Най-интересните автомобилни актове
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: Най-интересните автомобилни актове

този ми е един от най забавните и съм си го оставил за спомен... писан ми е още 2007 год.

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Една вечер минах по рампата на народното събрание, не помня точната формулировка на акта, но беше забавно преживявне. Похилихме се с куките, платих си 300 леа като поп и това беше.
Без страх, без спирачка!
- blackrider
- младши ентусиаст
-
АКТ ЗА МИНАВАНЕ НА ЗЕЛЕН СВЕТОВАР !
Преди почти година
Има цяла тема относно този акт.
viewtopic.php?f=4&t=174837
Преди почти година

viewtopic.php?f=4&t=174837
това на един приятел
: "състезавайки се с БМВ 320д и преминавайки от лента в лента е поставил в опасност живота и здравето на другите участници в движението с което е нарушил чл.5 ал.1 т.1 и чл.5 ал.2 т.2. "
гонка на ул. 202 ,при което 2 мата рейсъри не виждат че "бяла бегачка " е на старта зад тях
-20 лв глоба 

гонка на ул. 202 ,при което 2 мата рейсъри не виждат че "бяла бегачка " е на старта зад тях

Паркиране с несъобразена скорост-това при опит за паркиране с ръчна,но акта не е мой.

След удар в гума от тир на пътя ми писаха акт по мое желание за каране с несъобразена скорост зад камион от който изпада нещо и аз се удрям в него

- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
А на мен ми спряха колата от движение в 15,30часа за неосветена регистрационна табела.
Егати глупоста,а тя си свети но до обжалването на акта това е положението
Егати глупоста,а тя си свети но до обжалването на акта това е положението

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
На един приятел му бяха писали акт, че управлява мотциклет без предпазен колан. Това стана когато той се блъсна в една паркирана кола. Естествено в съда акта отпадна. На мен когато блъснах един спрял автобус на спирката формулировката беше следната: Спряло Рено 11 с рег номер...... поради несъобразена скорост блъска движещия се пред него автобус ......Този не го платих и умря по давност.
Dimitroff написа:Акта е реален!
Писан е 2007г...
Аз виждам "Протокол за ПТП"....

Последна промяна GRIPEN на 26 Ное 2010, 1:33, променена общо 1 път
- M3-CSL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 530d xDrive
Преди 3 години ме спират, аз с едно Толедо с жълти немски номера ( не знам дали още ги има ), които са с валидност 4 дни и бяха изтекли преди точно 1 седмица и ми написаха акт не за изтеклите номера, а за липса на ГО при полужение, че имах немска зелена карта, която си беше още валидна. Полицая ми каза, че не важи в България, но изтеклите номера така и не ги видя, макар че се карахме половин час. Накрая си го обжалвах и падна.
По-интересното е, че 5мин след като ми написаха акта, на път за вкъщи ме спряха други куки. Идва единия към мен и ми вика нещо от сорта на "охоо с изтекли номера караме" и аз в отчаянието си му показах току-що написания акт сгънат и му викам "вече ме нарисуваха ваши колеги", тоя ме пита за номерата ли, аз съответно "да" и ме пусна без да погледне акта
По-интересното е, че 5мин след като ми написаха акта, на път за вкъщи ме спряха други куки. Идва единия към мен и ми вика нещо от сорта на "охоо с изтекли номера караме" и аз в отчаянието си му показах току-що написания акт сгънат и му викам "вече ме нарисуваха ваши колеги", тоя ме пита за номерата ли, аз съответно "да" и ме пусна без да погледне акта

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
alx написа:хаха.. веднага изреждам няколко грубо преведени
1. "драг състезания по публични пътища" (състезавахме се и колегата загуби управление и се наби в една паркирала кола която се оказа полицейска под прикритие и полицая си спинкаше сладко в нея...)
2. "демонстриране на мощност" (екзибишън ъф пауър) (оставих 200 метра черно по асфалта след един светофар и като ме спряха и оня извади рулетката и почна да мери... и глобата беше $$$/метър)
3. "избягване от арестуване, съпротива при арестуване и незачитане на авторитета на служителите на реда" - това го оставям без коментар.
4. "умишлено блъскане на полицейска кола участваща в блокада" - ми те ни били гонили ама ние не сме ги видели и бяха преградили магистралата... и аз спрях в един полицейски крузер дето се беше изпречкал...
5. "шофиране при отнета книжка" - как да е отнета? в мене си беше... ама те ми я били взели деюре ама аз не знаех...
6. "неправомерно излагане на обществено място и неподчинение на полицията" - а аз просто си пикаех покрай пътя и оня с лунохода се дотъркаля и ми вика - "ела тука!".. мда.. ама аз не бях източил още бойлера та му казах, че ще чака щото не човешко да ми разваля човещинката.. а той се оказа нечовек...
тези ми идват на ум така.. на първо време...
то направо готов сценарий за екшън филм
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36/93-Е38/3.0IL-Е46/2.0D-03-X-5/3.
- Мечтае да кара: камила
Акт-1:Промяна конструкцията на автомобила-фланци на джантите+много широки гуми 255.Акт-2:Заради сменен преден калник който е чисто нов и съответно черен на цвят по време на предвижване на автомобила от тенекеджията до бояджията-акт за лош външен вид.пс:куката ми вика що не зе червен,ами си турил черен калник бе
правени са 92 и 93год.Имам и още такива безумни милиционерски смехории,да се сетя и ше споделя още някой.

- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Ogi написа::mhihi:![]()
![]()
този ми е един от най забавните и съм си го оставил за спомен... писан ми е още 2007 год.
ей дивак ти даже си бил с Фиата тогава!
"Демонстративно каране на заден ход"- с докрай газ назад в еднопосочна улица, защото беше блокирана 

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2