За форума и взаимопомощта

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

StanceWorks addicted
Аватар
Кара: със заключен:)

Re: За форума и взаимопомощта

Мнение от niko11 » 17 Окт 2010, 14:38

аз от около 2 години редовно (всеки ден)Чета теми от форама и рядко си позволявам да пускам теми.но в случаите когато ми сде е налагало винасги сум получавал отговор.Наистина има малко високомерно отношение от по старите но е преодолимо :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 17 Окт 2010, 14:43

Е.Димитров написа:Ами така е колеги...като не ползвате търсачките във форумите,и в тойота и в пежо ,нямам зададени въпроси а съм ползвал търсачките,може просто да си задал въпроса ....мх...некоректно...

Колега, повярвай ми, във всеки форум ползвам търсачката. Дали ще е нашия, дали ще е колоездачния, дали на зоро на колата му, търся преди да питам. Обаче нали знаеш колко теми за корса автоматик има? Не съм длъжен да знам тая скоростна кутия на кои модели се слага, питах нормално. За около три месеца имаше около два отговора :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 17 Окт 2010, 17:44

Ryapoff написа:Колега, повярвай ми, във всеки форум ползвам търсачката. Дали ще е нашия, дали ще е колоездачния, дали на зоро на колата му, търся преди да питам. Обаче нали знаеш колко теми за корса автоматик има? Не съм длъжен да знам тая скоростна кутия на кои модели се слага, питах нормално. За около три месеца имаше около два отговора :mhihi:

И аз така с мойта астричка си отчаках там... :mhihi:
Ае няма две мнения, БМВ форyма може да слyжи за пример на много дрyги. То е любов, то е чyдо.. :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 17 Окт 2010, 18:10

SKISA написа:знаех ,че има форум от създаването му ,но тогава мноо не се заседявах на комп и не се бях регнал....! първото ми влизане стана заради некъв проблем с печката на една стара 5ца. турих си темата,попитах и се случи следното:
след 10мин имах 5 отговора по въпроса с ясни обяснения и напътствия кво да правя.....
след още пет минути имах вече и две снимки с телефон от коша на коли ,където ми посочваха с червени стрелки кво да пипам..../едната беше с печка,другата без/
след още 3мин имах и чертеж,схема и нови обяснения....
след 30мин имах оправен проблем....

След колко минути ти бяха наспамили темата (както аз сега правя)
и модератора и админа изгониха ли някой :mhihi:

Колеги много помощ съм получавал от тук, но най важното е че се сдобих с добри приятели както всъщност се развиха нещата.
Не смятам че е правилно да се упрекват другите форуми. Преди време форума на хонда беше едно доста приятно място... беше де... надявам се тук не стане както там макар че ако не бяха усилията на модератори и админи вече щеше да е факт... И все пак мисля че от нас зависи

Поздрави Колеги и повече толеранс на пътя и пред компютрите
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Окт 2010, 18:47

никой не ми ги оспами тогава/както правя аз.... :mhihi: / ма може да е станало по-късно.
аз други форуми не упреквам,щото не влизам и няма как да знам кво е. веднъж само ми се наложи да се регна в мицукоши-форума да попитам нещо за паджерцето на колата и се едно бех викнал в турски гробища....! накрая ме пратиха от тука в един сервиз в пловдив и го оправиха там.... ;)

Аватар
Кара: Е34 530

Мнение от alitsiap » 17 Окт 2010, 21:06

Това ме подсеща в офроуд-форума на един колега подписа му гласеше:
Американски форум питаш и ти отговарят, руски форум питш и теб те питат. Български форум питаш и всеки започва да ти обеснява колко си тъп.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20, M57D30
Мечтае да кара: MKA
Детайли за колата: ниска и бърза

Мнение от BMWdrivers » 17 Окт 2010, 23:58

евалата на сички пичуи в нашия форум дагоеба :wave:

