Пак ли БМВ?
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Re: Пак ли БМВ?
DAEL написа:http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-trotoar-7246790?nt=4
Дали колегата е карал с нормална скорост?
Не знам с ква скорост е карал, ама форума СИЛНО се нуждае от подраздели : "РАЗБИХА/ОКРАДОХА МИ КОЛАТА"
и "БМВ СЕ БЛЪСНА"
Сериозно всяка втора тема от "извън темата" е едно от тия двете.
Еми да пак БМВ се блъсна, и пак ще се блъсне в бъдеще и пак на някой ще му откраднат чистачките, те тия работи станаха ежедневие.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
не, че нещо , ама героя си прилича на наркоман 

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
BMW_RIDER написа:DAEL написа:http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-trotoar-7246790?nt=4
Дали колегата е карал с нормална скорост?
Не знам с ква скорост е карал, ама форума СИЛНО се нуждае от подраздели : "РАЗБИХА/ОКРАДОХА МИ КОЛАТА"
и "БМВ СЕ БЛЪСНА"
Сериозно всяка втора тема от "извън темата" е едно от тия двете.
Еми да пак БМВ се блъсна, и пак ще се блъсне в бъдеще и пак на някой ще му откраднат чистачките, те тия работи станаха ежедневие.
Еми пак да, докато има такива киеци като тоя, за жалост!!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Винаги нещо ме спира да пиша в подобни теми ... Е тоз няма се спра!
Всичко почва колкото и да е жалко от Вас,истинските фенове на марката!
Защото тоз младеж е видял че мадами връзват на пичове с готини БМВ-та,мама и тате са му дали стинки или е теглил заем,и работата е готова!
На заден план остава самата идея,идеята да имаш БМВ! Престижа, а не келешлъка!
Много ме изкефи на Валери(predel) синът му! Поговорихме си с момчето още докато карах 190-ката и просто си пролича хъса да има БМВ,но не от келешлък,а просто защото тази кола е синоним на нещо повече от гъзареене!
Колко от манекенчетата си знаят VIN-a,или цвета на боята,или ако има кажа 20 6 S1?! Колко ще разберат за какво иде реч?!
Честно мислех да си взема БМВ,обаче просто ми се доаква като видя някой "такъв" да седи на седалката,щото е гъзар!
Всеки сам трябва да си направи сметката,не да се прави на шофер или рацер,без да знае за какво иде реч!
И времето вече не е сухо,повечето са на отворен диф,и положението е малко тегаво!
Толкоз по темата!
Ама още нещо ме учуди и то много,малко офф е де!
Снимката е мнооого гадна,но по-гадно е броят на чувалите!
Как се събраха толкоз хора в 8 местен бус,който са го писали за автобус?!
Че нашите маршрутки са зле е истина,ама тез са по-бетер и от тях!
Всичко почва колкото и да е жалко от Вас,истинските фенове на марката!
Защото тоз младеж е видял че мадами връзват на пичове с готини БМВ-та,мама и тате са му дали стинки или е теглил заем,и работата е готова!
На заден план остава самата идея,идеята да имаш БМВ! Престижа, а не келешлъка!
Много ме изкефи на Валери(predel) синът му! Поговорихме си с момчето още докато карах 190-ката и просто си пролича хъса да има БМВ,но не от келешлък,а просто защото тази кола е синоним на нещо повече от гъзареене!
Колко от манекенчетата си знаят VIN-a,или цвета на боята,или ако има кажа 20 6 S1?! Колко ще разберат за какво иде реч?!
Честно мислех да си взема БМВ,обаче просто ми се доаква като видя някой "такъв" да седи на седалката,щото е гъзар!
Всеки сам трябва да си направи сметката,не да се прави на шофер или рацер,без да знае за какво иде реч!
И времето вече не е сухо,повечето са на отворен диф,и положението е малко тегаво!
Толкоз по темата!
Ама още нещо ме учуди и то много,малко офф е де!
Снимката е мнооого гадна,но по-гадно е броят на чувалите!
Как се събраха толкоз хора в 8 местен бус,който са го писали за автобус?!
Че нашите маршрутки са зле е истина,ама тез са по-бетер и от тях!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

err0r написа:Лошото е, че колата беше много гледана и тоя охльо я взе наготово. За нула време й еба мамата.![]()
![]()
хахаххаха а виждал ли си я отдолку тая кола и под праговете? Защото аз съм и много добре знам колко е много перфектна

- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
какво ги жалите тея коли.още по-добре.сега за колегите със седани ще има части.предната броня даже си е свалена,та няма да има нужда от демонтаж.колкото повече малоумници има,които си разбиват колите,толкова повече части за нас,нормалните шофьори.
важното е че няма жертви и тежко пострадали хора.това е на 1во място.човек само като види изражението на шофьора и му става ясно за какво иде реч.
важното е че няма жертви и тежко пострадали хора.това е на 1во място.човек само като види изражението на шофьора и му става ясно за какво иде реч.
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
akula написа:не, че нещо , ама героя си прилича на наркоман
хахахаха и аз същото си помислих

Дано такива герой по малко за напред.А колета изглеждаше супер.

