фотошоп.. снимка?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: фотошоп.. снимка?!

Мнение от dimithur » 15 Окт 2010, 13:49

SKISA написа:
Sharo написа:направи си нов файл с правилното съдържание и правилното име ;)

със същото име не иска да го запамети. с друго име го запаметява ,но като пусна екзето нищо не се случва....

Я натисни шифт върху файла и виж после като кликнеш с десен бутон (докато държиш шифта) нема ли да ти се появи в менюто run as administrator... Другия вариант е, влзиаш в c:\windows\system32 там си намираш иконката на ноутпад, с десен бутон го рънваш като администратор и след това зареждаш въпросния файл , би трябвало да можеш да го променяш . Тея па майкрософски кауни как ги направиха глистата и седмицата, да немаш админски права със стандартния си профил ... въобще голема глупост, само усложняват живота на хората. Айде и 3ти вариант ако тея не станат. Даваш му Log OFF на уиндоуса, и там ще ти седи на екрана иконката на юзъра. Нема да кликаш на нея, ми натискаш ctrl+alt+delete требва да ти излезе опция да сменяш юзърите и да ти се появи администрарския, или пък ако ти излезел поле да пишеш юзър и парола пишеш за юзър administrator и оставаш празна паролата ... или пък пишеш паролата дето си си сложил на админския акаунт при инсталацията на уин-а . Все един от тея начини требва да проработи :mhihi:

Sharo написа:
SKISA написа:
dimithur написа:Епа заповедай :) http://zamunda.net/details.php?id=167997&hit=1 И прочети внимателно 10те стъпки как се инсталира :mhihi: Ако ти се струват сложни има и по лесен начин, ма струва към 1000$ :mhihi:

точно тоя опитвах ,ма не иска да промени хоста!!! просто не ще да го запамети като го променя от ноутпада. вика да съм викнел админа....и не ебава...

махни предишния файл от папката
в друга папка си направи правилния файл с правилното име
и го премести в папката, която ти трябва

To щом не му дава да си променя файла, нали се сещаш че е рийд онли и как лесно ще му даде да го затрие стария :mhihi:
Последна промяна dimithur на 15 Окт 2010, 13:50, променена общо 1 път
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Окт 2010, 13:49

ше пробвам довечера ,че е в къщи! ако ми гръмне нещо по компа ше те обеся..... :D

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 15 Окт 2010, 13:52

SKISA написа:ше пробвам довечера ,че е в къщи! ако ми гръмне нещо по компа ше те обеся..... :D

Споко, вчера на една колежка и гръмна хард-а с цялата информация от неколко години, заплаши, че ако не го оправиме ще се самоубие. А така като го гледам май е безнадежден случай, още не съм я "зарадвал", че верно може да направи некоя глупост :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 15 Окт 2010, 13:53

dimithur написа:
SKISA написа:
Sharo написа:направи си нов файл с правилното съдържание и правилното име ;)

със същото име не иска да го запамети. с друго име го запаметява ,но като пусна екзето нищо не се случва....

Я натисни шифт върху файла и виж после като кликнеш с десен бутон (докато държиш шифта) нема ли да ти се появи в менюто run as administrator... Другия вариант е, влзиаш в c:\windows\system32 там си намираш иконката на ноутпад, с десен бутон го рънваш като администратор и след това зареждаш въпросния файл , би трябвало да можеш да го променяш . Тея па майкрософски кауни как ги направиха глистата и седмицата, да немаш админски права със стандартния си профил ... въобще голема глупост, само усложняват живота на хората. Айде и 3ти вариант ако тея не станат. Даваш му Log OFF на уиндоуса, и там ще ти седи на екрана иконката на юзъра. Нема да кликаш на нея, ми натискаш ctrl+alt+delete требва да ти излезе опция да сменяш юзърите и да ти се появи администрарския, или пък ако ти излезел поле да пишеш юзър и парола пишеш за юзър administrator и оставаш празна паролата ... или пък пишеш паролата дето си си сложил на админския акаунт при инсталацията на уин-а . Все един от тея начини требва да проработи :mhihi:

Sharo написа:
SKISA написа:
dimithur написа:Епа заповедай :) http://zamunda.net/details.php?id=167997&hit=1 И прочети внимателно 10те стъпки как се инсталира :mhihi: Ако ти се струват сложни има и по лесен начин, ма струва към 1000$ :mhihi:

точно тоя опитвах ,ма не иска да промени хоста!!! просто не ще да го запамети като го променя от ноутпада. вика да съм викнел админа....и не ебава...

махни предишния файл от папката
в друга папка си направи правилния файл с правилното име
и го премести в папката, която ти трябва

To щом не му дава да си променя файла, нали се сещаш че е рийд онли и как лесно ще му даде да го затрие стария :mhihi:

забравих че в тоя модерен Уин не си админ с акаунта си .... аз за тва и не го ползвам
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Окт 2010, 13:59

готов съм 8) мерси,

скиса ми дължи бираа :winky:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Окт 2010, 14:01

извинявам се за ползването!!!!
и ше дължа бира на димитър ако се справя.....

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 15 Окт 2010, 14:10

Sharo написа:
spdrrk0 написа:това и на пейнт можеш да го направиш - Ctrl+W ;)

там е в % и докато нацели 600пиксела хехе

дааа, не се сетих :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Окт 2010, 15:42

е акулче караш, акулски характер, много ясно, че нема бира :mhihi:

no worries, трупам постове :mrgreen:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 15 Окт 2010, 15:45

то тука не се трупат ;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 15 Окт 2010, 16:12

justboy:
@SKISA файла без ядове можеш да го изтриеш под дос/command prompt в случая :)
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 15 Окт 2010, 16:36

Image -> Image Size -> Width: 600 Height: 600 -> OK ? :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Окт 2010, 20:47

Успех и си запиши страницата с потвърждението.
Ако не си се оправил със снимката, пиши ми ЛС, веднага ще ти я оправя спрямо изискванията им!

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 16 Окт 2010, 0:24

liloff написа:Успех и си запиши страницата с потвърждението.
Ако не си се оправил със снимката, пиши ми ЛС, веднага ще ти я оправя спрямо изискванията им!

:yes:

Тамън и аз щях да напиша същото :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата