избор на ... баничарка
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: избор на ... баничарка
бе то и бмвтата пукали глави често,само дет на мен не ми се е случвало

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
един познат във фирмата имаха 2 кадита фабрично на метан,еми да ви кажа честно едно от двете постоянно висеше в сервиза то не бяха съединители и тн. даже едното го карах извънградско кам 500-600км и ми хареса как върви иначе,отделно друг приятел си взе пак кади чистоново тди и от година някъде не съм го чул да се оплаква,за форд конект знам че от към окачване отзад е много яко и носи на товарене,иначе във фирмата покарвам чат пат едно партнерче и горе долу става
то се е видяло, че ще е caddy, ама нз още коя версия екото или тди 140 к.с. Искам метана, ама търся още инфо
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
щом кади,търси сди.по-малко причини за харчене на пари по сервизи
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
Кади 140кс. дизел върви много прилично, съвета ми е да си вземеш 2.0Sdi това е някъв опит да докарат старата надежност на баничарките.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
- DundyTheCroc
- Потребител
-
Имаме десетина баничарки Торнео Конект, 1.8 дизел 90 коня, за четири години не сме имали проблем с нито една от тях. Карах такава към година за служебна кола, приятен за каране автомобил във всякакви условия, до 140 си дърпа перфектно, товарил съм я с един тон тухли и после 80 километра по планински път-никакви проблеми с вървенето и стабилността. Отзад за разлика от повечето други баничарки е на лентови ресьори, малко твърдо вози, но пък как носи...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Като е тръгнало да се говори за Ауто Билда , който грам не оважавам като медия , да споменем 100 000 км тестове , които са що годе достоверни и там яко се насира ФВ , за разлика от всички други тестове , където Голф и Пасат , мачкат Леопард и Ф-18 , та ... В този прослувут тест - 100 000 км за 2-3 години в дъното , ест са френските коли , Туран , Лупо и Пасат 6 бомба-дюза - хората си знаят , че тва са тотални дръгели , де . По интересно е как е на върха - БМВ 130И - за 100 000 км една разлепена гума на оплътнението на вратите - да това е скъпа кола ... следва Мазда 1.8 - да речем и че тя минава към малко по-високия клас ... идва Приус - уж сложна , но страшно надеждна кола и така до към 7мо или 10то , там някъде място от общо 50-60 тетсвани коли (това са си 5 000 000 км , бах колко бензин са им надавли ) - познайте кой изпреварва по надеждност 745и , Е класи А6ци и Х5ци ... ами простата Дачия Логан МСВ - за лична кола никога не бих взел Дачия , но явно за служебен варел си е подходяща - нали това се търси - нисъки разходи , добра надеждност и багажник
Не знам как е положението с баничарката им , но това товарно комби си е голямо , доста .
За КАДИлака , освен че бяга здраво , може да се каже че е на базат на Голф 5 - от там , като надежност и поддръжка си мисля , че няма да е зле ...

За КАДИлака , освен че бяга здраво , може да се каже че е на базат на Голф 5 - от там , като надежност и поддръжка си мисля , че няма да е зле ...
Колега,моя съвет е да НЕ взимаш Кади Eco Fuel ! Имаме такова купено чисто ново и мога да кажа,че до 150 хил. км почти нямаше проблеми,но след това се почна.......не ми се пише толкова!
Скоростна кутия трети път правим и пак не е като хората в момента, електроника, разни дюзи и датчици само сменяме и няма оправяне.Включва си на метан и бензин по негово усмотрение когато си иска.Още двама колеги имам с същите кадита метанови и те правиха скорости , единия мина по гранция на 90 хил.км,а другия си плати към 2500 лв. ,че ги счупи на 110 хил.км. От към ходова част горе-долу е добре.За дизелите нямам впечатления,но от тоя метан бягай! От останалите марки знам,че Опел Комбо е много здрава машина.Само внимавай като взимаш,че нашето Кади е на две и половина години,а е на 300 хил.км 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Аз бих препоръчал Опел Комбо - 1.3 цдти (нещо от сорта) - 90к.с. много приятно за каране лекичко.
На 60к км. е и не се е обадило нищо. А се кара от няколко шофьора
На 60к км. е и не се е обадило нищо. А се кара от няколко шофьора
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Изхождайки от условието а именно кола за вършене на работа (баничарка) до 15-16к лв за мен абсолютен фаворит е Дачия. Защото за тия пари вместо да се взимат някакви кочини, всичките разцепени от каране (става въпрос за товарен атомобил, не каран само събота и неделя от 40-ти набор баба Ford Mustang
), получаваш евтин за подръжка, непретенциозан автомобил, със стара и изпитана не особенно сложна техника но все пак на добро ниво и с гаранция от производител. Тоя автомобил просто ще върши работата за която е взет а не единствено да виси по сервизи само щото VW/Ford/Opel > Dacia.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Само внимавай като взимаш,че нашето Кади е на две и половина години,а е на 300 хил.км
Именно - втора ръка баничарка е по-зле от 2ра ръка такси . Аз не знам някой да им върти по по-малко от 60 000 км на година и то каране , като за служебна кола - червени обороти , никаква разработка и яко газ през траповете - 2ра ръка са ГОРБОВЕ . В допълнение и Дачията я дават с много изгодни лизинг условия , мисля 5% първоначалната ... Не вярвах , че ще доживея да хваля Дачия

- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
И азacho.rs написа:Не вярвах , че ще доживея да хваля Дачия

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Дачия или пежо,първото е еФтинджос а 2 рото е доказан кон,опа има и трето,третото е рено канго,целата фирма е с такива,върти се на месец на кола по 8-9к километра и нямат грижи,така че това са колите...
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Колега ние имахме 2 партнера,1 берлинго,1кади и 1 комбо,всичките до 2000 г производство взети втора ръка от Германия.За 5-6 години каране като служебни освен съединители и окачване друго не сме правили.Моя съвет е,ако си взимаш кола втора употреба си я вземи от Германия,от България недей защото тук филма с км го знаем 

бабъл написа:Колега ние имахме 2 партнера,1 берлинго,1кади и 1 комбо,всичките до 2000 г производство взети втора ръка от Германия.За 5-6 години каране като служебни освен съединители и окачване друго не сме правили.Моя съвет е,ако си взимаш кола втора употреба си я вземи от Германия,от България недей защото тук филма с км го знаем
Не е точно така, в момента яко се продават коли на по 3-4 години върнати от лизинг на доста прилични цени

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4