Първанов - новият проект
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: Първанов - новият проект на президента
хаха... заглавието на темата е за оная тема със задачите
абв е проекта на президента, а президента е първанов... явно ще е някаква нова форма на скубане от ... знаете кой
ейцъре, взел си вече накакси си нюйоркски да се изразяваш
...

абв е проекта на президента, а президента е първанов... явно ще е някаква нова форма на скубане от ... знаете кой

ейцъре, взел си вече накакси си нюйоркски да се изразяваш

Re: Първанов - новият проект
имам две фистули в устата и зъбобол цяла седмица и само треба налево и надесно, че мозъка ми работи на половин обороти

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Няма оправия в тази държава,до този извод съм стигнал отдавна аз.
обичам BMW
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
кеф ми е,че първанката сам си го сложи,преди изтичането му на мандата за президент да си прави партия...няма такъв тъпанар!следваящите избори само герб и атака да останат това искам,а първанката и станишката на каторга в бузлуджа 

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Това за Първанов ми го каза едно приятелче преди около година и малко, (щото баща му е в парламента).Тогава не го взех на сериозно, ама то е било
Тогава тои ми каза , че Първанов иска да прави нова чиста и идеалистична лява партия, и ми каза само да наблюдавам какви ще ги върши президента от тука на там.Що мислите бяха всички тея изцепки и простотии срещу Боико - за да може да стане първо мъченик, второ за да се хареса на правилните хора и да се докаже като голям ляв привърженик и идеалист.
Тва е положението колеги и колежки, и гаранция на следващите избори - ще влезне в парламента с няква група, щото тва сме си българите- ОВЦЕ

Тогава тои ми каза , че Първанов иска да прави нова чиста и идеалистична лява партия, и ми каза само да наблюдавам какви ще ги върши президента от тука на там.Що мислите бяха всички тея изцепки и простотии срещу Боико - за да може да стане първо мъченик, второ за да се хареса на правилните хора и да се докаже като голям ляв привърженик и идеалист.
Тва е положението колеги и колежки, и гаранция на следващите избори - ще влезне в парламента с няква група, щото тва сме си българите- ОВЦЕ

kiko написа:кеф ми е,че първанката сам си го сложи,преди изтичането му на мандата за президент да си прави партия...няма такъв тъпанар!следваящите избори само герб и атака да останат това искам,а първанката и станишката на каторга в бузлуджа
Бе и аз това го искам, ма виж какво става. Са хората ще се разочароват от това правителство, на следващите избори вероятно никой няма да гласува и Гоце пак ще спечели с турските гласове

Кога най-после ще имаме политик, който да не е бил член на БКП и ДС

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
.
Последна промяна Valentin_Peev на 06 Юли 2020, 1:36, променена общо 1 път
"Президентът няма право по Конституция да се занимава с политика", заяви премиерът Бойко Борисов в Русе. "Когато питате за политическия му проект, би трябвало да кажете: "нарушаващият Конституцията президент", допълни Борисов.
Относно личностите около проекта на президента Борисов попита: "Какво искат да възродят? Спирането на еврофондовете ли или това, че магистрала "Люлин" е водела до никъде, години наред е нямало нито една магистрала, или корупцията и организираната престъпност?".
По тези въпроси правителството се справя и то успешно, смята премиерът.
Той коментира, че знае какви кариеристи са тези личности, за които е прочел във вестниците, че са около проекта на Георги Първанов. "Те не са "АБВ", а "ЮЯ", подчерта Борисов.
Според него няма по удобно формирование за ГЕРБ от това, за което се говори около Георги Първанов.
Боко може да е всекакъв, ама поне знае как да им го слага на мястото

Относно личностите около проекта на президента Борисов попита: "Какво искат да възродят? Спирането на еврофондовете ли или това, че магистрала "Люлин" е водела до никъде, години наред е нямало нито една магистрала, или корупцията и организираната престъпност?".
Той коментира, че знае какви кариеристи са тези личности, за които е прочел във вестниците, че са около проекта на Георги Първанов. "Те не са "АБВ", а "ЮЯ", подчерта Борисов.
Според него няма по удобно формирование за ГЕРБ от това, за което се говори около Георги Първанов.
Боко може да е всекакъв, ама поне знае как да им го слага на мястото

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
dimithur написа:"Президентът няма право по Конституция да се занимава с политика", заяви премиерът Бойко Борисов в Русе. "Когато питате за политическия му проект, би трябвало да кажете: "нарушаващият Конституцията президент", допълни Борисов.
Боко може да е всекакъв, ама поне знае как да им го слага на мястото![]()
![]()
Само дето Боко заедно с останлите около него, мое да фанат да прочетат тая Конституция, преди да я цитират.
Чл.95 ал 2. Президентът и вицепрезидентър не могат да бъдат народни представители, да изпълняват други държавни, обществени и стопански дейности и да учавстват в ръководството на политически партии.
Това на Гоце е проект, не е никава партия все още, а като му изтече мандата никой неможе да му забрани да се занимава с каквото си поиска и да прави колкото си партии поиска.
А това да се пени с тая тъпа магистрала -50 км ебати магистралата и с еврофондовете става само да лъже тъпите. Невярвам никой умен човек да му се връзва на глупостите.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
абе само не ми е ясно колеги,защо така скачате всички срещу това решение на президента.каквото и да стане,едно е сигурно.България не е имала и няма и да има по-тъп (в буквалния смисъл на думата) премиер.по-голяма излагация от това накъде 

азззз написа:абе само не ми е ясно колеги,защо така скачате всички срещу това решение на президента.каквото и да стане,едно е сигурно.България не е имала и няма и да има по-тъп (в буквалния смисъл на думата) премиер.по-голяма излагация от това накъде
Боко може да е тъп, ма па Гоце е нагъл

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
азззз написа:...България не е имала и няма и да има по-тъп (в буквалния смисъл на думата) премиер...
Аз съм оптимист- винаги може овцете да си изберат някой по-тъп

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
азззз написа:абе само не ми е ясно колеги,защо така скачате всички срещу това решение на президента.каквото и да стане,едно е сигурно.България не е имала и няма и да има по-тъп (в буквалния смисъл на думата) премиер.по-голяма излагация от това накъде
Колега, може да е тъп но има връзки... По-рано в темата подметнах, коя беше последната важна международна среща на агент Гоце? Май скандала с Австралия

Мо'е да е тъп, 'ма те тоя е по-тъп! Избрахме по-малкото зло, аз съм доволен от т'ва, което прави! Вие като не сте, гласувайте за 'гей станишев и доган, па после нека си гледате идеалите - по бнт в събота вечер! А увеличение на заплатите няма да ви трябва, ш'си имате идеали! И идеалист с уууумни идеи. И добър екип, екипиран за дейността - усвояване на все още неспрени еврофондове към десния червен джоб. За пушки. Мо'е ли да има такива наивни хора бе

П.П.: Предпочитам сегашния тъпак, дето се опитва, пред бъдещият идеалист, дет' има идеали.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
dimithur написа:азззз написа:абе само не ми е ясно колеги,защо така скачате всички срещу това решение на президента.каквото и да стане,едно е сигурно.България не е имала и няма и да има по-тъп (в буквалния смисъл на думата) премиер.по-голяма излагация от това накъде
Боко може да е тъп, ма па Гоце е нагъл
Ама ти си яко бойко фен, ако че е тъп, а

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4