Населението на България през 2050г.
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Населението на България през 2050г.
бе аре па тия--....! точно така ще стане! циганите се роят ,ма до тогава ще има около 6000 чалгаджийки!..... коко бинев ще е напраил деца на 5000 от тях! и като повтори само той ще е с 10000 чавета . отделно ние-останалите и ще има да чакат да изчезнеме....! а иначе за оставане на тая територия - трудно! да се опраат! като избегаме ще ги питам от кой ще крадат....
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Гледах интервюто по BTV сутринта и съм напълно съгласен с Краси Каракачанов, спираш парите и спират и децата. Толкова е просто. Кой има интерес от това? Циганите са неграмотни и лесно манипулируеми. По време на избори, масово се използват, щото умните и грамотни българи, те не гласуват. Мога да ви кажа, как в селата из нашата околия, циганите избират кметовете, щото българите са на по 70-80 г., малцинство са и се сещате. И засега това е на село. Ама засега.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
((:BuKcu:)) написа:Звучи пагубно
Пагубно, пагубно, колко да е пагубно

Чети класиците:
" В богатите къщи, в големите ресторани слугуват негри. Черните се стремят да се приближат към белите, но последните странят, като се считат по-висши същества. Голяма рядкост е една бяла да се ожени за негър или бял за негритянка. Само крайна нужда или богатство може да ги примами. Негрите са се приспособили към американския климат и силно се плодят. В Съединените щати са стигнали вече до осем милиона. Гордите бели отсега се стряскат за бъдещето, когато негрите чрез силно разплодяване ще образуват грамадна сила и ще имат значителен глас в решаване на съдбините на Щатите" - Алеко Константинов, До Чикаго и назад.
Не е като да не са били прави "гордите бели", ама ето и Ку Клукс Клан казаха, че предпочитат Обама пред някой некадърник

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Лесно как ще станем толкоз малко. От близо наблюдавам младите поколения. Те 90% процента пушат цигари. 80% се ебат със всеки втори, много от тях се боцкат.. А иначе съм за, се вземат няколко танка и през ноща, 3-4 часа влизат и за половин час цялата махала я нама... е така ще се оправим! Ако тряя ще се жертвам, само ми дайте танка
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Глупости са това, на хора без елементарно математическо (разбирай 1-ви - 12-ти клас) образование!
Без страх, без спирачка!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Глупости,знаеш ли колко лесно може да се интегрират мангасарите,въвежда се трудова повинност,тоест всеки мангал трябва да работи-от там европа нема да моат да кажат нищо,създава се примерно нещо като "строителни войски" и там 70% мангали-останалите 30% са надзиратели и инженери,така тази образувана армия им се дават държавните поръчки,метро,магистрали,почистване и тн.Също така се насърчава фирмите да зимат мангали за да работят-тоест на тоя мангасар ще са му по-ниски данъците а може и даже на мангалите да имат по-висок % който респективно ще отива в тяхната общност,така и мангалите да знаят че плащат по-восоки налози щото са с неколко чавета...
Е да,обаче има един проблем,и той е че никой не иска това да стане...щото ше земе да се оправиме като държава и ше земе да почнеме да произвеждаме,а тогава как разните лидъл и тн фирми ше продават у българия...
Е да,обаче има един проблем,и той е че никой не иска това да стане...щото ше земе да се оправиме като държава и ше земе да почнеме да произвеждаме,а тогава как разните лидъл и тн фирми ше продават у българия...
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
MatriX_Fucked написа:Глупости са това, на хора без елементарно математическо (разбирай 1-ви - 12-ти клас) образование!
Дано да е така

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Погледнете го и от хубавата страна
ще бъдем малциство , демек с префернции

ще бъдем малциство , демек с префернции

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Оп,не съм зачел,тогава,2050 година ше съм на 80 години...евентуално,ич нема да ми пука за нищо 

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Е.Димитров написа:Глупости,знаеш ли колко лесно може да се интегрират мангасарите,въвежда се трудова повинност,тоест всеки мангал трябва да работи-от там европа нема да моат да кажат нищо...
Само дето докато текат строително-монтажните работи, трябва да плащaш на работниците САМО в храна и дрехи. Че види ли се Манго в пари и изтървахме всички срокове

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Е.Димитров написа:Оп,не съм зачел,тогава,2050 година ше съм на 80 години...евентуално,ич нема да ми пука за нищо
а евентуално смяташ ли да имаш деца и внуци, които да са от това малцинство

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Не мога да ви разбера защо въобще го обсъждате това, то до тогава може да не сте живи, какво го мислите.
А и не вярвам че това ще стане, те да не са врачки че ще казват какво ще стане.

