Хакване на Wi-Fi?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Re: Хакване на Wi-Fi?

Мнение от Yanko Petrov » 05 Ное 2010, 22:08

xpl0d написа:Па аз да ви кажа, ако картата ти не е Atheros можеш да забравиш за всякакво "хакване", виж вече ако имаш Atheros...в повечето случаи под 30 мин. и си го "хакнал", без значение дали е WEP или WPA :!:

Извинявай,ама @№%chushkisbob%! ще я хакнеш на 32ри у шестък ако е wpa.... Така че има значение дали е wep или wpa :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 05 Ное 2010, 22:25

Заги,забравих да ти кажа,че първата команда,която никой никъде не я споменава,след зареждане на бектрак е startx :yes: Без интервали ,както го виждаш: startx След това вече отваряш конзола и пишеш другите команди.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 05 Ное 2010, 22:27

Yanko Petrov написа:
xpl0d написа:Па аз да ви кажа, ако картата ти не е Atheros можеш да забравиш за всякакво "хакване", виж вече ако имаш Atheros...в повечето случаи под 30 мин. и си го "хакнал", без значение дали е WEP или WPA :!:

Извинявай,ама @№%chushkisbob%! ще я хакнеш на 32ри у шестък ако е wpa.... Така че има значение дали е wep или wpa :yes:

Подобна парола...час-два може би 3-4, ама се хаква :winky:
Тва, че ти не можеш или не ти се занимава е друга работа :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 05 Ное 2010, 22:31

xpl0d написа:
Yanko Petrov написа:

Колега,хаква се единствено ако я имаш в речника.Иначе не се сещам как ще стане. Ако имаш нек'ви други идеи дай си на лично скайпа да обсъдиме :yes:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Ное 2010, 23:12

xpl0d написа:
Yanko Petrov написа:

а ние доматите .. с колците...

ако не е речникова дума (най-много с една-две цифри отпред и/или отзад)... можеш да забравиш...

единственото изключение е някои стари рутери с проблем с tkip генерацията което ти позволява като хванеш достатъчно пакети евентуално да хванеш ключа... но като цяло за практическа употреба- забрави...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар

Мнение от Хаос » 05 Ное 2010, 23:41

тук няма нинджа емотиконка, ама би била доста на място
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Ное 2010, 0:20

бе става с най-различни карти, просто трябва чипсета им да поддържа monitor режим май се водеше.
ralink имат такава със сигурност примерно. повечето производители явно нарочно не го слагат, защото
този режим се ползва само за "мизерии" (?). скоро ми направи впечатление, че в българия, wep все още преобладава.

не знаех, че сме имали закон за това, макар и доста скорошен ;)

Чл. 212а. (Нов -- ДВ, бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. -- ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който с цел да набави за себе си или за другиго облага възбуди или поддържа заблуждение у някого, като внесе, измени, изтрие или заличи компютърни данни или използва чужд електронен подпис и с това причини на него или на другиго вреда, се наказва за компютърна измама с лишаване от свобода от една до шест години и глоба до шест хиляди лева.
(2) (Изм. -- ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Същото наказание се налага и на този, който, без да има право, внесе, измени, изтрие или заличи компютърни данни, за да получи нещо, което не му се следва.
Последна промяна steeN на 06 Ное 2010, 0:33, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Ное 2010, 0:28

steeN написа:бе става с най-различни карти, просто трябва чипсета им да поддържа monitor режим май се водеше.
ralink имат такава със сигурност примерно. повечето производители явно нарочно не го слагат, защото
този режим се ползва само за "мизерии" (?). скоро ми направи впечатление, че в българия, wep все още преобладава.

Преобладава и няма да ти казвам колко много.
У нас с една ви-фи карта извадена от един рутер, с бектрака и опънати антените на картата правя чудеса и имам нет.
С нормалната карта хващам 2-3 мрежи макс, а с това 10+ поне:
Изображение

ПС за в бъдеще мисля да опъна по сериозни антени така че да ебавам половината квартал :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 06 Ное 2010, 0:44

_65536_kb_sec_ написа:........

Стоянее, намери една такава антена бе :mrgreen:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Ное 2010, 0:48

Zagy написа:
_65536_kb_sec_ написа:........

Стоянее, намери една такава антена бе :mrgreen:

Eла баба да те бацне, имам един още рутер, ако не отлепи картата е същата вътре.
Странно ми е само защо аджеба двата рутера, хем са от различни поколения, различни марки модели и тн пък карантията е еднаква.
Апропо - филтрирана по МАК мрежа се бара далеч по лесно ама ще ви оставя да разберете сами как става :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Ное 2010, 1:00

steeN написа:бе става с най-различни карти, просто трябва чипсета им да поддържа monitor режим май се водеше.

"promiscuous mode" ;)

тая дума винаги ми е била мноо смешна- означава най-общо "секс със повече от един партньор"... но във случая се използва за "мрежова карта която говори с повече от един клиент"

между другото такива уай-фай карти са все по-голяма рядкост... повечето производители "заключват" хардуерно картите да "слушат" само за трафик отнасящ се за тях и бродкастс... и край на разврата :mhihi:

за рутерите с еднаква карантия- ми то не е голяма философия. хардуерната архитектура е еднаква за повечето- само софта е различен. за това и аз лично предпочитам разни "домати" и други зеленчуци :mrgreen: за софт щото позволява да оползотвориш по-добре хардуера...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 06 Ное 2010, 2:03

И всичко това за 10-15 кинтана месец. Вие сте ебати помиярите. Ама не било за парите а за спорта......Да бе...Ами елате се вържете на моята, аз дори не съм я заключил. Нета ми е толкова силен, че може да понесе и един двама скапаняка повече, дето са решили да теглят от Замунда по някой филм. Гледам даже едни постоянно паркират до нас с една Джета и един лаптоп вътре да ми ползат гратис нета. Около два часа, нема и толкова. И то когато за си искам, защото когато жената ме ядоса, е така за спорта изключвам рутера от контакта. И си бода директно лана в лаптопа. Това с каква антена ще го разбиете и с каква програма, специалисти? И викате караме БМВ и сме баровци.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 06 Ное 2010, 2:34

хаха ебати храната .. евалата пич .. :mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 06 Ное 2010, 3:03

ukelichko написа:И всичко това за 10-15 кинтана месец. Вие сте ебати помиярите. Ама не било за парите а за спорта......Да бе...Ами елате се вържете на моята, аз дори не съм я заключил. Нета ми е толкова силен, че може да понесе и един двама скапаняка повече, дето са решили да теглят от Замунда по някой филм. Гледам даже едни постоянно паркират до нас с една Джета и един лаптоп вътре да ми ползат гратис нета. Около два часа, нема и толкова. И то когато за си искам, защото когато жената ме ядоса, е така за спорта изключвам рутера от контакта. И си бода директно лана в лаптопа. Това с каква антена ще го разбиете и с каква програма, специалисти? И викате караме БМВ и сме баровци.

И моя уайърлес е отключен. Само дето на моя рутер съм ограничил достъпа по МАК, та ако те няма в уайтлиста...меко казано можеш ме хванеш за кожения гръмоотвод. Засичаш мрежата, ама DHCP-то не ти дава вътрешно ай пи и си висиш с рикуеста кат изпразнен *уй вовеки веков.

@ Yanko Petrov & alx - Нито ми се спори, нито имам нужда да доказвам нещо. Най-лесно съм го правил с атерос карта, малко по-забатачено с другите карти. Става, работи и в 99% от случаите не отнема повече от час, поради простата причина, че никой нормален домашен юзър не слага супер дупер хипер сложна парола за уайърлеса си. Само, дето моето си беше баш за спорта т.е. получех ли достъп до гугъла, колкото да имам потвърждение, че съм в мрежата се дискънетвах и пробвах друга мрежа. Та с две думи - става номера, правили сме го, не говорим наизуст и цялата работа не е толкова сложна, както си мислите.
Който не вярва да отдели достатъчно време в четене и тестване и сам ще се убеди.

Тва за шматките с джетата направо изби рибата, честно казано не знам колко трябва да си зле да се циганиш по тоя начин.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Ное 2010, 3:32

xpl0d написа:И моя уайърлес е отключен. Само дето на моя рутер съм ограничил достъпа по МАК, та ако те няма в уайтлиста...меко казано можеш ме хванеш за кожения гръмоотвод. Засичаш мрежата, ама DHCP-то не ти дава вътрешно ай пи и си висиш с рикуеста кат изпразнен *уй вовеки веков.

мисля, че след като написа това отгоре- няма смисъл да говориме изобщо за хакване на уайфаи..

надявам се всъщност да не си го написал ти ми някой да ти е подслушал мрежата за 5 секунди, научил мак-а, изчакал да престанеш да комуникираш, конфигурирал си адаптера с твоя мак, забил един статичен адрес (ако мислиш че ще те чака да му дадеш адрес от дхцп-то си.. лъжеш се) и е написал това дето си го написал от твое име тука- щото бмв-повер все пак не е криптирано и никовете и паролите са ясно видими в трафика...иначе обяснение нямам как ем хакваш всякакво впа ем може да напишеш квото написа... ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата