Това дали някога ще се случи в БГ сервиз?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Re: Това дали някога ще се случи в БГ сервиз?

Мнение от vladye » 17 Окт 2010, 1:42

бе щом човека е останал доволен и тема пуска във форума даже, сигурно да са добри търговци!
това дали са на загуба или не е отделно, въпроса е че колегата другия път пак ще иде при тях и то с кеф.
virtue and tranquillity

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 17 Окт 2010, 2:39

Мишел написа:Хубаво е, че си си свършил работа и си останал доволен. Кой напред, кой назад от тази работа..... той не е назад;)

той майстора трябва да е баси тъпака за да е назад от подобна интервенция :kuku: ако съм аз само за времето дето му отделям да му режа гърнетата ше му взема 20 лв,пък другото ако може да му вземе 200те лева от платина-прав му път на клиента :mhihi:

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 17 Окт 2010, 2:50

върви ти бизнеса сигурно, само дето с тия 20 лв. които ще вземеш на човека повече си вътрешно, щото другото е инвестиция, ма те на манталитет или иначе казано клиент ориентед апроуч!
virtue and tranquillity

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 17 Окт 2010, 4:07

Аз пък да ви кажа не ходете при някакъв майстор Рамбо в района на SIn city щото му викам искам тиха кола.. прави ми я тиха.. ама грешката ми беше че после не погледнах как го е направил.. та в няколко сервиза като качваха колата ме гледаха все едно съм я правил в час по трудово...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 17 Окт 2010, 10:18

аз тези талибанските "ела да видиш аз ще съм на загуба" ги разбирам точно към подканване по тънката лайсна да му метнеш някой лев :conf:
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 18 Окт 2010, 9:38

Да ви кажа аз каква случка имам - реших да махам катализатора на 316 М40. Отивам в един гараж в О.Купел, вътре някъв дядка, питам го колко струва само да махне катализатора и да остане при мен и да сложи права тръба. казва ми примерно 20 лв - аз ок :yes: Сваля го, слага тръбата и вече е готов и идва собственика на сервиза - арабин :no: Казва бате дай ще ти взема катализатора, няма да плащаш пари за работата. Аз - не. Той - Давам ти 40 лв. Аз - пак не. Предложи ми 60 - аз категорично отказах. И оня ти арабин като се ядоса, вика ми дай 40 лв за работа. Направо откчачих :ranting: :censored: :censored: :censored: Викам му аз съм се разбрал с човека, ти идваш изведнъш и ми сменяш цената - Бегай от там бе! Дадох му 20 лв. Така му казах, палнах М40-ската и с мръсна газ и лек дрифт изчистих.
После продадох катализатора за 160лв :ok:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 18 Окт 2010, 12:12

Ех тия арабески, ужасни са, мен също искаха да ме метнат. С права тръба: оставям кат-а и без доплащане, с резонатор: оставям кат-а и 55лв доплащане... викам добре... В крафта ми сложиха уж читав резонатор - оставих 100на лв, продадох си кат-а на въпросния Николай за 200 май беше и готово :bchug:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 18 Окт 2010, 12:42

Какво толкова чудно, аз също съм го правил, но в друга област. Като съм казал едни пари, да съм си правил сметката. Иначе е педерастка работа, казал си нещо, после се отмяташ, защото си се минал леко. Друг е въпросът, че при арабите мисленето е различно. Един път един арабин на Илиенци ме гони до входа, защото си бях забравил половината покупки при него(мартеници на феноменалната стойност от 20лева), макар че бях някакъв случаен клиент, който едва ли щеше да се върне.
:OT: В тая скапана държава, където правителство и парламент работят срещу народа, където всеки те мами и е пълно с боклуци и помияри, където нищо не си заслужава да притежаваш, едната честна дума ми е останала и много държа на нея.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 18 Окт 2010, 13:04

ukelichko написа: :OT: В тая скапана държава, където правителство и парламент работят срещу народа, където всеки те мами и е пълно с боклуци и помияри, където нищо не си заслужава да притежаваш, едната честна дума ми е останала и много държа на нея.

Е това е :yes:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 18 Окт 2010, 15:01

На мен пък за м40-то ми дадоха 80 лв и ми сложиха резонатор , само дето сега на 2500 3 хил. об звука е се едно циганче дрънчи на ламарина :mhihi:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Мотопед :)
Мечтае да кара: колело
Детайли за колата: супер е

Мнение от harko77 » 21 Окт 2010, 10:50

speedmaniac написа:Да ви кажа аз каква случка имам - реших да махам катализатора на 316 М40. Отивам в един гараж в О.Купел, вътре някъв дядка, питам го колко струва само да махне катализатора и да остане при мен и да сложи права тръба. казва ми примерно 20 лв - аз ок :yes: Сваля го, слага тръбата и вече е готов и идва собственика на сервиза - арабин :no: Казва бате дай ще ти взема катализатора, няма да плащаш пари за работата. Аз - не. Той - Давам ти 40 лв. Аз - пак не. Предложи ми 60 - аз категорично отказах. И оня ти арабин като се ядоса, вика ми дай 40 лв за работа. Направо откчачих :ranting: :censored: :censored: :censored: Викам му аз съм се разбрал с човека, ти идваш изведнъш и ми сменяш цената - Бегай от там бе! Дадох му 20 лв. Така му казах, палнах М40-ската и с мръсна газ и лек дрифт изчистих.
После продадох катализатора за 160лв :ok:

Къде го продаде че искам на 525д да сменям а там са 2 катализатора.
Ако знае и някои къде в Пловдив да ги продам ще съм много благодарен да сподели

Предишна

Назад към Извън Темата