Ми така е, като вместо върху приятелките си, лежите под колите си

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bmw maniqk ivo bmw написа:Не мога да ви разбера защо въобще го обсъждате това, то до тогава може да не сте живи, какво го мислите.![]()
защо говориш глупости?

Васил Иванов Кунчев - Левски, Христо Ботьов Петков - Ботев и още безброй други борци за българската свобода дали са разсъждавали толкова плоско и егоистично - " защо въобще го обсъждате това, то до тогава може да не сте живи, какво го мислите. "
Защо просто не са си живели живота, а са се борили и отстоявали правата си?
Хайде стига глупости, като не си жив след 50-100 години и дай да затрием всичко!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Ако към елементарната математика добавим и малко справка от Чичо Гугъл ще излезе следното:
През 2009 г. :
- родени 80 956 души
- починали 108 068 души
Населението е намаляло с 27 112 души. Това е тенденция от 1989 г. и с всяка година числото се увеличава.
Дори и да се запази същото, то след 40 години трябва целокупното население на България да е намаляло с приблизително 1 милион души
Е, как тогава в статията твърдят, че населението на България ще стане 10 милиона
От де ще дойдат... евентуално да внесем малко китайци
В защита на тенденцията ще напиша и друга справка:
- през 1989 г. населението на България е било 8 992 000 души - това е пика
- през 2009 г. населението на България е било 7 563 710 души
За 20 години населението е намаляло с милион и половина - това прави средно по 70 хиляди на година
ебаси
чак се втрещих докато го писах
Е, как изведнъж ще стане някакъв ударен прираст
Китайците ще ни завидят чак
Отделно статистиката при детската смъртност е страшна... отказах се да я поствам, защото чак ми се ...
Колкото по-ниска е културата, хигиената и стандарта на живот, толкова по-висока е детската смъртност. А, кои в България са с най-ниските хигиенни навици?
Е, то вярно, че при повишаване на смъртността природата по естествен път повишава и раждаемостта...
Но все пак как от 370 908 души през 2009 г. за 40 години ще станат 8-9 милиона
Няма такъв бум и при зайците дори
Абе, цялата статия е бош лаф за хора без работа...
През 2009 г. :
- родени 80 956 души
- починали 108 068 души
Населението е намаляло с 27 112 души. Това е тенденция от 1989 г. и с всяка година числото се увеличава.
Дори и да се запази същото, то след 40 години трябва целокупното население на България да е намаляло с приблизително 1 милион души

Е, как тогава в статията твърдят, че населението на България ще стане 10 милиона

От де ще дойдат... евентуално да внесем малко китайци

В защита на тенденцията ще напиша и друга справка:
- през 1989 г. населението на България е било 8 992 000 души - това е пика
- през 2009 г. населението на България е било 7 563 710 души
За 20 години населението е намаляло с милион и половина - това прави средно по 70 хиляди на година

Е, как изведнъж ще стане някакъв ударен прираст

Отделно статистиката при детската смъртност е страшна... отказах се да я поствам, защото чак ми се ...

Колкото по-ниска е културата, хигиената и стандарта на живот, толкова по-висока е детската смъртност. А, кои в България са с най-ниските хигиенни навици?
Е, то вярно, че при повишаване на смъртността природата по естествен път повишава и раждаемостта...
Но все пак как от 370 908 души през 2009 г. за 40 години ще станат 8-9 милиона

Няма такъв бум и при зайците дори

Абе, цялата статия е бош лаф за хора без работа...

56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4