Подкрепяте ли полицаите в протеста им?
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: Подкрепяте ли полицаите в протеста им?
то от заплатите тря се почне,ама и оборудването им е никакво.те сградите им се рушат,ще им паднат на главите.
а колко от тях заработват като мутри извън работно време.ама като си със силни връзки в системата,нямаш проблеми
а колко от тях заработват като мутри извън работно време.ама като си със силни връзки в системата,нямаш проблеми
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
НЕ! Когато другите протестират - те бият!
Без страх, без спирачка!
MatriX_Fucked написа:НЕ! Когато другите протестират - те бият!
Ами освен да ходим да ги бием, че да им е по автентично преживяването на протеста

P.S. Най-правилното мнение до момента

dimithur написа:MatriX_Fucked написа:НЕ! Когато другите протестират - те бият!
Ами освен да ходим да ги бием, че да им е по автентично преживяването на протеста
P.S. Най-правилното мнение до момента
съгласен

Не, та Не. Добре. Само да попитам: Когато Ваш близък Ви се обади, че го гонят в тъмното без вазелин на кого ще се обаждаме ? На дядо Коледа? М-м-м-м? Полицайте от къде произхождат, от нашето Велико общество ли ? Те от кого да вземат пример? От политиците които Ние си избираме или от самите Нас? А може би от “бизнесмените” ни? Ние спазваме ли закона или това за Нас не важи? Или се опитваме като мишки да го заобиколим? Като се погледна в огледалото виждам, че проблема започва от тук.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
Подкрепям ги
Като съм гледал в какви коптори работят, как си носели компютри от къщи и как им отпускали по 1л. гориво на нощта смяна
Все пак става дума за социален протест - искат да работят при нормални условия...
А не примерно като дебелогъзестите ни южни съседи, които искат да НЕ работят, обаче за това да им плащат

Като съм гледал в какви коптори работят, как си носели компютри от къщи и как им отпускали по 1л. гориво на нощта смяна

Все пак става дума за социален протест - искат да работят при нормални условия...

А не примерно като дебелогъзестите ни южни съседи, които искат да НЕ работят, обаче за това да им плащат

Естествено, че не ги подкрепям. По-високи техни заплати - повече данъци за мен и за всеки в тази държава.
И без това са два пъти повече отколкото трябва, половината седят и не вършат нищо. На това му се казва да се "качиш на главата на министъра" Те от това правителство ако не са доволни
Навсякъде се усеща кризата, липса на пари и т.н. а те искат по-високи заплати. Ами да започнат със съкращенията тогава, не ми казвайте, че няма какво да се съкрати.
Да не ви казвам как разкриват дребни престъпления - мен лично са ме карали два пъти да пиша, че сам съм си причинил щетата за да прекратят производство. А за малки суми пък въобще не ги търси, мързи ги да гледат
И без това са два пъти повече отколкото трябва, половината седят и не вършат нищо. На това му се казва да се "качиш на главата на министъра" Те от това правителство ако не са доволни

Да не ви казвам как разкриват дребни престъпления - мен лично са ме карали два пъти да пиша, че сам съм си причинил щетата за да прекратят производство. А за малки суми пък въобще не ги търси, мързи ги да гледат
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
не ги подкрепям. дразни ме ,че те ,както и бакшишите могат да влияят силно на обществения живот като се разпротестират. т.е. останалите професии нямат същите права на протест като тях.... т.е. - не! не ги подкрепям ,а и не смятам ,че вършат кой знае ква работа ,за да протестират.
специално на колегата по-горе ще кажа ,че като подгонят някой близък си звъниме един на друг първо ,за да си помогнем / тва - близките..../ и чак после на господата с униформите ,колкото да документират събитията....
никаква успеваемост,напинят се само като имат интерес,не плащат данъци,имат какви ли не облаги,екстри,отпуски и разни други....! ако вършеха работа - бих го приел, но като не вършат- сори! не ме кефят.
специално на колегата по-горе ще кажа ,че като подгонят някой близък си звъниме един на друг първо ,за да си помогнем / тва - близките..../ и чак после на господата с униформите ,колкото да документират събитията....
никаква успеваемост,напинят се само като имат интерес,не плащат данъци,имат какви ли не облаги,екстри,отпуски и разни други....! ако вършеха работа - бих го приел, но като не вършат- сори! не ме кефят.
Последна промяна SKISA на 25 Окт 2010, 20:05, променена общо 1 път
flame написа:Подкрепям ги![]()
Все пак става дума за социален протест - искат да работят при нормални условия...![]()
Полицай и работа, айде стига с тея оксиморони, че некой ще вземе да повярва

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
Аз пък ги подкрепям защото зная на какъв хал са/сме/.Никой не обича полицаите ,докато не му почукат проблемите на вратата и тогава всички започват да търсят подводни как да си оправят проблемите или да им се съдейства ,за книжки,паспорти и най вече ,когато са объркали омлета. Изцяло съм ЗА и съм от тях.
Айде и аз
.
Донякъде ги подкрепям! Донякъде. За машинарията, за сградите - да. 'Ма за нощния труд примерно - не. Повишаване на заплатите - при толкова много служители?!? На глава от населението доколкото съм осведомен имаме повече полицаи от САЩ. И искат по-големи заплати. Да се махне плявата и като се преразпределят ще има двойно увеличение. И да няма наши и ваши, тогава ще съм на тяхното мнение.

Донякъде ги подкрепям! Донякъде. За машинарията, за сградите - да. 'Ма за нощния труд примерно - не. Повишаване на заплатите - при толкова много служители?!? На глава от населението доколкото съм осведомен имаме повече полицаи от САЩ. И искат по-големи заплати. Да се махне плявата и като се преразпределят ще има двойно увеличение. И да няма наши и ваши, тогава ще съм на тяхното мнение.
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Вчера гласувах за това ,че ги подкрепям.......и днес вече дълбоко съжалявам
Днес буквално си изпросиха "почерпката" точно пред Народното събрание
Че бях в нарушение бях... спор няма !!! Но дори и не се посвениха ,че се намират там и най нагло си поискаха "своето"
Баси....... чувствам се изключително тъпо и неловко ,че ми се наложи да дам рушвет точно пред Народното събрание
п.п.Карам служебна брандирана (нашарена) кола на дадена известна фирма и отказа ми да им отдам "почест" би довело до редица неприятни моменти за всички с подобни коли .......... по техните думи

Днес буквално си изпросиха "почерпката" точно пред Народното събрание

Че бях в нарушение бях... спор няма !!! Но дори и не се посвениха ,че се намират там и най нагло си поискаха "своето"

Баси....... чувствам се изключително тъпо и неловко ,че ми се наложи да дам рушвет точно пред Народното събрание

п.п.Карам служебна брандирана (нашарена) кола на дадена известна фирма и отказа ми да им отдам "почест" би довело до редица неприятни моменти за всички с подобни коли .......... по техните думи

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
Hito написа:Вчера гласувах за това ,че ги подкрепям.......и днес вече дълбоко съжалявам![]()
Днес буквално си изпросиха "почерпката" точно пред Народното събрание![]()
Че бях в нарушение бях... спор няма !!! Но дори и не се посвениха ,че се намират там и най нагло си поискаха "своето"![]()
Баси....... чувствам се изключително тъпо и неловко ,че ми се наложи да дам рушвет точно пред Народното събрание![]()
до като даваш ,те ще вземат -- пък колкото те са виновни толкова и ти -- наказуемо е за този който взема ,но и за този който дава

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
как да подкрепиш тъпанари?!
то не може да пише, тръгнало да работи!
фичка им лелина

то не може да пише, тръгнало да работи!
фичка им лелина

You said: "Time will change!" What if it changes you?
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5