нисан гтр става по-силен...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: нисан гтр става по-силен...

Мнение от BMW_RIDER » 20 Окт 2010, 17:08

vicho написа:
saleen написа:...

стига гледахте тия клипове с тунинговани автомобили, въпреки, че пък тунингован ГТ-Р е bulletproof :smoke:
до 100 бил бърз, после ставал бавен ... "добре", баце :bowdown:

Този автомобил е извън закона, бе! Няма Вайпери, Корвети, Ауди Р8 и прочее...

Абе още ли има такъв дето си мисли ,че от 3.8 литра може да искараш повече мощност отколкото от 7литра. Айде моля тръгнеме ли да тунинговаме това става още по явно.

bulletproof - затова смениха толко много трансмисий и преправяха ЛЦто щото е много непробиваем.

SKISA пред нисана има два американски автомобила на ринга.

И добре бърз е, добре много завива, ама това не промня факта ,че е супер ръбат и никога няма да има чара на някоя ревяща екзотика или на така любимите ми двигател от кямйон с две седалки и малко фибростъкло.

И най-тъпото нещо - дали ще тура Баба ми или Шумашер вътре от 0-200 е се тая. И двата субекта влизат вътре натискат две копчета и си държат крака до долу. И двамата накрая ще имат едно и също време. Е каде е умението в това, къде е удоволствието от шофирането ,от контрола над машината.

А и да напраи някой това с нисана , което праи Тифф след 2рата минута:
http://www.youtube.com/watch?v=L729eQpudKk
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Окт 2010, 17:24

BMW_RIDER написа:А и да напраи някой това с нисана , което праи Тифф след 2рата минута:

:shock: :shock: :shock:

...и си тръгнал да ми говориш за контрол, какъв контрол те гони?

Тиф Нидел не може да я кара тази кола, ти нещо за контрол спомена! Корвета е видимо брутално труден за управление - ебаси чара! :no:

http://dragtimes.info/en/results/ - като гледам и от 8 литра с 4 турбини пак се вади по-малко отколкото от 3.8 литра с 2

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

а твойте "прешъс" седемте литра дори не влизат в класацията :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_RIDER » 20 Окт 2010, 17:52

vicho написа:
BMW_RIDER написа:А и да напраи някой това с нисана , което праи Тифф след 2рата минута:

:shock: :shock: :shock:

...и си тръгнал да ми говориш за контрол, какъв контрол те гони?

Тиф Нидел не може да я кара тази кола, ти нещо за контрол спомена! Корвета е видимо брутално труден за управление - ебаси чара! :no:

http://dragtimes.info/en/results/ - като гледам и от 8 литра с 4 турбини пак се вади по-малко отколкото от 3.8 литра с 2

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

а твойте "прешъс" седемте литра дори не влизат в класацията :yes:

Що се излагаш сега бе колега. Какви са тия времена на Юрий, Димитрий и разни други рашъни по импровизирана писта около Москва. Що не отидеш на dragtimes.com и не извадиш най-добрите фабрични времена на нисана и з06 да видиш как изостава с половин секунда нисан и да видиш как най-слабия корвет 436 кс най-доброто време му е колкото заводското на гтра на 400метра.

И гледам Димитрий е напраил 9.9 на 400 метра с тунингован Нисан. Няма да ми стигне место тука да ти поствам клипчета на тунинговани корвети дето бият това време.

Що не се запиташ що топфюел драгстерите са с 8 литрови мотори с един вал като корвета а не са 3.8 с турбота. Що най-бързите коли по драговете по над 2000кс и времена от 6-7 секунда двигателят им е тръгнал от Биг блок шевролет подобен на тоя в корвета. И що няма япоски, немски, италянски френски, джигитайски двигател, дето да е способен да издържи на тия коне 4 драг сезона.

А за времето на Димитрий, е ти да видиш как СТАРИЯ корвет Ц5 с АТМОСФЕРЕН двигател го бие
http://www.youtube.com/watch?v=FJed6iGzEdk

А Тиф незнам дали неможе да я кара, обаче за нея казва - Americans are showing us how to make car handle(Американците ни показват какво управление трябва да има една кола) И в самия клип казва
It's allright under my control(винаги е под мой контрол) Пък ти що реши ,че немогла да се управлява незнам.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 20 Окт 2010, 19:37

BMW_RIDER написа:...

Top Fuel викаш, а? :mhihi: От 10 кладенеца вода ще донесеш, само и само да покажеш, колко са велики хАмериканските коли и двигатели, е да, ама не!

"Импровизирани писти" около Моксва! :shock:

Факт е, че ГТ-Р е най-добрата кола на пазара и колко и да ни убеждаваш в противното, то просто няма да стане :Р

за Тиф, нали го гледам, как се мъчи и каква линия кара на пистата (никаква)

успех колега с Корветите :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 20 Окт 2010, 19:42

А някой от вас двамата карал ли е поне едната :roll: (да не питам за 2-те :mhihi: ), че така ожесточено се опитвате да се убедите един друг коя е по-добра :mhihi: :mhihi: ?! Или си спорите на база сухи цифри и клипчета от вбокса :mhihi: :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 20 Окт 2010, 19:49

Абе не знам колко е "най-добрата кола на пазара" , ама за него и проблемите му се изписа повече, отколкото за последните 2 Corvette-а, които освен, че на магистрала вероятно го шляпат и струват бая по-малко за ремонт след стабилно шляпане :mhihi: GT-R като цена/скорост е едно от най-добрите съотношения, но винаги ще предпочета простата американка, която има само 2 задвижващи колела, много бесен звук и повече "мегдан"...Пък дори и по-бавна :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 20 Окт 2010, 20:04

