нерационална омраза? всеки си има поне една
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: нерационална омраза? всеки си има поне една
alx написа:ти си специален. тебе те знаеме какво НЕ мразиш рационално.
Мразя го и то много

Сега се сетих, мразя да вися на опашки. Все едно, че има за къде толкова да бързам

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
мразя да вися на опашка,да споря с тъпаци и да им обеснявам нещо (когато се налага) и циганите
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
и аз мразя опашките ,ма то тва си е рационално!
а иначе ирационално по неква причина мразя да правя празни курсове! адски е смешно, но като требва да си донеса нещо от друга стая премислям набързо попътно какво мога да занеса, да взема и си уплътнявам курса....! и си оставям също разни работи на стълбите за горния етаж и като затръгвам да кача сичко на куп! също мъкна торби и багаж и в зъбите ,но да не се връщам пак до колата от вкъщи! не е до мързел, но май имам некво професионално изкривяване ,щото се занимавам с логистика.....
също мразя подводници!!!
а иначе ирационално по неква причина мразя да правя празни курсове! адски е смешно, но като требва да си донеса нещо от друга стая премислям набързо попътно какво мога да занеса, да взема и си уплътнявам курса....! и си оставям също разни работи на стълбите за горния етаж и като затръгвам да кача сичко на куп! също мъкна торби и багаж и в зъбите ,но да не се връщам пак до колата от вкъщи! не е до мързел, но май имам некво професионално изкривяване ,щото се занимавам с логистика.....
също мразя подводници!!!
- spar4o
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 Touring 520i
- Мечтае да кара: BMW E30 M3 V10
Аз пък мразя госпожата по български и литература 

Mr. 6 Cylinders

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Да се влачиме по цариградско и некой герой , лево десно, откачам...а и да ми паркират на мястото също...
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Наглите селяни д'ет се бутат от най-дясна в най-лява (и обратно), така все едно си им длъжен, особено сутрин пътувайки към работа ...... че даже и не махат от колегиалност,
а даже напротив, гледа лошо или по-скоро май тъпо, с поглед на говедо....
не знам 'що, но сутрин съм адски нервен, а след работа съм съм дразнещо толерантен
е т'ва ми е ирационално.... боря се с него
а даже напротив, гледа лошо или по-скоро май тъпо, с поглед на говедо....
не знам 'що, но сутрин съм адски нервен, а след работа съм съм дразнещо толерантен

е т'ва ми е ирационално.... боря се с него
И аз като се позамисля много неща мразя 
- Най-много мразя да ме лъжат ( шикалкавенето и измислицата на момента, ме вбесява )
- мразя чакането по опашки ( както повечето нормални хора )
- смрадливите хора ( неокъпани,вонящи на пот и с непрани дрехи, нямям предвид работни дрехи )
- дебелоочието в хората ( свършваш на някой дадена работа, и нема мерси .. нема нищо, все едно си му длъжен )
- да се връщам, като тръгна на някаде

- Най-много мразя да ме лъжат ( шикалкавенето и измислицата на момента, ме вбесява )
- мразя чакането по опашки ( както повечето нормални хора )
- смрадливите хора ( неокъпани,вонящи на пот и с непрани дрехи, нямям предвид работни дрехи )
- дебелоочието в хората ( свършваш на някой дадена работа, и нема мерси .. нема нищо, все едно си му длъжен )
- да се връщам, като тръгна на някаде
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Мразя да има напушен човек около мене! И най-добрия ми приятел да е дет ще го направи 1 път в годината..Мразя ве! Направо полудявам съвсем друг ставам..агресивен.. раздразнителен.. неможе да се седи около мен. Дали защото всичките ми приятели с които израстнах от 5 годишен пропаднаха тръгвайки от там.. незнам. Както и да е. Мразя и като се върна вечерта от работа да има някой селяк с "Поло" 2врато да е спрял като за 3 коли.. Мразя някой да ми звънне 1-2 минути преди да ми звънне алармата.. Мразя и когато съм в колона на задръстване.. таман като тръгва колоната разредят се колите и при спиране някой да ми се намести пред мен и да ми наруши хармонията на спиране и да трябва да скоча на спирачките.. Е тва мразя
Докато баща ми, който е шофьор с 30на години стаж, такива неща изобщо не му правят впечатление... желязна психика има тоя човек признал съм го!

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Да виса по опашки
като пусна някои и не махне за благодарност се ядосвам,и много като излезне някои от забранена улица и иска да го пусна да се вмъкне в колоната,ядосвам се щото ние Балъците чакаме а тои хитрец мине през еднопосочната улица в насрещното и спести 30 минути чакане,и като не го пуснем почва да псува полудявам
като пусна някои и не махне за благодарност се ядосвам,и много като излезне някои от забранена улица и иска да го пусна да се вмъкне в колоната,ядосвам се щото ние Балъците чакаме а тои хитрец мине през еднопосочната улица в насрещното и спести 30 минути чакане,и като не го пуснем почва да псува полудявам

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
да ходя по болници. е тва направо ме
пъшкащи, ахкащи, кашлящи старци... превити от тежестта на живота и мизерията.
отидеш там (обикновено ходя 1 път годишно за профилактичен преглед), вземеш си час. и зачакаш... обаче не. там чакат 10 майки с деца, коя с час, коя без. покаже се сестрата. нека влезе тази. след това тази. така 5-6 пъти. ти си чакаш. след това докторката треа да вземе 15 минути почивка за кафе. а ти през това време
. и като ти измери кръвното ти изписва хапчета за кръвно.
др. седмица треа да ходя да вадя медицинско за една работа. от сега съм взел да скърцам със зъби

отидеш там (обикновено ходя 1 път годишно за профилактичен преглед), вземеш си час. и зачакаш... обаче не. там чакат 10 майки с деца, коя с час, коя без. покаже се сестрата. нека влезе тази. след това тази. така 5-6 пъти. ти си чакаш. след това докторката треа да вземе 15 минути почивка за кафе. а ти през това време

др. седмица треа да ходя да вадя медицинско за една работа. от сега съм взел да скърцам със зъби

- Blue&White
- кандидат ентусиаст
-
Сондьора написа:а и да ми паркират на мястото също...
Имаш гараж или си си платил за място и те спират на него или просто си си решил, че някое място е твое? Ако е първото си си в правото да се дразниш, но ако е второто, ше ме звиняваш, ама е супер дразнещо за останалите.
Много мразя като светне зелено и да потеглят все едно са на разходка в парка...полудявам...изнеси си по-бързо от кръстовището, пък после се влачи колкото искаш да го ева. Също много мразя тия дето паркират на местата за инвалиди, били те на сина зона, супер маркети или молове. Или качват бордюри или запречват половината път, само и само да са по-близо до входа

Абе тва стана доста хейтърска тема

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Хмм,като се замисля доста неща ме дразнят, но като чели едно от нещата, които могат да ме издразнят брутално и побеснявам (за някои може да е странно) е някой да си реже ноктите около мен, а случвало ми се хора да извършват тази процедура на терасата и направо ми се
. Друго, което ме дразни адски много е да чакам, винаги за уговорена среща гледам да съм поне 10-на минути по-рано. Та такива ти ми работи колеги 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Blue&White написа:Сондьора написа:а и да ми паркират на мястото също...
Имаш гараж или си си платил за място и те спират на него или просто си си решил, че някое място е твое? Ако е първото си си в правото да се дразниш, но ако е второто, ше ме звиняваш, ама е супер дразнещо за останалите.
Как да ти кажа, да речем, че блока си има паркинг, но няма бариера..от съседния блок сички навлеци спират на нашия..понеже нямат Акт 16 и нямат път до техния..и се разбрахме да не спират на мойто си място /смятай още 30 човека/, ма те не ше си спирам...ми бариера следва и ограда...нека жените им кретат количките в калта....сорка ма е дразнещо, ти подаваш пръст те апат до лакът...та така.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Най-мразим да ме занимават с глупости и да повтарям нещо по два пъти..... не знам що така 

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
мразя когато идва края на месеца и трябва да се плащат сметки.
мразя когато до повече от 5 бмв-та има наредена и друга марка
мразя да обличам в калъфка възглавница
мразя когато до повече от 5 бмв-та има наредена и друга марка
мразя да обличам в калъфка възглавница

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.