Евтини мебели и ел.уреди...къде!?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Re: Евтини мебели и ел.уреди...къде!?
за ел уреди задължително от магазин за техника с транспортни дефекти.имат гаранция и са доста по евтини.мебелите масовите са все боклуци.аз бих взел ползвани щом е за квартира,стига да не е някое лукс изпълнение де.
абе да ви кажа, мойте мебели ги взимах от хоп, 3та година и са здрави, не са мръднали, ама дивана дето дадох маса пара за него от арон, уж хубва, уж западен, уж нам си къв на няма и година и кожата се нацепи, сега е целия на едни ситни цепки и е за боклука, а тъщата си купиха, два пъти по-евтин от моя, пак кожен, почти по едно и също време и не е мръднал, така, че то е относително 

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Виж Лабиринт-а в Люлин, в Зона-та също ми се стори че има евтини неща...
А колкото до Икеа-та в Солун, не мисля че беше толкова евтина
Освен това едни "убийствени" прибори от там, почнаха да ръждясват и не я обичам вече 
А колкото до Икеа-та в Солун, не мисля че беше толкова евтина

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
трябва да са нови нещата .за под наем-да! иначе тия с транспортните дефекти стават... ще отскоча до дружба.
офф-топик...! точно ,когато треа да мъкна нещо ми се прееба кръста ,деа...! а на сичко отгоре пръчките на тюлето не стават на турандота... баси тва е с по-голямо разстояние между рейките от 5цата....!
а като марки - Нео или Веко!???
офф-топик...! точно ,когато треа да мъкна нещо ми се прееба кръста ,деа...! а на сичко отгоре пръчките на тюлето не стават на турандота... баси тва е с по-голямо разстояние между рейките от 5цата....!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
SKISA написа:....
Все тая е кое ще вземеш- така или иначе дълго едва ли ще издържи каквато и да е техника

^ Е как дълго едва ли ще издържи. Казваш, че телевизорите се ползват Нон стоп и няма грижи, ма после едва ли ще издържат дълго. Аз също имам наблюдения за НЕО и нямам никакви оплаквания : )
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
TV-то е на късмет. Моят Самсунг на година и половина пръдна, а не е чак кой знае колко гледан..
SKISA написа:трябва да са нови нещата .за под наем-да! иначе тия с транспортните дефекти стават... ще отскоча до дружба.
За пералня ти препоръчвам Нео

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
pampo написа:^ Е как дълго едва ли ще издържи. Казваш, че телевизорите се ползват Нон стоп и няма грижи, ма после едва ли ще издържат дълго. Аз също имам наблюдения за НЕО и нямам никакви оплаквания : )
Имам предвид всякаква техника, че дълго няма да издържи и няма смисъл да се набиват много кинти... А и като говорим за телевизор- ако не е дефектен нещо шанса да се прецака бързо е минимален

Прост пример:
Като обзавеждах за наематели купих уж по-прилични модели техника: Филипс, Горение, Самсунг, Зануси- общо взето все марки и модели които и аз ползвам и съм доволен... Не знам как става номера при мен всичко да бачка безгрижно с години, а при наематели трудно издържаха и 1-2г. без да се прецака тотално нещо... А за мебелите не ми се мисли изобщо.... Е, затова сега се дава необзаведен

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
беко и нео имат и добри уреди - добри добри в смисъл държат и си работят.
пералня беко на село - 6 години без дефект - купих си Върлпул , издържа 5 месеца
телевизори нео имаме тук във всяка стая и нито 1 не е дал проблем над 5 години - купих си за стз самсунг - за 1 година аут
пералня беко на село - 6 години без дефект - купих си Върлпул , издържа 5 месеца
телевизори нео имаме тук във всяка стая и нито 1 не е дал проблем над 5 години - купих си за стз самсунг - за 1 година аут

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2