Кога и как се влюбихте в марката?
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Кога и как се влюбихте в марката?
Запалих се по марката на 18 години (беше 98ма) - тогава за пръв път карах Е34 525tds - тая кола направо ми спря тока! А на всичкото отгоре и печка - дотогава си мислех, че дизелите са мъртъвци! От тогава си знам, че това е колата за мен

Si non confectus, non reficiat.
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
Като бях малък баща ми донесе вкъщи едни списания от Пловдивския Панаир , едно от списанията ми грабна погледа ( беше по скоро брошура) беше на Е36 купе представяха го като нов модел на българският пазар.Годината е 93 или 94,помня като бял ден как се влюбих в тази кола.Просто някакси знаех че един ден ще я имам
След време разбира се така й стана
А първата среща с БМВ беше пред блока , пак бях малък а Е30-ката - голяма (е30 - 325i )
Наредена пред блока в началото на 90-те редом до соц. возилата , като я гледах от терасата си мислех , че колите не могат да се развият повече , че това е съвършенството !!!! 

- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Преди 3години когато подкарах е30 с бясно м40
в мн голям сняг. За сега карам каквото падне но скоро ще влизам в джаза с е30 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
бързичко се влюбих аз.
п.с.тая тема ще стане много романтична ...

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
без да изпадам в особени подробности, мога да кажа че е30-то се влюби в мене

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
през 2003-та (на 17), когато се регистрирах във форума и започнах да чета и чета и да пиша (главно глупости, сякаш сега е "по-различно" хаха) ... до тогава не харесвах марката особенно, мечта ми беше Calibra и/или CRX, но впоследствие разбрах, че BMW е марката за мен, след като Ati ме повози в е21-цата 320i baby-six
, никога няма да го забравя този звук, особенно вътре в тунелите... после взех книжка и карах на брат ми бившата кола Мазда 323 1.7d, на много сбирки е присъствала тази кола и все повече се запалвах и влюбвах в BMW-тата, като ги видя строени на паркинга и нещо трепваше в мен всеки път... до 2006-та, когато вече не издържах, бях събрал някакви пари ~1500лв., а родителите ми дадоха останалите 1200 лв и се сдобих с Бежова 320i(23i) е30 двоен стоп с окачване и ШПЕР!!! ПРЕКРАСНА КОЛА! С толкова радост се качвах всеки път в нея и усмивката никога не слизаше от лицето ми... Малко след като я купих се блъснахме с Жоро грешката и се поскарахме, но колата я оправих бързо и сега пак сме си приятели, все пак колата НЕ Е ВСИЧКО, била тя и BMW!!!
И все пак е30-ската не ми беше мечта, въпреки, че я обичах много ... исках е36 купе - черно! Търсих няколко месеца, но уви, не намерих колата, която желая ... след това заминах за щатите, а е30ската я оставих на баща ми, който и беше навъртял около 200км за 4 месеца
(много му харчела и много се занасяла... ДА БЕ?!
)))) )
Върнах се от Щатите с прилично издут джоб със зелени банкноти (за 4 месеца и половина имах 3-4 почивни дни
, все пак бях отишъл да работя, а не да се помотвам) и отново се заех с главния си приорите - 318iS Coupe по възможност черна, бях намерил една много красива от форума, светло лилаво-синкав цвят с 17 инча RH, кожа и подгрев, до ден днешен не съм виждал друга такава
, но не се спазарихме за 200-300лв.
И продължих, и един ден както си браузвам мобилето я видях - черен 318iS Coupe със спортно окачване, подлакътник, 2-зонова клима и фейс броня - 94-та края! МОЯТА КОЛА! Дупница, разбира се, къде другаде! Запалихме корсата на един колега и отидохме да я видим, хареса ми много, направихме един рън, бях супер доволен! Спазарихме се на 6300, оставих му 300лв капаро, изтри надписите продава се и след 2 дни отидох да си я прибера. ЕБАСИ КЕФА!
Още една моя мечта се сбъдна...
Сложих си газ, минах 20 000км за 8 месеца
и ми дойдоха еретични мисли та се завъртяха нещата малко в лоша посока за мен, продадох я , взех е39 комби тдс индивидуал, смених го за омега б тдс, нея я смених за сегашната ми е36-ца и така ... сега си викам, че всичко е било за добро
И те така...
BMW ФОРЕВАР!

И все пак е30-ската не ми беше мечта, въпреки, че я обичах много ... исках е36 купе - черно! Търсих няколко месеца, но уви, не намерих колата, която желая ... след това заминах за щатите, а е30ската я оставих на баща ми, който и беше навъртял около 200км за 4 месеца

Върнах се от Щатите с прилично издут джоб със зелени банкноти (за 4 месеца и половина имах 3-4 почивни дни

И продължих, и един ден както си браузвам мобилето я видях - черен 318iS Coupe със спортно окачване, подлакътник, 2-зонова клима и фейс броня - 94-та края! МОЯТА КОЛА! Дупница, разбира се, къде другаде! Запалихме корсата на един колега и отидохме да я видим, хареса ми много, направихме един рън, бях супер доволен! Спазарихме се на 6300, оставих му 300лв капаро, изтри надписите продава се и след 2 дни отидох да си я прибера. ЕБАСИ КЕФА!

Сложих си газ, минах 20 000км за 8 месеца

И те така...

BMW ФОРЕВАР!
Последна промяна vicho на 04 Окт 2010, 12:13, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Винаги съм си ги харесвал, още от малък, возили са ме доста пъти и в Е30 и Е36 и в 7ма серия преди да покарам аз лично.
Но докато непокараш лично няма как да се запалиш истински.
Мен лични много силно ме грабна една Е30 325i купе двоен стоп....карах я 10-15 минути ходих с нея да купувам едни неща за старата ми кола която беше за пореден път в бокса и така, няколко завоя с вратите и след 2 седмици вече успешно си бях продал старата кола и си купих първото БМВ
, от тогава неща и да чуя за друга марка.
Може да са по старички, и по ефтинки тези които имам, но удоволствието и което получавам и усещането при шофиране няма коя друга марка да ми го предложи.
Но докато непокараш лично няма как да се запалиш истински.
Мен лични много силно ме грабна една Е30 325i купе двоен стоп....карах я 10-15 минути ходих с нея да купувам едни неща за старата ми кола която беше за пореден път в бокса и така, няколко завоя с вратите и след 2 седмици вече успешно си бях продал старата кола и си купих първото БМВ

Може да са по старички, и по ефтинки тези които имам, но удоволствието и което получавам и усещането при шофиране няма коя друга марка да ми го предложи.

- ///M fanatik
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///М
За шестия ми рожден ден татко ми подари една количка..... БМВ Е36 ///М3 GTR...син металик 1/24, от тогава под кола разбирам БМВ.И така мого години живях с мечтата че и аз някой ден ще карам колата на моите мечти.....докато преди 2 години мечтата стана реалност.... Е36 325 ТD на 140 000 км (inlowe)
Are you /// M enough ?
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Значи преди доста години баща ми караше само Мерцедеси и като всеки младеж "на тате колата е най-хубава и най-добра" и винаги беше вечения спор МБ и БМВ.. Мина време и изкарах книжка,след т'ва минах през доста автомобили но дойде деня в който един приятел ме повози в Е34ката си... Толкова много ми хареса че забравих за други марки коли и изобщо за друго освен въпросното БМВ,на другия ден отидох да гледам една Е34ка М20 Б20 но за съжеление беше доста зле,но бях като обсебен и добре че бях с верни другари да ме спрат от покупката точно на този екзепляр,след т'ва минахме през кв.Младост да видиме една леко чукната 34ка но М50 Б20 ( http://www.vbox7.com/play:624ff3ad ) и т'ва беше мойто първо БМВ с което имам доста хубави моменти.. След известно време си купих и т'ва http://www.vbox7.com/play:cbe4a2e8 и него го покарах някъде година а след него минах на много читава Е36ца 320и.. След нея си взех А8ца а след 8цата Е39 525 ТДС а сега съм с 530Д което не сменям за нищо!
Между БМВ-тата съм имал и други автомобили но темата не е за тях!
Т'ва ще е мойта марка!

Между БМВ-тата съм имал и други автомобили но темата не е за тях!
Т'ва ще е мойта марка!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Бях много малък тогава(1993г.) баща ми се занимаваше с внос на автомобили от Швейцария, та имам откъслячни спомени от едно Е12, по-късно си взе Е28(него го помня по-добре)и може би от там започна всичко въпреки че израстнах в голфове, лади, москвичи, рена, опели и др. до 2006 г когато дядо ми си взе Е34.Тогава разбрах че това е колата....... 

- Badr Hari
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 м52б20 купе
- Мечтае да кара: e46 m3 csl
Ей azidaha ти си истински фен да знаеш
. При мен имаше доста коли преди това. Като малък харесвах опел, обаче после почнах да виждам само ръжда в него. После фауве обаче безлични ми стояха нещо. Докато не покарах известно време бмв. Всичко ми хареса агресията която излъчва колата. Управлението сякаш бях свързан с нея, и не на последно място двигателя. Ей няма такъв звук като на шестака. само по звук вече разбирам дали минава наблизо шест цилиндрово бмв. От тук натам само шест цилиндрово каквото и да е.Чао за сега и поздрави.

BMW - The Ultimate Driving Machine
- krisbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 kombi :D
- Мечтае да кара: BMW E34 m5-convertible
bigmurzi написа:бързичко се влюбих аз.
и аз така мисля но е много на маясто поставена дори написах на саздателя лс. с поздрави и т.н
по най-баналния начин.
четох много за е39 м5 през 99-та и 2000-та и викам чакай да отида да го погледна тоя супер седан. отивам в автокъщата щото искам да покарам ама знам че нямат защото бяха страшно кът и имаше опашка за доставки след 6-12 месеца та едва ли щеше да има демо. ма да си поговориме за цветове, екстри и тн... да, ама пича ми вика - ми.. имаме една осиротяла... купувача се отказа. отиваме, гледам я- сива с черен/червен интериор. покарах я 20-тина минути и... си я отнесох в къщи още на другия ден... в най-голямата снежна виелица.
та така с любовта към марката- съвсем случайно ... 30 минути преди да я купя си нямах и на представа че ще си купувам нова кола.. ма то с повечето големи любови така се случва... carpe diem
четох много за е39 м5 през 99-та и 2000-та и викам чакай да отида да го погледна тоя супер седан. отивам в автокъщата щото искам да покарам ама знам че нямат защото бяха страшно кът и имаше опашка за доставки след 6-12 месеца та едва ли щеше да има демо. ма да си поговориме за цветове, екстри и тн... да, ама пича ми вика - ми.. имаме една осиротяла... купувача се отказа. отиваме, гледам я- сива с черен/червен интериор. покарах я 20-тина минути и... си я отнесох в къщи още на другия ден... в най-голямата снежна виелица.
та така с любовта към марката- съвсем случайно ... 30 минути преди да я купя си нямах и на представа че ще си купувам нова кола.. ма то с повечето големи любови така се случва... carpe diem

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
(е34 + m30b35) * 10' = "няма начин някой ден да не си купя БМВ!"
- bmwdriver1724
- Потребител
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: m5
влезнах в една авто къща за някво ауди комби и до мен некви дупета нещо се пазареха за една е46 комби и викам я да вида тия кво толко киселеят и се ка4их с един от служителите да я тествам и после не я вкарвах пове4е в авто кущата само слезнах и отидох до офиса 

bmw forever
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3