На Бензиностанция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Re: На Бензиностанция

Мнение от Cinder » 11 Ное 2010, 17:14

BAHKATA_TDI написа::OT: то това си е хит. Крадат ти предния номер и хайде на някоя бензиностанция до горе бенз.
Верно че е кокошкарска работа, но ...

Да ама на тези не им беше вързало с номера, защото бяха разпознали самата кола. Единия тарикат дори се беше изтичал да изхвърли предния номер някъде отстрани, та куките после ходеха из храстите да го търсят :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Ное 2010, 17:18

dbanchev написа:незнам като има камери как си мислят, че ще изкярат некой литър гориво и колко ли ще са на далавера ........

Друг е въпросът, че не на всички бензиностанции качеството на видеонаблюдението е такова, че да се види добре колата и човекът, който зарежда, на някои места слагат камери само колкото шефовете да могат да виждат какво прави персонала и рано или късно тази информация стига до неподходящият човек и гафа е налице.
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 11 Ное 2010, 17:57

Колегата дето е пуснал темата- по-добре ходи да си платиш ;)
Сестра ми така беше забравила си плати бензина и цъфнаха полицаи една събота сутрина на вратата в нас да съобщят че я издирват, щот заредила и Избягала ( а тя нещо кафенце тва онова си купувала и наистина забравила си плати тунджата :mhihi: ),после се оправи на бензиностанцията отиде и си плати и не я съдиха де, ма тво по-скоро кат знак на добра воля май май...

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 11 Ное 2010, 18:06

AcOrP написа:
kemakozeE36 написа:Аз най-обичам към края на седмицата в пиковите часове да зареждам на шел или омв на цариградско-като се зареди една километрична опашка, заставам сипват ми да кажем 70-80 лв и оня докато зарежда влизам вътре, купувам си кола от половин литър и докато стигна до касата и платя колата става тотално мазало и ходи разбери после кой не си е платил :mhihi: , но вече по- рядко го правя ;)

И какво има толкова трудно да се разбере, вижда се коя колонка не е платено и кой е сипвал там. И веднага става ясно,че си ти...

До сега не са разбрали :bchug:
Изображение
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 11 Ное 2010, 19:28

Yanko Petrov написа:Може може,в БГ не знам,ама тука съм работл доста време на бензиностанция,парите се плащат на човека,който сипва,имало е случаи дето някой не плаща и като излезнеш на края на смяната минус,никой не те пита кво-що..... удържат ти от заплатата....

явно гръцките бензиностанции са 10 години назад спрямо нас :lol:
то там и касови апарати май скоро им сложиха :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 11 Ное 2010, 19:44

© написа:
Yanko Petrov написа:Може може,в БГ не знам,ама тука съм работл доста време на бензиностанция,парите се плащат на човека,който сипва,имало е случаи дето някой не плаща и като излезнеш на края на смяната минус,никой не те пита кво-що..... удържат ти от заплатата....

Има нещо верно :mhihi: да не говориме,че съм работил и на такава без камери,което ест беше само в мой плюс де...

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 11 Ное 2010, 20:04

© написа:

Много са назад, направо се чуда как може да съществуват такива бензиностанции в държава от ЕС.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 11 Ное 2010, 20:57

Ам' освен да си плати.
Ако ще ощети бензиностанцията - ок, може и да не се връща, обаче те от на бензинджията заплатата ще ги удържат. Все едно аз да ти заредя колата и ти да не платиш. Или ти да си му заредил колата, както искаш го кажи... Не е хубаво. Мое мнение.

По темата - пускат за издирване.

Потребител
Аватар

Мнение от ivailoludia » 11 Ное 2010, 23:17

kemakozeE36 написа:
AcOrP написа:
kemakozeE36 написа:Аз най-обичам към края на седмицата в пиковите часове да зареждам на шел или омв на цариградско-като се зареди една километрична опашка, заставам сипват ми да кажем 70-80 лв и оня докато зарежда влизам вътре, купувам си кола от половин литър и докато стигна до касата и платя колата става тотално мазало и ходи разбери после кой не си е платил :mhihi: , но вече по- рядко го правя ;)

И какво има толкова трудно да се разбере, вижда се коя колонка не е платено и кой е сипвал там. И веднага става ясно,че си ти...

До сега не са разбрали :bchug:

Само аз ли виждам нещо НЕРЕДНО.Пък и като гледам колегата е горд с себе си.
Утре на теб като ти разбият колата или заради някой палячо те глобят с надницата ти за два или повече дни,пак ли ще се хвалиш и форума какъв си тарикат.Ами ако човека издържа семейство и за да ги изхранва вместо да краде се хванал на ниско платена работа и минат трима такива като теб-човека е назад с 240лв :shock:
Трябва да уважавате труда на хората.
Като не можеш да си сипеш бензин седни си във вкъщи на дивана и си набий една тапанарка да се укротиш,и не мислете че някой е длъжен да ви храни или да ви издържа.
За това моята кола седи на паркинг и плащам излишни(който са ми нужни) 50лв защото не съм от Доброто утро да си купувам халогени задни и предни брони защото някой си е решил да си пазарува от моята кола.Аман от такива хора.
acho.rs написа:
ilchev написа:Здравейте, за карам Е39 първо защото ме кефи, представям си че е М5 ...

Явор написа:а аз си представям,че Мката ми е тдс :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 11 Ное 2010, 23:20

и сега кво, гордееш се с това ли??? :shock:
или искаш да се похвалиш колко велик дребен тарикат си?

:banghead:
Изображение

Аватар

Мнение от kemakozeE36 » 12 Ное 2010, 0:05

zazomazo написа:

Не просто споделям, тебе яд ли те е, че съм сипал няколко пъти без пари? :dunno:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 12 Ное 2010, 0:15

kemakozeE36 написа:
zazomazo написа:

Не просто споделям, тебе яд ли те е, че съм сипал няколко пъти без пари? :dunno:

Не бе,тва малко звучи като,снощи си краднах предна броня или чифт джанти и никой не ме виде.А после ,ами просто си споделям,що нещо нердно ли има или те е яд ,нещо че ти липсва от колата.
Изображение

Аватар

Мнение от kemakozeE36 » 12 Ное 2010, 0:27

Не ме разбирайте погрешно, не искам да се заяждам с никой , но мисълта ми беше съвсем друга, става въпрос не за това какво съм направил и колко често се случва, а затова, че не е 100% сигурно че могат да изловят някой.Тези номера ги правех докато имах газ, защото по-бързо се зарежда, и докато платя се зареждаха с газ още поне 10-на коли и просто нямаше начин да се разбере кой не си е платил, но сега с бензина не смея да го правя този номер.
Както и да е, хайде със здраве и бензин да има в излишък :bchug:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 13 Ное 2010, 14:19

Не знам как си го правил тоя номер с газта,защото колонката не пуска газ докато не се занули отвътре.
Иначе на мен ми се е случвало да си забравя парите вкъщи пък да си сипя и после на касата... :oops: :paranoid: :mrgreen: Исках да оставя мобилен телефон,лична карта дори,но не ми поискаха.Веднага запалих,минах през нас и се върнах да си платя и никакви ядове :) Има и разбрани и човечни хора,така че е кофти да ги прецаквате,защото заплатите им са 350-450лв.Даже като ми сипят с по няколко стотинки отгоре си ровя из джобовете да ги платя,защото все пак в моя резервоар си влиза горивото.
Изображение
8.32

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Ное 2010, 16:18

то по принцип и бензин не пуска докато не се освободи от касата
освен някой разсеян служител да е освободил по грешка
колкото до лична карта имаше един такъв случай преди време, когато глобиха бензинджията (100лв), че му взел личната карта докато донесе парите т.е. нямаш право да задържаш личната карта на друг ... така че, хем ще плати липсата, хем глоба :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата