Mtel и срива им?
Модератор: Общи модератори
- hoolie
- Потребител
-
- Кара: служебни кошници
- ils
- Потребител
-
- Кара: BMW 320i Touring
- Детайли за колата: Сток Е36-ца.
Re: Mtel и срива им?
Написаното в тази статия ми изглежда за момента най-правдоподобно:
[url]http://dnesiutre.com/българия/ем-тел-хем-бодлива/[/url]
Кражбите от страна на Ментел трябва да продължават, независимо от центата ... на печелившите честито ...
[url]http://dnesiutre.com/българия/ем-тел-хем-бодлива/[/url]
Кражбите от страна на Ментел трябва да продължават, независимо от центата ... на печелившите честито ...

Hito написа:Споко бре.......
Още тече ъпдейта на софтуера (SRM)
Нещата започват лекичко да се нормализират.........,но ще отнеме още известно време![]()
Няма хакнати бази и тем подобни глупости![]()
След тоз ъпдейт всички ще сме доволни , защото ще предложи доста интересни иновации за потребителите и няма да се налага да се доверяваме сляпо на консултант продавачите по знайни и незнайни магазинчета![]()
Не си мислете ,че съм някъв сектант и съм пристрастен към М-тел (и аз съм ги кълнал)![]()
![]()
........., но това което правят определено е в полза на крайните потребители
Тоя ъпдейт през техния "супер бърз" интернет ли си го преточват, че се влачи вече цял месец

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Незнам,ама в една нормална европейска държава тея щеха да фалират,всъщност моят служебен телефон е на мтел,някакъв бизнес-корпоративен-бля-бля ,обаче до сега не е имало никакви грижи...даже и не надписват сметки (
),май само частните го ядът и тея фирми с по-малко клиенти,ае представете си мтел (и другите де ) да праснат по една стотинка на всеки абонат,никой няма да забележи,ами по 10 стотинки...значи по-реалното е по една стотинка,както всъщност правят банките,след втората цифра след десетичната запетая се изравнява на горе и от тези дребни чисълца излизат доста добри суми 

- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Е.Димитров написа:Незнам,ама в една нормална европейска държава тея щеха да фалират,всъщност моят служебен телефон е на мтел,някакъв бизнес-корпоративен-бля-бля ,обаче до сега не е имало никакви грижи...даже и не надписват сметки (),май само частните го ядът и тея фирми с по-малко клиенти,ае представете си мтел (и другите де ) да праснат по една стотинка на всеки абонат,никой няма да забележи,ами по 10 стотинки...значи по-реалното е по една стотинка,както всъщност правят банките,след втората цифра след десетичната запетая се изравнява на горе и от тези дребни чисълца излизат доста добри суми
Много си прав колега!
А знаеш ли колко лесно могат да си играят с времето (продължителността) на разговора. Ако на всеки край на разговора ти (натискаш си "червената слушалка"), а в системата им се добавят 1-2 секунди към твойта продължителност.
Пример:
средната ти продължителност на раговор ти е 58 секунди. те ти дбавят 2 секунди.
в месеца имаш 400 минути разговор към всички оператори (мтел, глобул, вивател)
400 минути х 2 секунди = 800 секунди добавено време.
800 секунди са около 13 минути
13 минути х 10 стотинки (средна цена към всички оператори) = 1 лев и 30 стотинки
5 000 000 абоната х 1.30 = 6 500 000 лв на месец КЕШ
Защо никой от операторите не пуска в експлоатация ПИН2 кодът, защото тогава няма да може да ни лъжат.
BAHKATA_TDI написа:
Защо никой от операторите не пуска в експлоатация ПИН2 кодът, защото тогава няма да може да ни лъжат.
тоя код за какво е?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Хаос написа:BAHKATA_TDI написа:
тоя код за какво е?
Тайна

Системата написана по-горе е използваната в България.По-лесно им идва да "дават обяснения".То така или иначе,ако си се вързал с договор,ще трябва да им платиш.
Аз преди на Мтел имах една карта,и имах да им давам 200+ лева,ама нещо не ми се занимаваше

Сега не знам как седят нещата,ама мисля,че още нямат фирма дето да им събира дълговете.
Не знам също как и при кредитен лимит 50 лева,може да имам сметка от над 150,която след 2 дена след като съм я платил да е същата.Те явно и за тва не са ме търсили де

Ако сте недоволни...проверявате как седят нещата,и дали има кой да им прибира дълговете.Ако няма .. последния месец преди да свърши договора,си правите една хубава сметка и

- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Хаос написа:BAHKATA_TDI написа:
тоя код за какво е?
ПИН 2 кодът е код за менежиране (управление) на разходите ти за конкретните ползвани от теб услуги към оператора.
Демек си вкарваш стойността на минута разговор (както ти е по договор) в самия апарат и той сам пресмята смеската ти, като по всяко време можеш да си видиш колко си навъртял сметака, след края на разговора ти се изписва колко ти струва този разговор и т.н.
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
BAHKATA_TDI написа:Хаос написа:BAHKATA_TDI написа:
тоя код за какво е?
ПИН 2 кодът е код за менежиране (управление) на разходите ти за конкретните ползвани от теб услуги към оператора.
Демек си вкарваш стойността на минута разговор (както ти е по договор) в самия апарат и той сам пресмята смеската ти, като по всяко време можеш да си видиш колко си навъртял сметака, след края на разговора ти се изписва колко ти струва този разговор и т.н.
Е те ся нали жмелтел си напраиха техен телефон дето го прави тва

Мислят постоянно нови начини за да не го вкарат

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Може и да се ограничава от самия телефон да се набират само определени номера(подходящо за деца).
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BAHKATA_TDI написа:........
Нещо си в леееека грешка по въпроса или все още си ползваш само ментел

И то хубаво ще си следиш сметката, ама тоя номер тук НЕ става

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
абе не е за тука мойто питане ама ненамерих другата тема.
преди време бях чел,че мтел пращали смс-си за няква печалба на пари след като си пратиш ЕГН-то . от номера с 9тките. 9999 нещо подобно е и незнам колко бяха 9тки.
само Мтел ли пращат този смс, щог го получавам и на вивателски номер

само Мтел ли пращат този смс, щог го получавам и на вивателски номер

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
Добре де, как ще ми източат сметката след като са ми взели личните данни, фалшива лична карта ли ще направят, че не ми е ясно?
А относно играта, тя не е от Мтел, както каза някой по-горе. Некви лайнарчета спамат постоянно, но те не работят за Мтел...
А относно играта, тя не е от Мтел, както каза някой по-горе. Некви лайнарчета спамат постоянно, но те не работят за Мтел...
pampo написа:Добре де, как ще ми източат сметката след като са ми взели личните данни, фалшива лична карта ли ще направят, че не ми е ясно?
Я карта, я пълномощно, стотици схеми има

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
biem_w написа:само Мтел ли пращат този смс, щог го получавам и на вивателски номер
Доколкото бях чела в едно отворено писмо-отговор на клиентско запитване точно по повод на тая простотия, пишеше, че тази кампания се води и от 3те мобилни оператора, т.е. нищо чудно и глобулците и вивателците да го получават

АПНИ, БАБА, 'АПНИ