Регистриране на мотоциклет
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Регистриране на мотоциклет
p0wEr написа:Има скутери който са 50цц но вървят с по 100 110 така че това с максималната скорост е малко смешно
и един мармот завива шоколада в калници от опел ...

Моя скутер е 100цц и е регистриран като МОТОПЕД,въпреки че километража си е до 140км/ч,та дори е вписан двуместен

Дано успееш да го регистрираш като М категория,че то може като 50цц,но да пише МОТОЦИКЛЕТ което смятам не те устройва.
Успех
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
mnh написа:p0wEr написа:Има скутери който са 50цц но вървят с по 100 110 така че това с максималната скорост е малко смешно
Моя скутер е 100цц и е регистриран като МОТОПЕД,въпреки че километража си е до 140км/ч,та дори е вписан двуместен
Дано успееш да го регистрираш като М категория,че то може като 50цц,но да пише МОТОЦИКЛЕТ което смятам не те устройва.
Успех
Колега не се занимавай с щуротий, ми си регистрирай мотора като мотор 125. При такава малка разлика в кубиците и това ,че предполагам имаш 18, никой няма да ти направи проблем ,че си се качил на 125. Не си се качил на Хайабуса все пак. Най-много да отнесеш акт несъответствие в категорията, който не е много солен.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
не се знае, колега, ченгетата са се увълчили, и се чудят как да те заковат. и в переспектива се по- затегнато ще бъде, ЕС, директиви и т.н.
хванат ли те, че караш без категория не се церемонят, отделно че не ги долюбват много моторджиите.
по темата: твърдиш, че е под 50 кубика и омагьосваш километража да показва до 45км/ч. чувал съм , че ги снимат на ксерокс и подлепват на циферблата и прочеее глупости.
ама дали ще мине
щот къде е 50цц, къде са 100 и кусур 
хванат ли те, че караш без категория не се церемонят, отделно че не ги долюбват много моторджиите.
по темата: твърдиш, че е под 50 кубика и омагьосваш километража да показва до 45км/ч. чувал съм , че ги снимат на ксерокс и подлепват на циферблата и прочеее глупости.
ама дали ще мине

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
BMW_RIDER написа:mnh написа:p0wEr написа:Има скутери който са 50цц но вървят с по 100 110 така че това с максималната скорост е малко смешно
Успех
Колега не се занимавай с щуротий, ми си регистрирай мотора като мотор 125. При такава малка разлика в кубиците и това ,че предполагам имаш 18, никой няма да ти направи проблем ,че си се качил на 125. Не си се качил на Хайабуса все пак. Най-много да отнесеш акт несъответствие в категорията, който не е много солен.
За несъответсвие в категорията и аз съм чувал за смешна сума,но какво правим при евентуална катастрофа? Не си правоспособен за дадения мотоциклет..и айде актове,гражданската отпада и така нататък
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
Колега, регистрирай си го като 125, няма да береш ядове
Аз живея в малък град където полицайте хич не обичат моторджиите а 4 години карам 400цц мотор с М категория и нямам акт, при условие че съм спиран за проверка повече от 15 пъти за това време, отделно че бях една от черните овци на мотористите в града.
Слагай каска, уреждай си застраховките, прегледи и тн сичко да е на 6 и си карай колко ти сърце иска
Ти не знам от кой град си но според мойте наблюдения и опит мисля че колкото по голям е града толкова по малко проблеми с ушевите. Имал съм случки в София да минавам с по 150-160км/ч покрай патрули, даже не си правят труда да ме погледнат накриво
Виж ако го направя в моя град ше има да си играеме на котка и мишка цял ден

Аз живея в малък град където полицайте хич не обичат моторджиите а 4 години карам 400цц мотор с М категория и нямам акт, при условие че съм спиран за проверка повече от 15 пъти за това време, отделно че бях една от черните овци на мотористите в града.
Слагай каска, уреждай си застраховките, прегледи и тн сичко да е на 6 и си карай колко ти сърце иска

Точка по точка.
Вече съм в гимназия и много гъзари имат скутери. Петдесет кубика. А как да се наиграят - 125. Пък и са по-евтини, по-здрави и по-добри...
BMW_RIDER, колега, малко ми остава до 18. Няма и мандат време.
Регистрирането що-годе ми стана ясно.
Малко извън темата: Какво става ако примерно имаш М категория, качиш се на автомобил и те спрат? Какъв акт се съставя?
Вече съм в гимназия и много гъзари имат скутери. Петдесет кубика. А как да се наиграят - 125. Пък и са по-евтини, по-здрави и по-добри...
Малко извън темата: Какво става ако примерно имаш М категория, качиш се на автомобил и те спрат? Какъв акт се съставя?
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Ryapoff написа:Точка по точка.
На кола е друго бе, там вече сериозно те щавят. Карай си моторчето, гледай да заобикаляш местата където седят, не се набивай на очи стой близо до колите и няма да имаш проблеми.
Ако имаш 17 може да изкараш А1 което в книжката ти го пише А. Тогава съвсем няма проблеми да имаш.
Аз познавах едно момче което на 16 караше Р1 1000цц. И то как го караше - сменяше скоростите на задна гума. При моторите е друг проблема, не полицията.
Е това момче за дето ти говоря, НЕСТАНА на 18

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
Ryapoff написа:Точка по точка.
Вече съм в гимназия и много гъзари имат скутери. Петдесет кубика. А как да се наиграят - 125.
По първото ти писане за гъзарите с 50цц и да ги надцакаш с 125цц, колега, ако мислиш да взимаш 4-тактов 125цц има голяма вероятност ти да останеш найграния ако така наречените гъзари с прахусмукачки ( скутер 50цц) дейстивително карат хубави скутери. Имал съм 50цц моторче без особен тунинг с което всичко що е скутер до 125цц 2 и 4 такта ми дишаше изгорялото масло. Пак всичко е относително. Ако искаш да си над гъзетата си вземи един Гилера Рънър 150цц ако не се лъжа, та то е 2 такта и върви кат 530д

до 90-100 де

По въпроса за акта с кола.. ми голем е

А я кажи към какъв мотор си се насочил?
Че ми е интересно, в любимия форум на любимата марка и тема за мотори да се отвори, какво по хубаво

Насочил съм се към пиаджо хексагон. Уж бил добър.
BMW_RIDER: Колега, не бих карал опасно. Не искам да се разбира, все едно - тоя па, гъзар, ще взима нещо по-голямо да юрка из градО. Не, то ще има, но не искам основно заради това да си взема по-голяма кубатура. По-рентабилна покупка е. Кола явно на 16 няма да се кара
. За този скутер какво ще кажете?
BMW_RIDER: Колега, не бих карал опасно. Не искам да се разбира, все едно - тоя па, гъзар, ще взима нещо по-голямо да юрка из градО. Не, то ще има, но не искам основно заради това да си взема по-голяма кубатура. По-рентабилна покупка е. Кола явно на 16 няма да се кара

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
Пиаджо хексагон... ммм ч по-добре се огледай за хонда пантеон 150цц 2т, няма такъв мотор бате, няма трошене, само бензин и масло иска, пък и върви повече от задоволително, да не говориме че лично според мен е 3 пъти по красив и удобен от хексагона 

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2