фотошоп.. снимка?!
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: фотошоп.. снимка?!
SKISA написа:Sharo написа:направи си нов файл с правилното съдържание и правилното име
със същото име не иска да го запамети. с друго име го запаметява ,но като пусна екзето нищо не се случва....
Я натисни шифт върху файла и виж после като кликнеш с десен бутон (докато държиш шифта) нема ли да ти се появи в менюто run as administrator... Другия вариант е, влзиаш в c:\windows\system32 там си намираш иконката на ноутпад, с десен бутон го рънваш като администратор и след това зареждаш въпросния файл , би трябвало да можеш да го променяш . Тея па майкрософски кауни как ги направиха глистата и седмицата, да немаш админски права със стандартния си профил ... въобще голема глупост, само усложняват живота на хората. Айде и 3ти вариант ако тея не станат. Даваш му Log OFF на уиндоуса, и там ще ти седи на екрана иконката на юзъра. Нема да кликаш на нея, ми натискаш ctrl+alt+delete требва да ти излезе опция да сменяш юзърите и да ти се появи администрарския, или пък ако ти излезел поле да пишеш юзър и парола пишеш за юзър administrator и оставаш празна паролата ... или пък пишеш паролата дето си си сложил на админския акаунт при инсталацията на уин-а . Все един от тея начини требва да проработи

Sharo написа:SKISA написа:dimithur написа:Епа заповедайhttp://zamunda.net/details.php?id=167997&hit=1 И прочети внимателно 10те стъпки как се инсталира
Ако ти се струват сложни има и по лесен начин, ма струва към 1000$
точно тоя опитвах ,ма не иска да промени хоста!!! просто не ще да го запамети като го променя от ноутпада. вика да съм викнел админа....и не ебава...
махни предишния файл от папката
в друга папка си направи правилния файл с правилното име
и го премести в папката, която ти трябва
To щом не му дава да си променя файла, нали се сещаш че е рийд онли и как лесно ще му даде да го затрие стария

Последна промяна dimithur на 15 Окт 2010, 13:50, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ше пробвам довечера ,че е в къщи! ако ми гръмне нещо по компа ше те обеся..... 

SKISA написа:ше пробвам довечера ,че е в къщи! ако ми гръмне нещо по компа ше те обеся.....
Споко, вчера на една колежка и гръмна хард-а с цялата информация от неколко години, заплаши, че ако не го оправиме ще се самоубие. А така като го гледам май е безнадежден случай, още не съм я "зарадвал", че верно може да направи некоя глупост

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
dimithur написа:SKISA написа:Sharo написа:направи си нов файл с правилното съдържание и правилното име
със същото име не иска да го запамети. с друго име го запаметява ,но като пусна екзето нищо не се случва....
Я натисни шифт върху файла и виж после като кликнеш с десен бутон (докато държиш шифта) нема ли да ти се появи в менюто run as administrator... Другия вариант е, влзиаш в c:\windows\system32 там си намираш иконката на ноутпад, с десен бутон го рънваш като администратор и след това зареждаш въпросния файл , би трябвало да можеш да го променяш . Тея па майкрософски кауни как ги направиха глистата и седмицата, да немаш админски права със стандартния си профил ... въобще голема глупост, само усложняват живота на хората. Айде и 3ти вариант ако тея не станат. Даваш му Log OFF на уиндоуса, и там ще ти седи на екрана иконката на юзъра. Нема да кликаш на нея, ми натискаш ctrl+alt+delete требва да ти излезе опция да сменяш юзърите и да ти се появи администрарския, или пък ако ти излезел поле да пишеш юзър и парола пишеш за юзър administrator и оставаш празна паролата ... или пък пишеш паролата дето си си сложил на админския акаунт при инсталацията на уин-а . Все един от тея начини требва да проработиSharo написа:SKISA написа:dimithur написа:Епа заповедайhttp://zamunda.net/details.php?id=167997&hit=1 И прочети внимателно 10те стъпки как се инсталира
Ако ти се струват сложни има и по лесен начин, ма струва към 1000$
точно тоя опитвах ,ма не иска да промени хоста!!! просто не ще да го запамети като го променя от ноутпада. вика да съм викнел админа....и не ебава...
махни предишния файл от папката
в друга папка си направи правилния файл с правилното име
и го премести в папката, която ти трябва
To щом не му дава да си променя файла, нали се сещаш че е рийд онли и как лесно ще му даде да го затрие стария
забравих че в тоя модерен Уин не си админ с акаунта си .... аз за тва и не го ползвам
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
готов съм
мерси,
скиса ми дължи бираа

скиса ми дължи бираа

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
извинявам се за ползването!!!!
и ше дължа бира на димитър ако се справя.....
и ше дължа бира на димитър ако се справя.....
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Sharo написа:spdrrk0 написа:това и на пейнт можеш да го направиш - Ctrl+W
там е в % и докато нацели 600пиксела хехе
дааа, не се сетих

Tux0 Ca !

е акулче караш, акулски характер, много ясно, че нема бира 
no worries, трупам постове

no worries, трупам постове

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
то тука не се трупат 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
justboy:
@SKISA файла без ядове можеш да го изтриеш под дос/command prompt в случая
@SKISA файла без ядове можеш да го изтриеш под дос/command prompt в случая

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Image -> Image Size -> Width: 600 Height: 600 -> OK ? 

Успех и си запиши страницата с потвърждението.
Ако не си се оправил със снимката, пиши ми ЛС, веднага ще ти я оправя спрямо изискванията им!
Ако не си се оправил със снимката, пиши ми ЛС, веднага ще ти я оправя спрямо изискванията им!
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
liloff написа:Успех и си запиши страницата с потвърждението.

Тамън и аз щях да напиша същото

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2