Традиционна vs. нетрадиционна медицина
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Re: Традиционна vs. нетрадиционна медицина
човек на нищо да няма вяра вече 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
bum_bum написа:Ква медицина, аз направо имам абонамент при една врачка, 10 бона на година и ме лекува дистанционно по телефона, ако не работи по кабелната. 10 години вече болест не ме лови.
Ей, тая НВД те съсипа бе, човек

Si non confectus, non reficiat.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не случайно някои учЕни твърдят, че мозъка се храни с въглехидрати и липсата им в менюто предизвиква оглупяване. Американците успешно доказват тази теза като нацията с най-високо IQ в света, а диетата им е с над 70% въглехидрати 

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
в БГ със сигурност вярвам повече на нетрадиционната щото традиционна няма.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
грешите много за нашите лекари... има страшно много и кадърни лекари у нас... просто трябва да попаднеш на правилния човек... това понякога е трудно, но е така във всяка област у нас...
Владо написа:грешите много за нашите лекари... има страшно много и кадърни лекари у нас... просто трябва да попаднеш на правилния човек... това понякога е трудно, но е така във всяка област у нас...
Даа има, но те са изключение, колкото да потвърдят правилото, че като цяло здравеопазването ни не струва. Или ще попаднеш на кадърен лекар, чиято единствена апаратура са апаратче за кръвно и статоскоп, или на някой дето не може да разчете показанията на ултра модерната си медицинска техника

А какво мислите за плацебото?
За мен това е перфектното лечение - да оздравееш без никаква намеса, само защото сам си вярваш
Лошото е, че работи само при хора, които не са чували тази дума и не знаят какво значи - и при мен за съжаление няма да сработи
ПС Баси якото ако оправдаят врачката от статията ако се окаже, че е прилагала плацебо ефекта на "пациентката" си

За мен това е перфектното лечение - да оздравееш без никаква намеса, само защото сам си вярваш

Лошото е, че работи само при хора, които не са чували тази дума и не знаят какво значи - и при мен за съжаление няма да сработи

ПС Баси якото ако оправдаят врачката от статията ако се окаже, че е прилагала плацебо ефекта на "пациентката" си

flame написа:А какво мислите за плацебото?![]()
За мен това е перфектното лечение - да оздравееш без никаква намеса, само защото сам си вярваш![]()
Лошото е, че работи само при хора, които не са чували тази дума и не знаят какво значи - и при мен за съжаление няма да сработи![]()
![]()
При мене действа, аз си вярвам че не се разболявам и наистина така става

^ То има и методи за самолечение със силата на съзнанието, но ми звучат много абстрактно всички тея работи, иначе за плацебо ефекта, аз мисля, че и доста от хапчетата, които поглъщаме лекуват чрез него : )
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Абе то имаше доскоро една министърка- тарторка на нетрадиционната медицина, като я видиш на телевизора и всички болежки ти минаваха...забравяха хората, че са болни, бетер от шокова терапия...
Никой не мое ма връне на селу!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз имам познати, които са набутали 20к на "лечителка", защото детето им постоянно боледува...
най-тъпото в случая е, че майката е мед. сестра
просто не знам

най-тъпото в случая е, че майката е мед. сестра

просто не знам

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
По принцип се смята, че ако някой лечител наистина има дарба, тя му е дадена от Бог и няма затова право да иска пари и да печели от болката на хората, ако някой има на сърце нещо да дари - да, но иначе -не.
Моето мнение, че тия неща са си 100% шарлатанство.
Никой не мое ма връне на селу!
На традиционната, не вярвам много, много на тези другите "алтернативни лечители".
saleen написа:По принцип се смята, че ако някой лечител наистина има дарба, тя му е дадена от Бог и няма затова право да иска пари и да печели от болката на хората, ако някой има на сърце нещо да дари - да, но иначе -не.

заглавието на темата е некоректно
трябваше да бъде "Традиционната медицина вс шарлатани и измамници"
Нетрадиционна аз разбирам хомеопатия, билколечение и други подобни
трябваше да бъде "Традиционната медицина вс шарлатани и измамници"
Нетрадиционна аз разбирам хомеопатия, билколечение и други подобни
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4