Иначе:
"Първата седмица преброяването беше по интернет, а сега се прави "на терен" в три области на страната. Приета е преброителна карта, в която на въпросите, свързани с етническа група, са посочени три основни групи - българска, турска и ромска, които формират 98% от населението на страната. Предвидена е и четвърта възможност, при която всеки български гражданин може на ръка или чрез преброител да запише етническата група, към която смята, че принадлежи, ако не се разпознава в останалите три. "
Но както и да е всеки си има мнение.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....от снощи чета тамата и не мога да не взема участие! познавам доц. Мариана Коцева лично! моите впечатления от съвместната ни работа са- тя е изключителен професионалист, отговорен човек, и мога да кажа- такива са голяма рядкост! винаги ще помогне и никога няма да се заяжда на дребно. като ръководител - също мога да кажа, пакар и косвено, че се е справяла с нещата си! с две думи- изключителен човек, който както се вижда, не го е страх да поема отговорност! считате ли, че тя лично е виновна за недоразумението? а и само в НСИ ли стават такива неща? ако за такъв "гаф" се гонят специалисти- то тогава не трябва да остане кьорав министър или зам-министър!стига моля ви! коцева: 

my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз па не знамм къв и е зора на тая женица и на целата патардия.....!?
ако уволнат некой от вас или мене ще ми е много по-важно и ще коментирам ,па тая женица нито ми е важна ,нито ми е неква кво да и коментирам......
ако уволнат некой от вас или мене ще ми е много по-важно и ще коментирам ,па тая женица нито ми е важна ,нито ми е неква кво да и коментирам......
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3