Невидим убиец в мазето
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Re: Невидим убиец в мазето
Няма мазе..... няма проблем

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

Явно попадам в 5-тата група
. Така де поне първата част. То не беше свински грип, птичи грип, кози какво ли още не луда крава. Според мен това е Една огромна глупост. И защо реши, че ако някой не вярва на това значи е безмозъчен пушач, на който му е скъпо да се отоплява и да проветрява, и кара пил и т.н. ?

- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
dimithur написа:Само на мен ли ми се струва, че някой е решил да продава поредния измислен уред за мерене на баба ми фърчилото в йбей на цена от 150$Аре нема нужда. България съществува от 681г (по официални данни ) и тоя Радон не е успял да ни види сметката, но сега да знаете, след като има уред в ибей, който го мери и ако не си го купите, след 10г ще умре поне един член от семейството ви
![]()
![]()
![]()
![]()
Взе ми го от устата.

Абсолютно си прав пълни глупости. Някой е решил да изкара пари на гърба на балъците.

Българино не се чуди ами бързо уред за 150 долара си купи.

За сирумасите ракийчица и няма ядове.

Няма грозни жени, има трезви мъже!
А представяте ли си следната ситуация - миньор-пушач, живеещ в мазе без вентилация и не ползващ отпуска?
Стига глупости.
Стига глупости.
Не разбрах след като се слиза в мазето един път годишно за по 15 минути защо опасността е толква голяма?
bioz написа:Не разбрах след като се слиза в мазето един път годишно за по 15 минути защо опасността е толква голяма?
Щото требва да си купиш джаджата от йбей

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
dimithur написа:... България съществува от 681г (по официални данни ) и тоя Радон не е успял да ни види сметката, но сега да знаете, след като има уред в ибей, който го мери и ако не си го купите, след 10г ще умре поне един член от семейството ви![]()
![]()
![]()
![]()
На фона на феноменалната смъртност от ракови заболявания , не знам какво ти е чудно . Нищо не е успяло да ни види сметката до сега , но според всички източници,Българите се топим като сладолед на слънце и ако не турци и визанитийци , то екстремната ни глупост (- ям си мазно,пия си по 3 кила вино ... я си пия и си карам) , със сигурност ще ни довърши . Човека казва с две думи - проветрявайте помещенията - всеки знае , че с новите дограми (особено в комбинация с вътрешна изолация) става страшно , задушно - може и да не е от Радон , но е хубаво да се проветрява и тази тема е още едно доказателство за това .
ми.. не знам колко е фалшиво но аз имам тест за радон които ми седи в мазето и се проверява и сменя всеки 6 месеца.
отрицателния тест за радон е и една от задължителните стъпки когато се продава/купува къща.
искрено съм очуден, че има хора за първи път чуват за радона...
отрицателния тест за радон е и една от задължителните стъпки когато се продава/купува къща.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:ми.. не знам колко е фалшиво но аз имам тест за радон които ми седи в мазето и се проверява и сменя всеки 6 месеца.
Вас там в УСА са ви наплашили яко за щяло и нещяло

Да произвеждаш метан
Ужасна диета и липса на проветрение станала причина за смъртта на човек, задушен от собствените си газове. Аутопсията паказала наличие на голямо количество метан в организма му. Той се хранил само с боб, зеле и още няколко продукта. Той умрял в съня си, тъй като всички врати и прозорци били затворени. Трима спасители, дишали от въздуха в стаята, се разболели, а един постъпил в болница.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
dimithur написа:alx написа:ми.. не знам колко е фалшиво но аз имам тест за радон които ми седи в мазето и се проверява и сменя всеки 6 месеца.
Вас там в УСА са ви наплашили яко за щяло и нещялоИнак е хубаво да се проветрява наистина щото може да свършиш като един, дето е спечелил награда Дарвин
Да произвеждаш метан
Ужасна диета и липса на проветрение станала причина за смъртта на човек, задушен от собствените си газове. Аутопсията паказала наличие на голямо количество метан в организма му. Той се хранил само с боб, зеле и още няколко продукта. Той умрял в съня си, тъй като всички врати и прозорци били затворени. Трима спасители, дишали от въздуха в стаята, се разболели, а един постъпил в болница.

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
GVT написа:magareto_yori написа:аз съм се интересувал също за радона понеже се занимавам с естествени камъни.Доста изчетох по чуждите сайтове.Като цяло при изследвания в местности с наличие на повече радон от нормалното хората не боледуват повече от райони с по малко съдържание на радон.Демек не е много ясна работата.А специално в естествения камък нивата му са пренебрежимо ниски,тва според изследвания правени за института по мрамор на САЩ.
Да да,преди няколко години с очите съм си виждал как от гранитни плочи внос от Китай, гайгер-мюлеров брояч се скъса да квичи.Те тогава ми минаха всички мераци за гранитни плотове и стъпала.
колега,ако се поинтересуваш малко ще разбереш,че гайгера няма да покаже нищо вярно що се отнася до измерване на гранит

http://www.marble-institute.com/industr ... oninfo.cfm
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
dimithur написа:Само на мен ли ми се струва, че някой е решил да продава поредния измислен уред за мерене на баба ми фърчилото в йбей на цена от 150$Аре нема нужда. България съществува от 681г (по официални данни ) и тоя Радон не е успял да ни види сметката, но сега да знаете, след като има уред в ибей, който го мери и ако не си го купите, след 10г ще умре поне един член от семейството ви
![]()
![]()
![]()
![]()
Точно па на тебе, дето си врел и кипел и никой не може да те мине

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Добре де аз немога да разбера за една малка зграда се излива фондамент от хиляди кубици бетон има си вентилация или в старите згради прозорчета как так прониква този радон ? Не ми ли е по-лесно да си излезе там където няма тези пречки ?
I'm slowly drifting

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
DirtySouth написа:Добре де аз немога да разбера за една малка зграда се излива фондамент от хиляди кубици бетон има си вентилация или в старите згради прозорчета как так прониква този радон ? Не ми ли е по-лесно да си излезе там където няма тези пречки ?
Ma той си излиза навсякъде от земните недра на планетата, просто когато над земята като има сграда с подземни етажи паркинги мазета( все затворени помещения) му е по лесно да се концентрира.И затова има проблем когато не е достатъчно проветриво.
В количеството което излиза навсякъде няма проблем, той колегата е написал за колко време се разпада, има проблем ако няма приток на свеж въздух, тогава е опасен и допринася за ракови заболявания.
Аз поне такива изводи си направих, след прочитането на поста на автора на темата.
Ако бъркам да ме поправи.

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Да и аз го прочето целия пост и с такова впечатление останах , но нали това разправям фондамент хиляди кубици бетон няма как да има такава цепнатина че да е до почвата и нали точно това правиха на чернобил фърляха отгоре бетон , преди да ги пратят да му направят оловен съркофаг
I'm slowly drifting

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3