Търся помощ от варненци за нет доставчик - херос нет или дру
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Търся помощ от варненци за нет доставчик скай нет
4 години бях на преебетека и се мъчих от 2006 до октомври 2010 г. с 4 мегабита максимум даунлоуд. От 40 дена съм на скай нет и положението е бедствено

онзи ден нямях 30 часа нет
Чудя се вече към кой от варненските нет мошенници да се вържа?! Всички лъжат за скороста си и то много лъжат!
За огромно съжаление спектрум нет - м тел домашен нет в моя квартал не предлагат услугата си.
Остана ми надеждата в херос нет и булсатком нет....има ли някой варненец към тях?

онзи ден нямях 30 часа нет

Чудя се вече към кой от варненските нет мошенници да се вържа?! Всички лъжат за скороста си и то много лъжат!
За огромно съжаление спектрум нет - м тел домашен нет в моя квартал не предлагат услугата си.

Остана ми надеждата в херос нет и булсатком нет....има ли някой варненец към тях?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
хероса май е ОК,а и таксата е 20лв/поне така ми се върти в главата/
- Демирев
- ентусиаст
-
Няма ли варненци тук да имат познат на херос нет или булсатком нет?
Интересувам се вечер след 19:30 ч. до 23:30 ч. как е нета че в този часови диапазон лан нета зимата е трагичен - под 4 мегаБИТА - където съм бил.
Интересувам се вечер след 19:30 ч. до 23:30 ч. как е нета че в този часови диапазон лан нета зимата е трагичен - под 4 мегаБИТА - където съм бил.

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Re: Търся помощ от варненци за нет доставчик - херос нет или дру
Аз съм на Ария нет от много години и съм безкрайно доволен,нета е стабилен и бърз и съм нямал никакви проблеми досега.А за Интербилд не мога да кажя нищо добро,имам 2-3 приятели които са били на интербилд и от тях знам че нета е бавен и доста проблемен.Виж сайта на Ария нет ,само незнам дали ще имат обхват до там където живееш 

Булсата преди 2 седмици като питах казаха, че може би от декември ще предлагат нет
- Демирев
- ентусиаст
-
Яро написа:Булсата преди 2 седмици като питах казаха, че може би от декември ще предлагат нет
Вече повече от месец откакто почнаха да прокарват нет и във Варна Булсатком. На дежурния тел. отговарят че има в Трошево - Младост...
около Пожарната - Техникумите - аз съм около 700-800 метра по-нагоре. Още няма булсат нет обаче. Вероятно за Коледа или Йорданов ден.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2