Как се справяте с конденза по прозорците?
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Как се справяте с конденза по прозорците?
при мене се получава ,ма съвсем малък конденз в спалнята като спиме. влагата е от дишането ! в момента не пускам парното ,че още ми е топло. пуска две капки само ,но ме дразни ,щото тръгват от скатен прозорец и прави черта на стената. преди няколко дни си взех за 19лв на церазит един пасивен влагоуловител и като гледам вече ваничката се пълни от долу. още не мога да кажа на 100% каква му е ефективността ,но си изтрих линиите от капки на стената и сега чакам да видя кво ще се случи. влагоуловителите,които са на ток вършат много повече работа ,но те са все си мисля за некви страховити влаги ,а и шумят!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
добре де, а защо никой не обръща внимание на фактора - кой на какво се отоплява/готви.
Защото ако е на природен газ или пропан бутан познайте какво се отделя няй много при горенето

Защото ако е на природен газ или пропан бутан познайте какво се отделя няй много при горенето

- blackrider
- младши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:добре де, а защо никой не обръща внимание на фактора - кой на какво се отоплява/готви.
Защото ако е на природен газ или пропан бутан познайте какво се отделя няй много при горенето![]()
![]()
в спалнята не готвим! Там само се спи ...и други работи

И какво се отделя от радиатора? Топъл въздух или? Нещо не мога да разбера за какво намекваш колега?
Но проблема още не е решен

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Тази тема мисля че вече е дискутирана:
viewtopic.php?f=4&t=181126&start=0&hilit=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B7
viewtopic.php?f=4&t=181126&start=0&hilit=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B7
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Мерси колега ама още в началото съм написал ,че не мисля да давам такива пари за влаголовители.Още повече че трябва да ми бръмчат на главата цяла нощ!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2