Пияни гърци бият наши тираджии
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Пияни гърци бият наши тираджии
А само аз ли не съм чул да има някаква реакция по случващото се от Българска страна?! 

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
VesoPesa написа:А само аз ли не съм чул да има някаква реакция по случващото се от Българска страна?!
Няма и да чуеш.....
saleen написа:Пак стигаме до извода колко послушковците българи сме акълни и работни и колко мързеливи и тъпи са гърците....Обаче аз лично им симпатизирам пък - на това, че умеят да отстояват исканията си, дори и на някои странични комшии тези искания да се виждат абсурдни.
A де точно. Гърците били мързеливи, че ние тука да не сме по работливи бе

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Аз пък винаги съм си мислел, че ТИРАДЖИЯ е едър и набит моканин, които затяга бурми до 24 на ръка
, а то какво се оказва, нашите тираджии са гейове
и ги млатят на лягане и на ставане

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
dimithur написа: Зимата на '97 ще е песен с това дето ни очаква в много скоро време, така че вместо да намирате косури на гърците се молете да е топла зимата, щото половината народонаселение ще изпука от студ
За сравнение не може да става с 96та, не 97ма, то и тогава не се изпука от студ.....Като гледам задръстванията се увеличават, как има стинки народонаселението за бенз, а няма за ток примерно....ква е тая зима дето ни чака

Сондьора написа:dimithur написа: Зимата на '97 ще е песен с това дето ни очаква в много скоро време, така че вместо да намирате косури на гърците се молете да е топла зимата, щото половината народонаселение ще изпука от студ
За сравнение не може да става с 96та, не 97ма, то и тогава не се изпука от студ.....Като гледам задръстванията се увеличават, как има стинки народонаселението за бенз, а няма за ток примерно....ква е тая зима дето ни чака
То това вече сме го коментирали - с една малолитражна кочинка на гас излиза по-евтино отколкото с градския транспорт

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
dimithur
не пиши глупости!
Излагаш се !
Нито магазините ще са по-празни /това е невъзможно/
нито колите ще се връзват с тел ...освен твоята сигурно !
Еврозоната няма да се разпадне не от желание за единство а от страх от СССР ,КНДР , САЩ ...
не пиши глупости!
Излагаш се !
Нито магазините ще са по-празни /това е невъзможно/
нито колите ще се връзват с тел ...освен твоята сигурно !
Еврозоната няма да се разпадне не от желание за единство а от страх от СССР ,КНДР , САЩ ...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
dimithur написа: като се счупи нещо, се поправя с тел и свински и опашки
Стара българска максима е, че без плюнка и тел нищо не може да се направи

Никой не мое ма връне на селу!
ако бяхме 1/3 от това което гърците са като нещо не им изнася- държавата ни щеше да е едно по-хубаво място защото всяка жаба щеше да си знае гьола- правителството щеше да го е страх от народа.. а не обратното
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:ако бяхме 1/3 от това което гърците са като нещо не им изнася- държавата ни щеше да е едно по-хубаво място защото всяка жаба щеше да си знае гьола- правителството щеше да го е страх от народа.. а не обратното

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 12 Фев 2023, 12:04, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
по-добре да не затъват гърчолята,че мно евра от там насам ще секнат.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
alx написа:ако бяхме 1/3 от това което гърците са като нещо не им изнася- държавата ни щеше да е едно по-хубаво място
Нали помниш как на сърбежите не им изнасяха абланците в Косово - и сега са едно по-хубаво място

Да си отстояваш правата е похвално, признак за будна съвест и прогрес.

Но да бъдеш безкрайно нагъл и само да искаш да имаш безбройни права - почти винаги има трагичен край.

Справка (освен Сърбия) - величието и територията на Византия през 5 век и на Гърция през 21 век.

ПС Бате, нали се сещаш кво беше казал Кенеди на 20 януари 1961г.:
And so, my fellow Americans: ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country.
И така, скъпи мои сънародници: не питайте какво вашата държава може да направи за вас - питайте какво вие можете да направите за страната си.
И американските селинджъри (подобно на гръцките дебелогъзести селски хитреци) 61-ва година като са чули тая реч сигурно са си казали "ХХХ и Кенеди, ХХХ и боклук! Тая скапана държава нищо не ни е дала, а тоа ни вика ние сами да сме питали кво можем да направим за държавата!". Останалите американци просто са вникнали в думите на Кенеди и са построили Америка такава, каквато е тя днес. А наследниците на тия дето са псували американската държава и са чакали да им падне нещо отгоре, сега спят под мостовете и продължават да псуват държавата.
flame написа:alx написа:ако бяхме 1/3 от това което гърците са като нещо не им изнася- държавата ни щеше да е едно по-хубаво място
Нали помниш как на сърбежите не им изнасяха абланците в Косово - и сега са едно по-хубаво място![]()
![]()
Да си отстояваш правата е похвално, признак за будна съвест и прогрес.![]()
Но да бъдеш безкрайно нагъл и само да искаш да имаш безбройни права - почти винаги има трагичен край.![]()
Не знам защо точно Сърбите даваш за пример, като и те дори са по-добре от нас, то само като им видиш магистралите и ти става ясно

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
flame написа:[И така, скъпи мои сънародници: не питайте какво вашата държава може да направи за вас - питайте какво вие можете да направите за страната си.[/color]
.
Ми следващият път когато става въпрос за избори-да се обърнат към кенеди и към европейският съюз,а когато почнат да мислят и за мен-тогава аз ще се отнеса с подобаващо отношение към тях,всеки който дойде на влас,първо обещава на народа и после почва да ебава народа и да казва как ги били хвалили от европа на фона на упреците от собствените им избиратели...
За държавата съм свършил много,още като съм се родил това е плюс за държавата=ще я има,майка ми и баща ми са плащали,плащали,аз съм плащал,плащал и на среща няма нищо,само цените се вдигат и косвено моите данъци а продължавам да нямам нищо на среща,за това тая поговорка за америка не важи,тоест важи,но вече въпроса е зададен и е отговорено на тоя въпрос и то негативно,време е държавата да се погрижи да продължи да съществува,защото без мен-респективно вас бели българи,ще останат само цигани и няма да има държава...иначе аман от кух патриотизъм...
Подкрепям гърците-понеже ние сме отбор хитретци и най-много работим па те гадните гърци само си почиват и незнам си какви глупости-това е положението дами и господа,правителствата трябва да поемат отговорност каквато са поели на изборите-вече не става с обещания,това да си министър трябва да е най-черната неблагодарна и ниско платена работа на света а не най-безгрижната скъпоплатена "работа" и като стане фал от което настъпят супер катастрофални последствия за сума ти народ да си заминават с некаква "оставка",на всякъде договорите са с последствия я затвор я някаква супер санкция и тн. тука щел да си подаде оставката...
И да ги бият нашите тираджии там,защото използват блокадата за да изкарват пари-което си е чист български манталитет..
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3