Карал съм такъв нисан и усещането беше умопомрачително за мен, с "кик" от 120км/ч започна да превърта 4-те гуми :mhihi: . Ускорението е голямо особенно като гледаш киометража /ако можеш/ и направо не ти се вярва.Това което ми направи впечатление е липсата на човевкия фактор в ускорението, с този автомат няакак си се губи "ужаса" от силаната кола.
Но всичко това са впечатления на човек, който никога до този момент не е имал допир с коли от този клас и няма с какво да го сравня да кажа добър ли е или не, не съм крал последния корвет или порше, така че немога да дам мнение кое е по добро. За мен беше най-бързата и хубава кола която съм карал през живота си

Скиса: Нисана май е същия :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 20 Окт 2010, 20:09

аз не съм карал, но явно има хора, които са и мненията са подобни :angel:

нека Сашо (DrivingGod-a), ако види темата да сподели за Nissan-а :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 20 Окт 2010, 20:19

Факт е, че ГТ-Р е най-добрата кола на пазара

Имаме новина :mhihi:
Как пък го определи ? По брой продадени ? Или по тестове ? Защото ако спечели тест , то ще е за цена и обиколка на писта . Това че губи по усещане , "въодушевление" , кеф от каране и ... всяка една магистрална гонка ... това кара хората да търсят други "марки" ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 20 Окт 2010, 21:00

не знам коя суперкар е по-добра, щот немам каш да изпробвам 10-те най-бързи коли, ама пък имам повече бройки от вас, пестейки времето си от сухи спорове :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Окт 2010, 21:21

ми.. хайде и аз да споделя малко опит..

нисана черно на бяло е много силен... силата му идва от това че електрониката оптимизира максимално "слагането" на въртящия момент на асфалта. комбинирано с факта че е 4х4 и.. се получава добра динамика с относително "малко" коне.

обаче аз имам няколко проблема с нисана- най-основния е че тази същата електроника която те прави герой е като дебел презерватив- шофьора има доста притъпено усещане за това какво става на пътя и какво ще стане следващите няколко секунди. всичко е изолирано. бърз си, но няма вълнение. това пърхане на колата като един сложен механизъм които ти подава всичката информация която ти трябва за да знаеш къде и какво става- го няма. аз лично го усещам като евтино 997 турбо. което е също един много компетентен, но скучен автомобил за каране. поне за мене.

другия проблем които имам е че е тежък. и като надвиеш законите на физиката недозавива. при това грозно и неуправляемо. друго неприятно последствие от това че е тежък е че е окачен доста твърдо. не е за разбити пътища тоя автомобил.

третия проблем е че (някой го написа) колата не е толкова бърза на скорост. причината е разбира се това същото 4х4 което както помага при старт от място и ниски скорости- така граби с пълни шепи от двигателя като е на скорост. не може и двете. един корвет з06 които струва същите пари пада 1-2 коли назад до 100 но му реже главата след това на 100-240 ускорение...

за парите които струва- в америка са по 80к, вайпър ацр е 110к, корвета зр1 е 120к. порша турбо е 140к.

и така. компетентна, но скучна за каране.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 20 Окт 2010, 21:28

Нека само да споделя че тва е БМВ форум ... :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Окт 2010, 21:35

ogata написа:Нека само да споделя че тва е БМВ форум ... :mhihi:

е като е бмв форум да сме като коне с капаци ли?
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_RIDER » 20 Окт 2010, 21:37

vicho написа:
BMW_RIDER написа:...

Top Fuel викаш, а? :mhihi: От 10 кладенеца вода ще донесеш, само и само да покажеш, колко са велики хАмериканските коли и двигатели, е да, ама не!

"Импровизирани писти" около Моксва! :shock:

Факт е, че ГТ-Р е най-добрата кола на пазара и колко и да ни убеждаваш в противното, то просто няма да стане :Р

за Тиф, нали го гледам, как се мъчи и каква линия кара на пистата (никаква)

успех колега с Корветите :yes:

Абе май ти се опитваш да ни убедиш ,че е най-добрата кола на пазара(една от най-добрите е) което не е. И никъде дори не съм си помислял да кажа ,че е лоша кола.

"импровизираните писти" поразгледай малко състезанията в Русия и ще ме разбереш. Неможе да да даваш за пример времената на разни синове на олигарси дето си правят кеф с колите, без да си видял времената които правят в родината на драга и има професионални състезатели по драг с 7 цифрени годишни доходи.

Относно Тиф - той просто си прави КЕФА с колата, такъв какъвто, както написаха ,с нисана неможеш.

Иначе несъм карал ГТР, корвет съм карал - далеч е от перфектната кола, но мен лично ме грабна - точно грубото нефилтрирано усещане.

ППСори Алекс ,че ти отплеснахме темата, ама нали форума е за това

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 20 Окт 2010, 21:42

обаче аз имам няколко проблема с нисана- най-основния е че тази същата електроника която те прави герой е като дебел презерватив- шофьора има доста притъпено усещане за това какво става на пътя и какво ще стане следващите няколко секунди. всичко е изолирано. бърз си, но няма вълнение. това пърхане на колата като един сложен механизъм които ти подава всичката информация която ти трябва за да знаеш къде и какво става- го няма. аз лично го усещам като евтино 997 турбо. което е също един много компетентен, но скучен автомобил за каране. поне за мене.

Това имах впредвид от по-горния пост! На ме ми се стори като цяло космически кораб, адски вървеше ,но и без да съм карал супер автомобили това го почувствах!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата