Подкрепяте ли полицаите в протеста им?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Подкрепяте ли полицаите в протеста им?

Да.
54
48%
Не.
58
52%

Общо гласове : 112
старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Re: Подкрепяте ли полицаите в протеста им?

Мнение от павката » 25 Окт 2010, 14:35

то от заплатите тря се почне,ама и оборудването им е никакво.те сградите им се рушат,ще им паднат на главите.
а колко от тях заработват като мутри извън работно време.ама като си със силни връзки в системата,нямаш проблеми
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 25 Окт 2010, 16:25

НЕ! Когато другите протестират - те бият!
Без страх, без спирачка!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 25 Окт 2010, 16:58

MatriX_Fucked написа:НЕ! Когато другите протестират - те бият!

Ами освен да ходим да ги бием, че да им е по автентично преживяването на протеста :mhihi:

P.S. Най-правилното мнение до момента :yes:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 25 Окт 2010, 17:11

dimithur написа:
MatriX_Fucked написа:НЕ! Когато другите протестират - те бият!

Ами освен да ходим да ги бием, че да им е по автентично преживяването на протеста :mhihi:

P.S. Най-правилното мнение до момента :yes:

съгласен :mhihi: тамън ще придадем риалити вид на протеста,щото те по закон нямат право :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 25 Окт 2010, 17:36

Не, та Не. Добре. Само да попитам: Когато Ваш близък Ви се обади, че го гонят в тъмното без вазелин на кого ще се обаждаме ? На дядо Коледа? М-м-м-м? Полицайте от къде произхождат, от нашето Велико общество ли ? Те от кого да вземат пример? От политиците които Ние си избираме или от самите Нас? А може би от “бизнесмените” ни? Ние спазваме ли закона или това за Нас не важи? Или се опитваме като мишки да го заобиколим? Като се погледна в огледалото виждам, че проблема започва от тук.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Окт 2010, 19:51

Подкрепям ги :yes:
Като съм гледал в какви коптори работят, как си носели компютри от къщи и как им отпускали по 1л. гориво на нощта смяна :shock:

Все пак става дума за социален протест - искат да работят при нормални условия... :yes:
А не примерно като дебелогъзестите ни южни съседи, които искат да НЕ работят, обаче за това да им плащат :kuku:

Слави
Аватар

Мнение от © » 25 Окт 2010, 19:59

Естествено, че не ги подкрепям. По-високи техни заплати - повече данъци за мен и за всеки в тази държава.
И без това са два пъти повече отколкото трябва, половината седят и не вършат нищо. На това му се казва да се "качиш на главата на министъра" Те от това правителство ако не са доволни :kuku: Навсякъде се усеща кризата, липса на пари и т.н. а те искат по-високи заплати. Ами да започнат със съкращенията тогава, не ми казвайте, че няма какво да се съкрати.
Да не ви казвам как разкриват дребни престъпления - мен лично са ме карали два пъти да пиша, че сам съм си причинил щетата за да прекратят производство. А за малки суми пък въобще не ги търси, мързи ги да гледат

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 25 Окт 2010, 20:01

не ги подкрепям. дразни ме ,че те ,както и бакшишите могат да влияят силно на обществения живот като се разпротестират. т.е. останалите професии нямат същите права на протест като тях.... т.е. - не! не ги подкрепям ,а и не смятам ,че вършат кой знае ква работа ,за да протестират.
специално на колегата по-горе ще кажа ,че като подгонят някой близък си звъниме един на друг първо ,за да си помогнем / тва - близките..../ и чак после на господата с униформите ,колкото да документират събитията....
никаква успеваемост,напинят се само като имат интерес,не плащат данъци,имат какви ли не облаги,екстри,отпуски и разни други....! ако вършеха работа - бих го приел, но като не вършат- сори! не ме кефят.
Последна промяна SKISA на 25 Окт 2010, 20:05, променена общо 1 път

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 25 Окт 2010, 20:04

flame написа:Подкрепям ги :yes:

Все пак става дума за социален протест - искат да работят при нормални условия... :yes:

Полицай и работа, айде стига с тея оксиморони, че некой ще вземе да повярва :mhihi: Да мизерни са им условията, ма да се сърдят на колегите си от КАТ, дето прибират рушветите, а за другите остава една гола заплата :lol: Да се строят и преброят по красота и хубост и едната половина от тех да си ходи , инак нема друго решени на проблема, ако ще и пред арменския поп да протестират :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 25 Окт 2010, 22:05

Естествено, че НЕ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 25 Окт 2010, 22:20

Аз пък ги подкрепям защото зная на какъв хал са/сме/.Никой не обича полицаите ,докато не му почукат проблемите на вратата и тогава всички започват да търсят подводни как да си оправят проблемите или да им се съдейства ,за книжки,паспорти и най вече ,когато са объркали омлета. Изцяло съм ЗА и съм от тях.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 25 Окт 2010, 22:27

Айде и аз :mhihi: .
Донякъде ги подкрепям! Донякъде. За машинарията, за сградите - да. 'Ма за нощния труд примерно - не. Повишаване на заплатите - при толкова много служители?!? На глава от населението доколкото съм осведомен имаме повече полицаи от САЩ. И искат по-големи заплати. Да се махне плявата и като се преразпределят ще има двойно увеличение. И да няма наши и ваши, тогава ще съм на тяхното мнение.

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 25 Окт 2010, 22:31

Вчера гласувах за това ,че ги подкрепям.......и днес вече дълбоко съжалявам :banghead:
Днес буквално си изпросиха "почерпката" точно пред Народното събрание :censored:
Че бях в нарушение бях... спор няма !!! Но дори и не се посвениха ,че се намират там и най нагло си поискаха "своето" :evil:
Баси....... чувствам се изключително тъпо и неловко ,че ми се наложи да дам рушвет точно пред Народното събрание :confused:

п.п.Карам служебна брандирана (нашарена) кола на дадена известна фирма и отказа ми да им отдам "почест" би довело до редица неприятни моменти за всички с подобни коли .......... по техните думи :banghead:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 25 Окт 2010, 22:52

Hito написа:Вчера гласувах за това ,че ги подкрепям.......и днес вече дълбоко съжалявам :banghead:
Днес буквално си изпросиха "почерпката" точно пред Народното събрание :censored:
Че бях в нарушение бях... спор няма !!! Но дори и не се посвениха ,че се намират там и най нагло си поискаха "своето" :evil:
Баси....... чувствам се изключително тъпо и неловко ,че ми се наложи да дам рушвет точно пред Народното събрание :confused:

п.п.Карам служебна брандирана (нашарена) кола на дадена известна фирма и отказа ми да им отдам "почест" би довело до редица неприятни моменти за всички с подобни коли .......... по техните думи :banghead:

до като даваш ,те ще вземат -- пък колкото те са виновни толкова и ти -- наказуемо е за този който взема ,но и за този който дава :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 26 Окт 2010, 1:52

как да подкрепиш тъпанари?!

то не може да пише, тръгнало да работи!

фичка им лелина :1: :gay:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата