Дядо Борис добави пежо към колекцията си от Мерцедеси.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Re: Дядо Борис добави пежо към колекцията си от Мерцедеси.

Мнение от boksioraE39 » 28 Сеп 2010, 20:30

Не богохулствайте!! Не е хубаво..!! Като има да си купува и да си ги кара жив и здрав!!
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 29 Сеп 2010, 1:15

То всички са мърша,попове ,владики,оджи,равини и тем подобни от всякаква религия.Не може някакви педерасти с бради и златни кръстове от килограм нагоре да реват постоянно как нямало пари за черкви за ремонти и тн. а в същия момент в тяхната хазна влизат милиони левове безотчетна и необлагаема пара.Кога тази мърша са направили най простото,една кухня за бедните.Имал съм уникален случай,той е и малко комичен, в малко селце почива някаква баба към 80-90 години ,самотна без никакви деца.Викат попа,той пристига и най безцеремонно пита кой ще му плати 60 лева за опелото.Хората му обясняват,че жената е самотна и няма кой.Нашия тръгва да си прибира келимявки кандила и готов да си тръгне.Ние сме спряли 15-16 човека на мегдана на селото връщайки се от планината с АТВ-тата и цялата случка се разиграва пред нас.Един от нас доктор,му казва да се върне и ,че той ще му плати.Тоя наглец тръгва към него и това предизвика всеобщ гняв от всички и както се казва со кротко ,со благо и малко кютек го принудихме да иде.Попа препева в стаята а на ватата стои един приятел здрав българин с ръце като миньорски лопати и го наблюдава,попа погледне към него той му покаже ръката ,че ще има шамари тоя пак продължава да препева.Та така и до гробищата,поне изпратихме жената.Религията е най голямата заблуда.Погледнете реално,църквата е спряла прогреса на човечеството с 500 години.Има една уникална книга,шедьовър,"Името на розата"от Умберто Еко,който не я е чел нека я прочете и ще разбере какво имам в предвид.
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 29 Сеп 2010, 1:26

jordanov написа:Ми не съм ... супер странно ми стана. Колекционер на мерцедеси и зима нова кола със 17% отстъпка. От 25000 на 21000 примерно. От къде тия пари ... много литургии, много свещи се палят явно.

2 сватби и 2 погребения ето ти ги 1000 лв за деня :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 29 Сеп 2010, 1:57

имал съм честта да посетя по-голямата част от манастирите на Света Гора и не мога да ви опиша за какво става дума.особено това което видях в нашия манастир,толкова ни отврани,че повече не искаме и да чуем за монаси,попове и т.н. сбирщина педали гледащи си филми на лаптопите(като всеки си го крие от другия),разполагащи със собствен СУПЕР модерен зъболекарски кабинет,стая с модерни лаптопи и устройства които даже не бях виждал и прочее,и да ги питаш какво правят....едно голямо нищо.грозна картинка и на всичкото отгоре ти обясняват че ти си бил грешник.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 29 Сеп 2010, 9:14

Няма морал!
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01

Мнение от ikonkata » 29 Сеп 2010, 19:47

вярно е всичките са така ... не ме питай откаде знам :mhihi: :mhihi: :mhihi: по-лошото е че не са само те дето влачат за лични облаги тя цялата ни държавица е така ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Мнение от KEVIN-30 » 30 Сеп 2010, 13:40

:roll: Интересно кой кара ДЖИПА МЕРЦЕДЕС-G КЛАСА ,ие паркиран на входа на ДРЯНОВСКИЯ МАНАСТИР :smoke:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата