Интересно четиво! Колко ли хора са глобявани "неправомерно"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Re: Интересно четиво! Колко ли хора са глобявани "неправомерно"

Мнение от Is. » 04 Ное 2010, 17:49

justboy написа:Е как така няма да имаш книжка.
Когато ти излезе НП, ти взимат книжката, взимаш нп-то, утивате при адвоката да пишете жалбата, след като я напишете тя се изкарва в 2 или 3 копия забравих, утиваш до РПУ-то да ти я входират, едната остава за тях другата я носиш в кат от там ти връщат книжката и караш.
Освен ако аз не съм те разбрал нещо... :dunno:

Ами точно така е , но това вече го минах. Заведох дело , което изгубихме и следващата стъпка беше втора инстанция пред административен съд - там същата работа . И тъпият адвокат ми звъня вчера ( два дни след като си предадох книжката доброволно , на което ченгетата доста се зачудиха и имаше изказвания от рода на '' А бе , ти си първият , дето сам идва да си я даде . Другите до сега сичките сме ги търсили по домовете '' ) за да ми каже '' Ами , такова , господине , съжалявам , но сме изгубили делото . Айде лека вечер ''.
dimithur написа:
Is написа: избрах най -скъпият и считан от всичките ми познати ( включително 5-6 полицаи ) за най-добър и надежден адвокат

Усети ли къде ти е грешката ;) Може и нещо партийно да играят с адвоката, щото оня човек как е успял да ги осъди па твоя се е издънил, за абсолютно едно и също нещо.

Имах в предвид мои лични познати , които работят в системата ;)
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата