Mtel и срива им?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: служебни кошници

Re: Mtel и срива им?

Мнение от hoolie » 03 Окт 2010, 1:29

ся кви сметки ше ни праснат...
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320i Touring
Детайли за колата: Сток Е36-ца.

Мнение от ils » 03 Окт 2010, 2:20

Написаното в тази статия ми изглежда за момента най-правдоподобно:

[url]http://dnesiutre.com/българия/ем-тел-хем-бодлива/[/url]

Кражбите от страна на Ментел трябва да продължават, независимо от центата ... на печелившите честито ... :no:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 03 Окт 2010, 4:15

Hito написа:Споко бре.......
Още тече ъпдейта на софтуера (SRM)
Нещата започват лекичко да се нормализират.........,но ще отнеме още известно време :roll:
Няма хакнати бази и тем подобни глупости :kuku:
След тоз ъпдейт всички ще сме доволни , защото ще предложи доста интересни иновации за потребителите и няма да се налага да се доверяваме сляпо на консултант продавачите по знайни и незнайни магазинчета ;)
Не си мислете ,че съм някъв сектант и съм пристрастен към М-тел (и аз съм ги кълнал) :mhihi: :mhihi: :mhihi: ........., но това което правят определено е в полза на крайните потребители :yes:

Тоя ъпдейт през техния "супер бърз" интернет ли си го преточват, че се влачи вече цял месец :mhihi: :mhihi: :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Окт 2010, 8:21

Незнам,ама в една нормална европейска държава тея щеха да фалират,всъщност моят служебен телефон е на мтел,някакъв бизнес-корпоративен-бля-бля ,обаче до сега не е имало никакви грижи...даже и не надписват сметки ( :mhihi: ),май само частните го ядът и тея фирми с по-малко клиенти,ае представете си мтел (и другите де ) да праснат по една стотинка на всеки абонат,никой няма да забележи,ами по 10 стотинки...значи по-реалното е по една стотинка,както всъщност правят банките,след втората цифра след десетичната запетая се изравнява на горе и от тези дребни чисълца излизат доста добри суми :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 03 Окт 2010, 8:51

Е.Димитров написа:Незнам,ама в една нормална европейска държава тея щеха да фалират,всъщност моят служебен телефон е на мтел,някакъв бизнес-корпоративен-бля-бля ,обаче до сега не е имало никакви грижи...даже и не надписват сметки ( :mhihi: ),май само частните го ядът и тея фирми с по-малко клиенти,ае представете си мтел (и другите де ) да праснат по една стотинка на всеки абонат,никой няма да забележи,ами по 10 стотинки...значи по-реалното е по една стотинка,както всъщност правят банките,след втората цифра след десетичната запетая се изравнява на горе и от тези дребни чисълца излизат доста добри суми :mhihi:

Много си прав колега!
А знаеш ли колко лесно могат да си играят с времето (продължителността) на разговора. Ако на всеки край на разговора ти (натискаш си "червената слушалка"), а в системата им се добавят 1-2 секунди към твойта продължителност.
Пример:
средната ти продължителност на раговор ти е 58 секунди. те ти дбавят 2 секунди.
в месеца имаш 400 минути разговор към всички оператори (мтел, глобул, вивател)
400 минути х 2 секунди = 800 секунди добавено време.
800 секунди са около 13 минути
13 минути х 10 стотинки (средна цена към всички оператори) = 1 лев и 30 стотинки
5 000 000 абоната х 1.30 = 6 500 000 лв на месец КЕШ

Защо никой от операторите не пуска в експлоатация ПИН2 кодът, защото тогава няма да може да ни лъжат.

Аватар

Мнение от Хаос » 03 Окт 2010, 13:48

BAHKATA_TDI написа:
Защо никой от операторите не пуска в експлоатация ПИН2 кодът, защото тогава няма да може да ни лъжат.

тоя код за какво е?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 03 Окт 2010, 15:25

Хаос написа:
BAHKATA_TDI написа:

тоя код за какво е?

Тайна :mhihi: :mhihi:
Системата написана по-горе е използваната в България.По-лесно им идва да "дават обяснения".То така или иначе,ако си се вързал с договор,ще трябва да им платиш.
Аз преди на Мтел имах една карта,и имах да им давам 200+ лева,ама нещо не ми се занимаваше :winky:
Сега не знам как седят нещата,ама мисля,че още нямат фирма дето да им събира дълговете.
Не знам също как и при кредитен лимит 50 лева,може да имам сметка от над 150,която след 2 дена след като съм я платил да е същата.Те явно и за тва не са ме търсили де :mhihi: :mhihi:
Ако сте недоволни...проверявате как седят нещата,и дали има кой да им прибира дълговете.Ако няма .. последния месец преди да свърши договора,си правите една хубава сметка и :wave:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 03 Окт 2010, 16:28

Хаос написа:
BAHKATA_TDI написа:

тоя код за какво е?

ПИН 2 кодът е код за менежиране (управление) на разходите ти за конкретните ползвани от теб услуги към оператора.
Демек си вкарваш стойността на минута разговор (както ти е по договор) в самия апарат и той сам пресмята смеската ти, като по всяко време можеш да си видиш колко си навъртял сметака, след края на разговора ти се изписва колко ти струва този разговор и т.н.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 03 Окт 2010, 16:58

BAHKATA_TDI написа:
Хаос написа:
BAHKATA_TDI написа:

тоя код за какво е?

ПИН 2 кодът е код за менежиране (управление) на разходите ти за конкретните ползвани от теб услуги към оператора.
Демек си вкарваш стойността на минута разговор (както ти е по договор) в самия апарат и той сам пресмята смеската ти, като по всяко време можеш да си видиш колко си навъртял сметака, след края на разговора ти се изписва колко ти струва този разговор и т.н.

Е те ся нали жмелтел си напраиха техен телефон дето го прави тва :mhihi: :mhihi:
Мислят постоянно нови начини за да не го вкарат :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 04 Окт 2010, 15:01

Може и да се ограничава от самия телефон да се набират само определени номера(подходящо за деца).

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 04 Окт 2010, 19:03

BAHKATA_TDI написа:........

Нещо си в леееека грешка по въпроса или все още си ползваш само ментел :mhihi: Виваком дават ПИН2 ;)
И то хубаво ще си следиш сметката, ама тоя номер тук НЕ става :arrow: таксуват ти се като 1мин. разговорите с ПО-МАЛКА продължителност... Погледни си разпечатката и ще намериш поне 10-на такива в месеца...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 04 Окт 2010, 22:31

абе не е за тука мойто питане ама ненамерих другата тема. :oops: преди време бях чел,че мтел пращали смс-си за няква печалба на пари след като си пратиш ЕГН-то . от номера с 9тките. 9999 нещо подобно е и незнам колко бяха 9тки.
само Мтел ли пращат този смс, щог го получавам и на вивателски номер :kuku:
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 05 Окт 2010, 10:42

Добре де, как ще ми източат сметката след като са ми взели личните данни, фалшива лична карта ли ще направят, че не ми е ясно?
А относно играта, тя не е от Мтел, както каза някой по-горе. Некви лайнарчета спамат постоянно, но те не работят за Мтел...

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 05 Окт 2010, 11:22

pampo написа:Добре де, как ще ми източат сметката след като са ми взели личните данни, фалшива лична карта ли ще направят, че не ми е ясно?
А относно играта, тя не е от Мтел, както каза някой по-горе. Некви лайнарчета спамат постоянно, но те не работят за Мтел...

Я карта, я пълномощно, стотици схеми има ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 05 Окт 2010, 12:30

biem_w написа:само Мтел ли пращат този смс, щог го получавам и на вивателски номер :kuku:

Доколкото бях чела в едно отворено писмо-отговор на клиентско запитване точно по повод на тая простотия, пишеше, че тази кампания се води и от 3те мобилни оператора, т.е. нищо чудно и глобулците и вивателците да го получават ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата