Законът "Кушлев" и това ако не е тоталитаризъм.......
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Законът "Кушлев" и това ако не е тоталитаризъм.......
клинтъне ,нали има закон! да му извадят поръчките ,да видят имало ли е по-изгодни предложения ,защо не са приети и така....! лесно е! тва е номера на диктатурата! първо наплашваш народа с лошите ,после му казваш ,че ще влетиш с желязна ръка и народа почва да пляска и после маеш с тая желязна ръка,подплатена със закони където ти падне -включително и по същият тоя народ. просто не е нормално така! другия продавал пудра.-....! ми хуу! да му спретнат една акция ,да му пратят подставено лице и да го хванат ,да го заключат, да го осъдят, да му вземат квото има и готово....! и да го оставят вътре 20г! ма защо трябва да променят закона и то срещу конституцията и да скачат срещу реално всеки ,който има някакво имущество! ма щели да подбират....! ми аз от де да знам как и кой ще подбира!!!!! не става така! тва е се едно ти е набрал пръста и трябва да се цепне ,за да изтече гнойта ,за да мине ,а тия режат направо ръката ,та даже и главата......! няма такъв филм! аз не защитавам придобилите по незаконен път, но пък и не съм съгласен да доказвам аз или който и да е гражданин ,че не сме камили!!! те не могат едни читави доказателства да съберат, да осъдят некой ,ма щели да зимат!!айде бе!! големи зимачи! да се научат да успяват в делата и тогава да конфискуват.... не може да доказваш ,че си невинен!! няма такъв филм! или има ,ма дето вика любо при ония-джагалите! трябва да докажат ,че си виновен и тогава да прилагат закона! всичко друго е саморазправа,комунизъм,сталинизъм и национализация..... и лайнарщина същевременно...!
То по тоя закон, Цветанов първи ще изгори
Колко е жалък горкия.

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Club BMW написа:То по тоя закон, Цветанов първи ще изгориКолко е жалък горкия.
Е чак па първи ! Ти вчера ли си дойде в България ?
Скиса, мисълта ми и е,че има хора дето закон не ги лови по никакъв начин .Няма доказателства и това е.
Само дето човека си живее като или е Биг-бос .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
klintan66 написа:Няма доказателства и това е.
Голямо нямане, преди т'ва нямаше, онова нямаше, сега доказателства. Нали знаете лафа, имаш ли оръжия на митницата кат те питат, а искаш ли да имаш? Един голям мафиот са го 'фанали за неплатени данъци. А невинен до доказване на противното е правилното, само тука е изчанчено. Що аз трябва да си пазя касовите бележки и 'сичко, понеже иначе съм виновен??
- klintan66
- старши ентусиаст
-
Що е то оргия? - секс в който ти не участваш.
Ако аз посоча кои са измамниците - демокрация та дрънка.
Ако друг посочва диктатура.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- SKISA
-
-
klintan66 написа:Club BMW написа:То по тоя закон, Цветанов първи ще изгориКолко е жалък горкия.
Е чак па първи ! Ти вчера ли си дойде в България ?
Скиса, мисълта ми и е,че има хора дето закон не ги лови по никакъв начин .Няма доказателства и това е.
Само дето човека си живее като или е Биг-бос .
ма те пак нема да ги лови, но ще използват простотията ,за да скачат на такива ,дето са по-долу и "да отнемат".....!!!
а и аз ,както и ти нямаме правата да посочваме...! има си прокуратура и следствие. и тва ,че някой е посочен не означава ,че е виновен.
klintan66 написа:Що е то оргия? - секс в който ти не участваш.
Да, т'ва донякъде е верно, само дето ще се прави в България. И следователно като те посочи сина на кмета, по друг начин ше те проверяват. Затова да е както е правилно, както е в нормалните държави, шо трябва да въвеждаме нещо, което е грешно още при замисъла си?? Кажи, колега, абстрахирайки се от тия, на които не може да се докаже, че са крали, кому е нужен тоя закон? Щото за тях както казах решението е лесно, стига да има държава.
SKISA написа:клинтъне ,нали има закон! да му извадят поръчките ,да видят имало ли е по-изгодни предложения ,защо не са приети и така....! лесно е! тва е номера на диктатурата! първо наплашваш народа с лошите ,после му казваш ,че ще влетиш с желязна ръка и народа почва да пляска и после маеш с тая желязна ръка,подплатена със закони където ти падне -включително и по същият тоя народ. просто не е нормално така! другия продавал пудра.-....! ми хуу! да му спретнат една акция ,да му пратят подставено лице и да го хванат ,да го заключат, да го осъдят, да му вземат квото има и готово....! и да го оставят вътре 20г! ма защо трябва да променят закона и то срещу конституцията и да скачат срещу реално всеки ,който има някакво имущество! ма щели да подбират....! ми аз от де да знам как и кой ще подбира!!!!! не става така! тва е се едно ти е набрал пръста и трябва да се цепне ,за да изтече гнойта ,за да мине ,а тия режат направо ръката ,та даже и главата......! няма такъв филм! аз не защитавам придобилите по незаконен път, но пък и не съм съгласен да доказвам аз или който и да е гражданин ,че не сме камили!!! те не могат едни читави доказателства да съберат, да осъдят некой ,ма щели да зимат!!айде бе!! големи зимачи! да се научат да успяват в делата и тогава да конфискуват.... не може да доказваш ,че си невинен!! няма такъв филм! или има ,ма дето вика любо при ония-джагалите! трябва да докажат ,че си виновен и тогава да прилагат закона! всичко друго е саморазправа,комунизъм,сталинизъм и национализация..... и лайнарщина същевременно...!
Toчно така е, просто всички червени съдийчета и прокурорчета некой требва да ги прати където им е мястото и ще се оправят нещата като на тяхно място дойдат кадърни хора.
......
И не намесвайте на Цеци имотчетата

