Notebook TOSHIBA що за птица е това???
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
AMD за да кара 3+ часа трябва да е с PowerNOW! технологията им, която "имитира" Сентриното.
А дали е по-бързо и от кой точно процесор на Интел - не мисля, че така с лека ръка можете да прецените. Има си реномирани списания с тестове в тях, там пише вече по-сериозни неща.
Аз съм с Сентрино 1.6 (400 ФСБ), 1гб ДДР 333 и съм готов да приема предложение за тест
P4 на батерия при игране на игри да искарва над 3 часа.... да не си го включил към акумулатора на колата ти?
А дали е по-бързо и от кой точно процесор на Интел - не мисля, че така с лека ръка можете да прецените. Има си реномирани списания с тестове в тях, там пише вече по-сериозни неща.
Аз съм с Сентрино 1.6 (400 ФСБ), 1гб ДДР 333 и съм готов да приема предложение за тест

P4 на батерия при игране на игри да искарва над 3 часа.... да не си го включил към акумулатора на колата ти?

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Wizi написа:Аз съм с Сентрино 1.6 (400 ФСБ), 1гб ДДР 333 и съм готов да приема предложение за тест![]()
Ми, центриното ми е с 1.8гхз, а 1гб ддр 400 с ати 9700 видео, и е малко по бързо от Амд-то което е на 3000 (1.8гхз релани) с 768 рам на 266... и ати 9600.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Wizi написа:P4 на батерия при игране на игри да искарва над 3 часа.... да не си го включил към акумулатора на колата ти?

П.С. Некой да смени заглавието на темата мерене на п...шки или лаптопи

May the BMW force be with you!
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
аз съм сменил няколко докато не разбрах че марката за мен е една и тя е SONY....това ко казвам от моя гледна точка тъй като аз имах следните изисквания за лаптоп:матрицата да се вижда перфектно когато слънцето свети директно в нея,след цял ден на минус 20С като го включа да почне да работи без проблем,същото но след цял ден стоене на +40С и като ти се таркаля денонощо по 365 дни в годината из багажника на колата да продължава да работи....преди това имах HP-чисто нов издържа 3 мес. смятам този отпадък да не го коментирам изобщо,после взех една Toshiba доста добър излезе ма след един цял ден навън при минус 15С отказа да работи(беше на 6мес.)Тъй като не разбирам много от компютри питах един приятел кво да си взема и той ме посъветва за Vaio,та след година и половина зверска експлоатация лаптопа е като нов,работи безгрижно и все още не съм вижадал по хубави цветове на матрица а съм гледал ужасно много.....
за другите марки не мога да коментирам защото не съм имал,но че Sony не можели да правят ноутбуци - доста далеч от истината e това.така че - един глас за Sony.
за другите марки не мога да коментирам защото не съм имал,но че Sony не можели да правят ноутбуци - доста далеч от истината e това.така че - един глас за Sony.
Имам Toshiba Satellite вече почти 2 години
за това време при много тежка експлоатация само вентилатор съм сменил и тук е момента да похваля официалния сервиз. Отидох, дори не бях сигурен дали още е в гаранция. Само го оставих, а пича е проверил номера видял е, че още е в гаранция и не ми взе никакви пари.
Е, преди 2 седмици един приятел го поля с безалкохолно (съвсем малко) и се наложи да сменя дъно и хард....излезе ми горе долу за колкото мога да го продам в момента.....
та, като цяло, доволен съм от марката
п.с. батерията се скапа някаде за година и няколко месеца.....
за това време при много тежка експлоатация само вентилатор съм сменил и тук е момента да похваля официалния сервиз. Отидох, дори не бях сигурен дали още е в гаранция. Само го оставих, а пича е проверил номера видял е, че още е в гаранция и не ми взе никакви пари.
Е, преди 2 седмици един приятел го поля с безалкохолно (съвсем малко) и се наложи да сменя дъно и хард....излезе ми горе долу за колкото мога да го продам в момента.....
та, като цяло, доволен съм от марката
п.с. батерията се скапа някаде за година и няколко месеца.....
- F-14
- младши ентусиаст
-
Тряя си маса прос че да си купиш лаптоп и да го ползваш за игри...
за тия пари може да си купиш такъв феноменално бърз десктоп че игрите щи вървят по-бързо от колкото ти се иска дори!
Сони си е Сони това е ФАКТ
Обаче дотук чувам добри думи и за тошиба : ето по конкретно
Satellite A85-S107
цената ме привлича щото ше си гепна 300 долара след 2 месеца...
а са кажете става ли тоз ноутбук или не става
за тия пари може да си купиш такъв феноменално бърз десктоп че игрите щи вървят по-бързо от колкото ти се иска дори!
Сони си е Сони това е ФАКТ
Обаче дотук чувам добри думи и за тошиба : ето по конкретно
Satellite A85-S107
цената ме привлича щото ше си гепна 300 долара след 2 месеца...
а са кажете става ли тоз ноутбук или не става
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Наистина Сони си е Сони, обаче държат цена мръсницитре и то малко излишно в повече е тази цена, но както и да е.
Значи избирай межди HP и Тошибата и за двете съм чувал само суперлативи, гледай да имат задължително Centrino технология и тва е, останалото съдържание си го избери според това за какво ще го ползваш
Значи избирай межди HP и Тошибата и за двете съм чувал само суперлативи, гледай да имат задължително Centrino технология и тва е, останалото съдържание си го избери според това за какво ще го ползваш

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
SONY и IBM - това са марките (в тоя ред) - всичко друго е измислица. Говоря за сериозните лаптопи. Ако ще вземаш някой за 800-900$ - е все тая каква марка е. Ама като ще е евтин поне DELL да е. А батерия 3-4 часа под натоварване - може, ама ако е атомна
.

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2