Проблеми с ДЗИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Проблеми с ДЗИ

Мнение от dimodi » 06 Окт 2010, 16:53

Да споделя и моите впечатления от ДЗИ. Моето каско също е при тях и сега за първи път ми се наложи да ползвам услугите им. Вчера в дъжда един зад мен не успя да спре на светофара и ме натресе отзад. Резултат смачкана задна броня, багажник и леко изкривен калник. Отидохме в КАТ, той естествено си призна вината, написаха протокол, днес отидох в ДЗИ с всички документи + протокола и след 15 минути си тръгнах с възлагателно писмо за доверен сервиз, който сам си избрах. Това при положение, че нямам никакви връзки или познати там и дори не бях сключил каското в техния офис, а в съвсем друг град. :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 06 Окт 2010, 18:30

dimodi написа:Да споделя и моите впечатления от ДЗИ. Моето каско също е при тях и сега за първи път ми се наложи да ползвам услугите им. Вчера в дъжда един зад мен не успя да спре на светофара и ме натресе отзад. Резултат смачкана задна броня, багажник и леко изкривен калник. Отидохме в КАТ, той естествено си призна вината, написаха протокол, днес отидох в ДЗИ с всички документи + протокола и след 15 минути си тръгнах с възлагателно писмо за доверен сервиз, който сам си избрах. Това при положение, че нямам никакви връзки или познати там и дори не бях сключил каското в техния офис, а в съвсем друг град. :dunno:

То и при мене беше така при първите две щети ама после.....

Потребител
Аватар
Детайли за колата: 525d

Мнение от Ore » 26 Ное 2010, 19:29

ДЗИ са пълни нещастници!!! Два пъти завеждам щети на две различни коли в ДЗИ и двата пъти отказват да изплатят застраховката.
При пръвият случай в 22 часа на забутан селски път попадам на необозначен ремонт на пътя и колата ми скача в 20 см дупка, при което кривя 2 джанти и пукам 1 гума а другата се раздира, но остава здрава докато стигнах до града. Регистрирах това с обаждане в кат и на другия ден закарах колата в ДЗИ , за да видят джантите и гумите, които бяха поставени в багажника. След седмица ми отказаха поради неспазване на две точки от обшите им условия, които като ги погледнах гласяха: 1. да спазвам правилата за движение по пътищата и 2. да не не се отремонтира на място пострадоло при ПТП превозно средство докато не се бъде огледано от тях.
Пратих им официално запитване за да ми кажат кое точно не съм спазил от закона за движение по пътищата и как точно съм си отремонтирал колата и дали смяната на фимите е ремонт. Техния отговор се състоеше в цитиране отново на двете точки от обшите им условия.

Втори случай. Колата ми е паркирана на улицата със завит волан. Някакъв малоумник кара с поне 50-60 км/ч по малките улички, удря гумата и я обръща на обратно и ожулва вратите. Алармата се задейства, слязох долу и той беше избягал. Едвам убедих КАТ да дойдат и да напишат протокол за ПТП с неизвестен извърщител. Колата въобе не можеше да се помръдне заради потрошени карета, рейка и т.н. Въпреки , че имам протокол от КАТ ДЗИ отново не желаят да изплатят щета заявявайки че такива щети не могат да се нанесат на спряла кола , и че според тях това са щети от дупка.
ДЗИ са пълни ИЗМАМНИЦИ!!! НЕ СИ ЗАСТРАХОВАЙТЕ КОЛИТЕ ПРИ ТЯХ!!!!!

Предишна

Назад към Извън Темата