Потребител
Аватар
Кара: Много
Мечтае да кара: По много

Мнение от Valkoni » 18 Окт 2010, 0:45

Привет на всички,за форума 2 мненияа няамам супер е, аз от март сам регистриран много непиша но всеки ден чета темите,просто сам зад граница и работя а и колицата/да ми е жива и читава/ нема никви проблеми.Че загубих си 2-рия ключ и писах в форума ако некои продава клучове и каде мога да го обуча но модераторите не ми пускат вапросчето незнам защо.АКО БАДЕТЕ ТАКА ДОБРИ ДА МИ ОТГОВОРИ НЕКОИ БМВ Е 46 320Д 2000г. ромбоиднияат ключ.Благодаря предварително :clap:

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 18 Окт 2010, 1:24

ми нормално! може би сме най-голямата общност от този род в България.
и последния събор го доказа...
virtue and tranquillity

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 18 Окт 2010, 1:38

точно това щях да кажа и аз ;) при положение,че сме най-големия форум,донякъде е нормално човек да получи отговор на въпросите си и т.н. Но има и още нещо мн важно,а това е културата.А по мой наблюдения,всички колеги посещаващи форума я притежават.
пп. форума на Пежо,макар и малка общност,ми се струва,че са добър колектив :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 18 Окт 2010, 9:35

А може и цените на ремонтите в официален сервиз и компетентността на майсторите в неофициален такъв ни правят толкова разбиращи и отзивчиви :) Иначе сме най-голямата сила сред форумите - спор няма.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 18 Окт 2010, 9:52

Няколко седмици след като си купих колата се шматках по центъра. Прибирам си се вече към нас и след гара Подуене виждам кола на аварийки в далечината. Намалям, защото в тъмното е много вероятно да са куки, които вече са спрели кола за "обслужване". Приближавам и виждам, че е Е39-ка. Точно я подминах бавничко и видях, че има челен удар в дърво. Веднага спрях. Не знам защо. Никога не съм спирал преди. Просто видях, че колата е ударена в дървото и явно се беше случило точно преди минути. Колата след мен също спря. Беше Пежо 307 или 207.. Все тая. На хората в Бимата им нямаше нищо. Попитах дали имат нужда от помощ, но ми казаха, че всичко е наред. И ги оставих.

Второто ми спиране беше почти пред нас. Един пичага беше "опитал" да дрифти с една Е36-ца на завоя на Гео Милев пред ПЖИ-то и спрях да ги питам дали мога да помогна с нещо. Оказа се, че 36-цата си ползва някакви си собствени техники за повдигане с крик. Хах. И не можах да помогна. Резултатът от "опита" за дрифт беше строшена задна джанта и цялото окачване. Под строшена да се разбира - на парчета. Пак не успях да помогна, но пак ще спра, ако видя колега на аварийки, където и да е.

Забравих да спомена Турбо_Тед, който ми оправи бакийте с капачката на масления филтър.

Горд съм, че съм част от този форум. :bchug:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 18 Окт 2010, 10:29

преди 3 години...
пътуваме с един мой приятел с маздичка от Луковит до Плевен... изведнъж се скъса ангренажния ремък и останахме на място... след малко установихме че сме закъсали на възможно най кофти мястото по целия път...
на 30 метра след завой на тесен път кадето колите излизат от завоя със 100++... за да ни е още по хубаво навън страшен студ, тъмница + мъгла... след 15 минути на аварийни и музика ни падна акумолатора... и колата вече стана абсолютно незабележима... решихме да излезем от колата и да минем зад мантинелата защото постоянно колите минаваха на сантиметри от огледалото и се притеснихме някой да не ни отнесе... бяхме с 2 мрънкащи жени умиращи от студ... и тогава зад нашата кола спря някъв добър чичко с е36 комби... пусна си аварийните и ни каза "момчета влизайте вътре не топло" предложи ни да ни издърпа до Плевен ( бяхме на около 30 км от Плевен )... казахме му че чакаме човек който ще ни издърпа... стоя с нас до последно докато дойде дърпащата кола (след около 30 минути)... след това му пожелахме лека вечер и си тръгна...
общо около 1 час висене и единствената кола която спря беше БМВ... нямам кво да кажа повече...

а относно това колко пъти съм получавал помощ от колеги в другите градове след позвъняване или пускане на тема... даже няма и да го коментирам... те си знаят кои са и искам да им благодаря от сърце :bowdown:

Предишна

Назад към Извън Темата