Кой краде емблеми на 15 годишни БМВ та?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Виенското метро
Мечтае да кара: BMW E46 coupe

Re: Кой краде емблеми на 15 годишни БМВ та?

Мнение от ves_v8 » 16 Ное 2010, 20:23

В София е трагедия, но на мен ми бяха издрали колата с остър предмет в друг град- Няма да кажа кой, за да не засегна някой! Колата измита, лъскава, паркирана и хоп от-до. Започнато от предният капак и от там обиколена и хайде цялостно пребоядисване, без тавана и броните! Докато обясня на застахователите, че не съм на зор да ми пребоядисат колата, и че не съм си самонанесъл щетите изписах 1 кофа мастило! Трагедия! А относно героите дето слизат по светофарите... ТЪПОО и СТАРОМОДНО!!!... внимавайте, защото майстора ви е там някаде! Вече има много луди с патлаци и някой може да се наиграе!
BMW E39 530D... ein Flugzeug

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 17 Ное 2010, 2:20

То и без патлак може да се найграеш... Пък да риташ и колата пред камерите е малко глупава идея, утре ще те извикат и ще те осъдят на някоя лада да платиш ламарини за 5 000 лева ;)
Това да е проблема,че свиркат аз дето съм си със СА има разни шофиори дето ама грам незнаят правилата за движение като пример ще дам на сточна гара... Лентите когато си в кръговото има 4 ленти 2 са за направо излизане към бул.Васил Левски и две са за наляво да продължиш да се въртиш в кръговото... Там редовният номер е в втората лента за наляво да седят тея за направо което е причина за задръствания и предпоставки за ПТП.. Та като се наредиш в тая лента и си чакаш светофара когато си за ляв завой винаги се намират 3-4-ма малиумници дето свирят що си им в лентата.... Абе културата в БГ я няма като цяло тъпо но факт.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 17 Ное 2010, 2:47

Няма шамари - има кражби. На всички ни е писнало да ни свалят от колите какво ли не, на мен са ми крали надрана емблема менте с паднала боя на места от старата е36-ца, освен да си я набутат някъде не виждам какво ще я правят (нова е 4 лева), само 1 ще хвана и ще си го върна за всичките кражби :twisted:
Think. Believe. Dream. Dare...

Потребител
Аватар
Кара: Виенското метро
Мечтае да кара: BMW E46 coupe

Мнение от ves_v8 » 17 Ное 2010, 2:48

AcOrP написа:То и без патлак може да се найграеш... Пък да риташ и колата пред камерите е малко глупава идея, утре ще те извикат и ще те осъдят на някоя лада да платиш ламарини за 5 000 лева ;)
Това да е проблема,че свиркат аз дето съм си със СА има разни шофиори дето ама грам незнаят правилата за движение като пример ще дам на сточна гара... Лентите когато си в кръговото има 4 ленти 2 са за направо излизане към бул.Васил Левски и две са за наляво да продължиш да се въртиш в кръговото... Там редовният номер е в втората лента за наляво да седят тея за направо което е причина за задръствания и предпоставки за ПТП.. Та като се наредиш в тая лента и си чакаш светофара когато си за ляв завой винаги се намират 3-4-ма малиумници дето свирят що си им в лентата.... Абе културата в БГ я няма като цяло тъпо но факт.

Колега, чесно казано аз си мислех, че само в България се среща това някои да ти свири по светофарите....да, ама не!
Карал съм няколко пъти във Виена, а и сега живея тука и наблюдавам какво се случва по кръстовищата. Когато светне "Зелено" и някои се замотае с потеглянето става симфония зад него! Но според правилника "водача има право да подаде звуков сигнал, освен ако с това си действие не нарушава други въведени въведени за двужението норми" (ако си в жилищтна зона или в близост до болница. В квартала ми не съм чул клаксон за няколкото месеца в които съм тук, но в центъра навсякъде! Дори и мен са ме освирквали, но поне не псуват и не налитат на бой! Засекох един пичага с едно Ауди, ама на косъм бях да го млатна :oops: той ми се разсвири, аз се извиних, той се усмихна и си продължи.... какво е това - май е култура! Веднъж станах свидетел на ПТП между Мерцедес Е 350 и Ауди ТТ. Какво стана според вас...бой - НЕ, псувни - Не, излзнаха стиснаха си ръцете викнаха Полиция и всичко е 6 :clap:

Малко сме далеч от тези неща в нашата мила Родина, за мое най-голямо съжаление :confused:
BMW E39 530D... ein Flugzeug

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 20 Ное 2010, 14:03

току що се връщам от билата в х. димитър, там пък една алфа 156 беше с 4 разбити прозореца и вътре всичко разчовъркано а 2-3 якета метнати отпред на предния капак, и най готиното е че тия глупаци от била нито са викнали полиция ни нищо, все едно нищо нередно не се е случило :mhihi: маде ин бг
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 22 Ное 2010, 16:18

Като гледам някои изказвания определено вече е нужно да се направи "нинджа" подфорум :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 22 Ное 2010, 16:43

Собствениците на 15+ годишни БМВ-та :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата