Доиде ми идейка!
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
имам двама съученици от основното училище, които си отидоха преди да навършат 20. още 1 е пътник, а родителите му на са случайни хора, баща му даже е публична личност. имам 1 приятел, който преди години така се беше нагълтал с едни таблетки (хайда да не им споменавам името, за да не давам ноухау на дечурлигата), че една седмица от живота му премина без да му остави спомени.
с други думи - ако някой иска да се самоубива и да направи черен живота на родителите си и на всички други най-близки - има далеч по-приятни начини от взимането на наркотици, които също не приветствам

с други думи - ако някой иска да се самоубива и да направи черен живота на родителите си и на всички други най-близки - има далеч по-приятни начини от взимането на наркотици, които също не приветствам

"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
нема ко да се добави по тая тема те момчетата си го казаха както требва не на наркотичните и упоиващи вещества

Ха
И изобщо не ми ги говорете тия че тревата е безобидна тва са пълни глупости само залъгват подрастващите с такива твърдения
Вярно е че всеки има право сам да си изживее или да си скапе живота ама до толкова че да не пречи на другите а мене наркоманите ми влияят зле на всичко така че ми пречат и ще ги спукам

Вярно е че всеки има право сам да си изживее или да си скапе живота ама до толкова че да не пречи на другите а мене наркоманите ми влияят зле на всичко така че ми пречат и ще ги спукам

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
пи4ове,аз не употребявам никакав алкохол затова си позволявам 4ат -пат тревица и оште нешто,но не се боцкам.
сега да споря с вас не ми се ште,но прави сте 4е това е гадна работа.
сега да споря с вас не ми се ште,но прави сте 4е това е гадна работа.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
за НАРКОТИКА????????
За тези ЛАЙНА нямам излишни пари.По-добре 20 лева даги издухам през АУСПУХА от колкото ДРОГАТА

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
аз съм против всякакви наркотици,всички тея работи са пълни лайна и има много други начини по които може да се изкефите.Ще ви дам пример за един МНОООООООООООГО силен наркотик,но безобиден за здравето,освен ако не се увличате с та де,-този наркик се нарича БМВ,и е силно опасен за другите участници в движението! 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
rado_rf написа:Май hells angels иска да оправдае името си![]()
Долу алкохола
Пийте само Кола
Швепс, боза и сода
или гола вода!
Т. Колев
Как се сети бе Шишарка ?
аха
KGB написа:Не знам за вас ама аз лично много мразя дроги наркомани и тем подобни човешки боклуци.....
Как няма да ги мразиш? Постоянно ни крадат колите тия мизерници

exactly
Известно е , че човешкия мозък има способност да се дрогира сам, а именно екстремните спортове способстват за това. Дори и при секс , се самодрогира. Извода е , че може и без да се трови човек, и без да се набутва за упойващи вещества, пак да бъде на черешата от кеф. 

Be quick or be dead
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Аз само си пия водка Флирт и ми кеф.Онзи ден така ми се дигна адреналина че си нямате на предатава.Ходихме с един приятел да се спускаме с колелетата в една гора ама така са бях засвяткал че щях да се размажа в едно дърво,и за да не се размажа набих задната спирачка и като се извъртя задницата и праасссс ударих рамата на колелото в дървото и рацепих колелото на 2-ве.После ви казвам 30 мин краката ми треперят от адреналина.Ето това аз наричам дрогиране
П.С сега мисля да си копувам Cross C2 със дискови спирачки и др
П.С сега мисля да си копувам Cross C2 със дискови спирачки и др
hell's angel написа:rado_rf написа:Май hells angels иска да оправдае името си![]()
Долу алкохола
Пийте само Кола
Швепс, боза и сода
или гола вода!
Т. Колев
Как се сети бе Шишарка ?
Имам добра памет

Колкото до дрогата...хм, човешкият мозък произвежда достатъчно количество адреналин, за да се почувстваш жив. Друг е въпроса как ще стимулираш това: едни скачат с бънджи други карат в насрещното, някои се правят на каскадьори ...

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3