Старта на ЛИДЛ в 10 града - в един и същи ден?
Модератор: Общи модератори
Re: Старта на ЛИДЛ в 10 града - в един и същи ден?
И мойте впечатления от Lidle в Европа не са добри и затова мисля да не го посещавам в София.Ако говорим за предпочитания аз май предпочитам Била.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Па нали сме консуматорска нация,да има повече за продаване,всъщност имаше един скандал в тая верига,шефовете били сложили камери навсякъде,ама като казвам навсякъде-че дори и в кенефите и засичали времето за служителите се преобличали,ходили до кенефа и тн...
Всъщтност ще са 14 магазините и да цените им ще са конкурентни на другите вериги.И всички отварят на една дата.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
....а па за качеството да не говорим..!
Le Transporteur написа:В Русе единият Лидъл е срещу Кауфланд.

...
Тоя ЛИДЛ , МИДЛ , нещо като рекламата на Кауфланд ли трябва да има - "най-евтино... бла бла..." или... ? Сиреч с репутация на най-евтиния маркет ли са?

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми лидъла и алдито е като неква дачия ,ма от старите.....
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ае на бас че отново ще има облъчени нашенци и опашките ще почват от паркингите а после пак ще се казва че нема нищо интересно...
веднага се сещам за виц:
Некъв клиент влезнал в един магазин,зел буркан гювеч и тръгнал да напуска,в един момент го спира касиерката и вика
-Господине,не сте си платили гювеча!!!
-ами нали е гювеч-отвърнал клиента
веднага се сещам за виц:
Некъв клиент влезнал в един магазин,зел буркан гювеч и тръгнал да напуска,в един момент го спира касиерката и вика
-Господине,не сте си платили гювеча!!!
-ами нали е гювеч-отвърнал клиента

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ся пак кат пуснат бананите на 30ст. ще има кеч мания-2
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Lidl съм посещавал единствено в Англия и то само заради хубавите салами
Всичко друго е до долу. Осовено имаше някаква бира, графелвер... нещо си. Направо ужас.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
просто, ако има пазар за скъпи неща и качествени неща, ще има и скъпи магазини с качествени неща вътре.
и не е като да няма алтернативи. елемаг например е страхотен магазин, но ест не е от ефтините.
и не е като да няма алтернативи. елемаг например е страхотен магазин, но ест не е от ефтините.
Последна промяна steeN на 22 Ное 2010, 13:02, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Демирев написа:Мизерен имаш предвид че е като МЕТРО вътре всичката стока на палети и огромни стелажи сякаш се намираш в склад и вътре в магазина сред клиентите щъкат нон стоп мотокари?
Не, няма нищо общо с Метро. Lidl-a е малък и като влезеш в магазина и прилича на ........ абе грозна работа. Вървиш по някакъв бетон вместо плочки. И изглежда сякаш е хигиена нулева

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Здравейте Колеги,
от прочетеното до тук по темата ми прави впечатление че ЛИДЪЛ във всяка страна е различен и май си зависи от това къде какви привички има. Четох и за мръсотия,и за подове от бетон,а тук в Испания нещата са коренно различни.Не е кой знае какво,но чисто,подредено и с прилично качество мога да кажа че е!!!
Вярно е и това че веригите магазини са съсредоточени в покрйнините на града и магазините са един до друг.Аз поне в зависимост от това какво търся ходя в един или друг магазин.За едни неща е по добре ЛИДЪЛ,за други АЛДИ или КАРЕФУР и т.н..
Само се надявам да не се побългарят нещата у нас!!!
Поздрави
от прочетеното до тук по темата ми прави впечатление че ЛИДЪЛ във всяка страна е различен и май си зависи от това къде какви привички има. Четох и за мръсотия,и за подове от бетон,а тук в Испания нещата са коренно различни.Не е кой знае какво,но чисто,подредено и с прилично качество мога да кажа че е!!!
Вярно е и това че веригите магазини са съсредоточени в покрйнините на града и магазините са един до друг.Аз поне в зависимост от това какво търся ходя в един или друг магазин.За едни неща е по добре ЛИДЪЛ,за други АЛДИ или КАРЕФУР и т.н..
Поздрави
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
seven-eight написа:Демирев написа:Мизерен имаш предвид че е като МЕТРО вътре всичката стока на палети и огромни стелажи сякаш се намираш в склад и вътре в магазина сред клиентите щъкат нон стоп мотокари?
Не, няма нищо общо с Метро. Lidl-a е малък и като влезеш в магазина и прилича на ........ абе грозна работа. Вървиш по някакъв бетон вместо плочки. И изглежда сякаш е хигиена нулеваОт тогава не съм ходил там. Алди пак е нещо подобно, та и там не ходя.
Явно в различните страни магазините доста се различават . В Ирландия АЛДИта бяха с огромни паркинги вътре плочки , които се лъскат постоянно и стоки от най-евтини до средно скъпи . Имаха договор с МЕДИОН и продаваха тази техника с значителни отстъпки . Лаптопа ми е Медион и 4та година кара без нито един дефект , а ял бой , заливан с кола , ракия и бира и тн

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
И аз съм на мнение, че Алди не са толкова мизерни колкото Лидл. Поне с такова впечатление останах от немските им версии.
Но на първо място по мизерия е Карфур във Франция...Посетих няколко в Париж и направо съм потресен.
Колко до Лидл...наистина поредната смотана верига, която ще се конкурира с другите евтиняци.
Но на първо място по мизерия е Карфур във Франция...Посетих няколко в Париж и направо съм потресен.
Колко до Лидл...наистина поредната смотана верига, която ще се конкурира с другите евтиняци.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
ros1977 написа:Здравейте Колеги,
Поздрави
+1
Влизала съм и в испански Лидъл и в гръцки.Нещо не ми се връзва с нещата описани тук