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Не бе те хората са казали отдавна - дай на простия власт и пари да го видиш колко струва.
Не им стига злоупотребата със права като арестуват кой си искат и свалят на земята хора и им опират пистолети в главата без насреща да е извадено оръжие, нещо немислимо и морално и законово по белите държави, ами сега и тоя закон. Това е просто инструмент, както каза колегата по горе като те посочи сина на кмета и значи си "виновен" и диват и прибират па ти после се обяснявай.
Не им стига злоупотребата със права като арестуват кой си искат и свалят на земята хора и им опират пистолети в главата без насреща да е извадено оръжие, нещо немислимо и морално и законово по белите държави, ами сега и тоя закон. Това е просто инструмент, както каза колегата по горе като те посочи сина на кмета и значи си "виновен" и диват и прибират па ти после се обяснявай.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- klintan66
- старши ентусиаст
-
Ryapoff написа:klintan66 написа:Що е то оргия? - секс в който ти не участваш.
Да, т'ва донякъде е верно, само дето ще се прави в България. И следователно като те посочи сина на кмета, по друг начин ше те проверяват. Затова да е както е правилно, както е в нормалните държави, шо трябва да въвеждаме нещо, което е грешно още при замисъла си?? Кажи, колега, абстрахирайки се от тия, на които не може да се докаже, че са крали, кому е нужен тоя закон? Щото за тях както казах решението е лесно, стига да има държава.
Ако се абстрахираме съм против закона .
Но ако идеята на закона е за тези, от които се абстрахираме това е опит за някакво решение ...бали го ?
Само пълен идиот би подкрепил подобен закон!
BMW_RIDER написа:Не бе те хората са казали отдавна - дай на простия власт и пари да го видиш колко струва.

И в тоя ред на мисли направо настръхвам като си представя какво ще стане ако някои колеги от форума имат власт

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
По тоя закон целят и да си вземат не взетите данъци, пример /не само от там де/, бачкал си навън, купил си тук апартамен 100К лева, кола и т.н., но не си платил данъци тук, доказваш си парите за аппто, колата, ма излиза, че трябвало да си платиш данъци и готово /но тук май, беше давност 5г., така че ше фанат не всички/...не доказваш от къде са ти тия 100К и ти взимат нещото апп, кола и т.н.
п.п. Дори тва щяло да се отнася и за 60К лева. И не е баш идват и ти го взимат, ми те питат, и ти доказваш доходи.
п.п. Дори тва щяло да се отнася и за 60К лева. И не е баш идват и ти го взимат, ми те питат, и ти доказваш доходи.
- SKISA
-
-
и сички почват да си купуват апепета и нещото в майорка..... и зимат дедовия!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ако влезе тоя закон /дето го мъчат от 1 година/...ше вземат.
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4