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
азззз написа:... за нас,нормалните шофьори...
Кара: еуегантно с вратите напред

големи сте тарикати всичките бреееееее. Са ше кажете, че никой, ама никой от вас не кара като келеш по улиците нали? И всички карате като пенсионери и давате газ само на определените затова места, а именно писти и полигони, да бе да
Без да познавате човека, не говорете така, дали е хубав, грозен или има някакъв кусур, не е нито тук, нито така мястото да се каже това, я да ви видиме всички тия дето се присмиват какви са ви физиономиите
Грешката и той са тюхка милия, ама ако това го бе направил предишния и собственик на тази "УНИКАЛНА" кола, щеше по друг начин да говори. А Грешката и Вичката помнят ли случая с на Вичо е30ката из Люлинските дебри, когато се правиха на рацери и помляха 3 коли
Истината е, че всички сме подвластни на адреналина, на тягата, на задното. Дали човека седнал зад волана знае или не знае какво кара, това няма значение, поне от гледна точка на случая. Познавам го момчето, бегло, идвал е при мен няколко пъти и оттам се знаем, впечатлението ми е за свестен човек, смеете се на снимката, ама ако сте на негово място, нема ви е толкоз весело нали? Обадих му се по-рано като прочетох темата, да го питам какво е станало, е не е рацерствал, спокойно, а, че ударил човек на тротоара ептен, просто при удара, бронята е излетяла и е ударила човек минаващ по тротоара по краката. Така, е драги, първо си направете аршина еднакъв за всички, после се присмивайте, но преди това се замислете и се поставете на мястото на всеки един участник в такъв или подобен инцидент. не искам да се конфронтирам с никой, ама не сте прави в случая. Няма да крия и аз карам като олигофрен понякога, влече ме, не се оправдавам с това, че карам на безопасно място в планината защото такова няма. Ами зимата като караме по плана, копито и други пътечки, не е ли пак вандалско, не е ли опасно? не стават ли десетки инциденти, не застрашаваме ли живот и све на околните, къде някой ходил да се ебе и слиза и ха срещу него на врати идват 30 БМВ-та и човека ако е малко по-слаб шофьор какво следва??? Така, че не се присмивайте, а първо се замислете, после говорете. Да не говорим, че вече е сравнитрелно студено, на кантар е работата да се слагат зимните гуми, да не говорим, че 80% от форума кара с изрески от бидони, както се изразява един мой приятел.
Айде лека и си завийте краката като си лягате, че вънка вие вук.

Айде лека и си завийте краката като си лягате, че вънка вие вук.
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
важното е че блъснатият е оцелял
sonny написа:големи сте тарикати всичките бреееееее......
xexe тука си много прав ... на всеки може да му се случи и по-конкретно на нас
щото в някой случай сме си "олигофрени" на пътя.Така,че не се присмивайте
не е приятно.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
най-подир едно свястно мнение, че иначе само мадони пишеха в темата, или пък светии...
иначе положението с младежта е много зле... е моя келеш вече ми дава моята кола колкото да ида до бензиностанцията за я напълня само
... но кара добре де, да е живи здрав...
инче е добре тез теми с изрезки от вестници и сайтчета да се спрат малко... все нещо има да се случва, ма поне отделяйте плявата
иначе положението с младежта е много зле... е моя келеш вече ми дава моята кола колкото да ида до бензиностанцията за я напълня само

инче е добре тез теми с изрезки от вестници и сайтчета да се спрат малко... все нещо има да се случва, ма поне отделяйте плявата

ама верно Сончо, всички са големи моралисти и никога, ама никога не нарушават правилата
пичове, аре малко по-спокойно, сгрешило е момчето, случва се на всеки, важното е да си направи изводи и най-важното е че няма пострадали! пък колата........... коли бол

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
всеки е грешал на 20 години
камо ли със семейни пари
..то някои и на по дърти години продължават 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
атака, ше си кажем грехоете
аз ко да кажа, като първото бмв го карах точно 4 месеца, от 2 декември, до 2 април и как па го ударих на прав, сух път с хубави гуми, найстина си бяха хубави, та как го резнах в един дирек бе дееба, май н ема да е щото карах кат баба тонка къде пазара за 2 кила ориз 

73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5