Населението на България през 2050г.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Населението на България през 2050г.

Мнение от SKISA » 23 Ное 2010, 9:04

бе аре па тия--....! точно така ще стане! циганите се роят ,ма до тогава ще има около 6000 чалгаджийки!..... коко бинев ще е напраил деца на 5000 от тях! и като повтори само той ще е с 10000 чавета . отделно ние-останалите и ще има да чакат да изчезнеме....! а иначе за оставане на тая територия - трудно! да се опраат! като избегаме ще ги питам от кой ще крадат....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 23 Ное 2010, 10:50

Гледах интервюто по BTV сутринта и съм напълно съгласен с Краси Каракачанов, спираш парите и спират и децата. Толкова е просто. Кой има интерес от това? Циганите са неграмотни и лесно манипулируеми. По време на избори, масово се използват, щото умните и грамотни българи, те не гласуват. Мога да ви кажа, как в селата из нашата околия, циганите избират кметовете, щото българите са на по 70-80 г., малцинство са и се сещате. И засега това е на село. Ама засега.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 23 Ное 2010, 10:56

((:BuKcu:)) написа:Звучи пагубно ;)

Пагубно, пагубно, колко да е пагубно :mrgreen:
Чети класиците:
" В богатите къщи, в големите ресторани слугуват негри. Черните се стремят да се приближат към белите, но последните странят, като се считат по-висши същества. Голяма рядкост е една бяла да се ожени за негър или бял за негритянка. Само крайна нужда или богатство може да ги примами. Негрите са се приспособили към американския климат и силно се плодят. В Съединените щати са стигнали вече до осем милиона. Гордите бели отсега се стряскат за бъдещето, когато негрите чрез силно разплодяване ще образуват грамадна сила и ще имат значителен глас в решаване на съдбините на Щатите" - Алеко Константинов, До Чикаго и назад.

Не е като да не са били прави "гордите бели", ама ето и Ку Клукс Клан казаха, че предпочитат Обама пред някой некадърник :angel:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 23 Ное 2010, 11:02

Лесно как ще станем толкоз малко. От близо наблюдавам младите поколения. Те 90% процента пушат цигари. 80% се ебат със всеки втори, много от тях се боцкат.. А иначе съм за, се вземат няколко танка и през ноща, 3-4 часа влизат и за половин час цялата махала я нама... е така ще се оправим! Ако тряя ще се жертвам, само ми дайте танка
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 23 Ное 2010, 11:46

Глупости са това, на хора без елементарно математическо (разбирай 1-ви - 12-ти клас) образование!
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Ное 2010, 12:33

Глупости,знаеш ли колко лесно може да се интегрират мангасарите,въвежда се трудова повинност,тоест всеки мангал трябва да работи-от там европа нема да моат да кажат нищо,създава се примерно нещо като "строителни войски" и там 70% мангали-останалите 30% са надзиратели и инженери,така тази образувана армия им се дават държавните поръчки,метро,магистрали,почистване и тн.Също така се насърчава фирмите да зимат мангали за да работят-тоест на тоя мангасар ще са му по-ниски данъците а може и даже на мангалите да имат по-висок % който респективно ще отива в тяхната общност,така и мангалите да знаят че плащат по-восоки налози щото са с неколко чавета...
Е да,обаче има един проблем,и той е че никой не иска това да стане...щото ше земе да се оправиме като държава и ше земе да почнеме да произвеждаме,а тогава как разните лидъл и тн фирми ше продават у българия...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Мнение от zigo » 23 Ное 2010, 12:34

MatriX_Fucked написа:Глупости са това, на хора без елементарно математическо (разбирай 1-ви - 12-ти клас) образование!

Дано да е така
Изображение

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 23 Ное 2010, 12:41

Погледнете го и от хубавата страна
ще бъдем малциство , демек с префернции

:mhihi: :mhihi: :kuku:
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Ное 2010, 13:13

Оп,не съм зачел,тогава,2050 година ше съм на 80 години...евентуално,ич нема да ми пука за нищо :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 23 Ное 2010, 14:44

Е.Димитров написа:Глупости,знаеш ли колко лесно може да се интегрират мангасарите,въвежда се трудова повинност,тоест всеки мангал трябва да работи-от там европа нема да моат да кажат нищо...

Само дето докато текат строително-монтажните работи, трябва да плащaш на работниците САМО в храна и дрехи. Че види ли се Манго в пари и изтървахме всички срокове :( /това важи не само за циганите/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Ное 2010, 15:15

Е.Димитров написа:Оп,не съм зачел,тогава,2050 година ше съм на 80 години...евентуално,ич нема да ми пука за нищо :lol:

а евентуално смяташ ли да имаш деца и внуци, които да са от това малцинство :wave:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 23 Ное 2010, 15:20

Не мога да ви разбера защо въобще го обсъждате това, то до тогава може да не сте живи, какво го мислите. :lol:
А и не вярвам че това ще стане, те да не са врачки че ще казват какво ще стане. :kuku:
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 23 Ное 2010, 15:29

Ми така е, като вместо върху приятелките си, лежите под колите си :mhihi: :mhihi: :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Ное 2010, 15:47

bmw maniqk ivo bmw написа:Не мога да ви разбера защо въобще го обсъждате това, то до тогава може да не сте живи, какво го мислите. :lol:
А и не вярвам че това ще стане, те да не са врачки че ще казват какво ще стане. :kuku:

защо говориш глупости? :kuku:

Васил Иванов Кунчев - Левски, Христо Ботьов Петков - Ботев и още безброй други борци за българската свобода дали са разсъждавали толкова плоско и егоистично - " защо въобще го обсъждате това, то до тогава може да не сте живи, какво го мислите. "

Защо просто не са си живели живота, а са се борили и отстоявали правата си?

Хайде стига глупости, като не си жив след 50-100 години и дай да затрием всичко!!!

:kuku: :banghead: :censored: :ranting:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 23 Ное 2010, 16:04

Ако към елементарната математика добавим и малко справка от Чичо Гугъл ще излезе следното:

През 2009 г. :
- родени 80 956 души
- починали 108 068 души

Населението е намаляло с 27 112 души. Това е тенденция от 1989 г. и с всяка година числото се увеличава.

Дори и да се запази същото, то след 40 години трябва целокупното население на България да е намаляло с приблизително 1 милион души :idea:
Е, как тогава в статията твърдят, че населението на България ще стане 10 милиона :?: :idea: :?:
От де ще дойдат... евентуално да внесем малко китайци :mhihi:

В защита на тенденцията ще напиша и друга справка:
- през 1989 г. населението на България е било 8 992 000 души - това е пика
- през 2009 г. населението на България е било 7 563 710 души
За 20 години населението е намаляло с милион и половина - това прави средно по 70 хиляди на година :shock: ебаси :shock: чак се втрещих докато го писах :shock:

Е, как изведнъж ще стане някакъв ударен прираст :idea: Китайците ще ни завидят чак :mhihi:

Отделно статистиката при детската смъртност е страшна... отказах се да я поствам, защото чак ми се ... :cry:

Колкото по-ниска е културата, хигиената и стандарта на живот, толкова по-висока е детската смъртност. А, кои в България са с най-ниските хигиенни навици?
Е, то вярно, че при повишаване на смъртността природата по естествен път повишава и раждаемостта...
Но все пак как от 370 908 души през 2009 г. за 40 години ще станат 8-9 милиона :?: :idea: :?:

Няма такъв бум и при зайците дори :mhihi:

Абе, цялата статия е бош лаф за хора без работа... :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата