Най-интересните автомобилни актове

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Re: Най-интересните автомобилни актове

Мнение от Ogi » 25 Ное 2010, 11:26

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
този ми е един от най забавните и съм си го оставил за спомен... писан ми е още 2007 год. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 25 Ное 2010, 11:41

Една вечер минах по рампата на народното събрание, не помня точната формулировка на акта, но беше забавно преживявне. Похилихме се с куките, платих си 300 леа като поп и това беше.
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 25 Ное 2010, 13:00

АКТ ЗА МИНАВАНЕ НА ЗЕЛЕН СВЕТОВАР !
Преди почти година :) Има цяла тема относно този акт.

viewtopic.php?f=4&t=174837

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 25 Ное 2010, 14:47

това на един приятел :mhihi: : "състезавайки се с БМВ 320д и преминавайки от лента в лента е поставил в опасност живота и здравето на другите участници в движението с което е нарушил чл.5 ал.1 т.1 и чл.5 ал.2 т.2. "
гонка на ул. 202 ,при което 2 мата рейсъри не виждат че "бяла бегачка " е на старта зад тях :winky: -20 лв глоба 8)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мантинелата

Мнение от BalBosA » 25 Ное 2010, 15:39

Паркиране с несъобразена скорост-това при опит за паркиране с ръчна,но акта не е мой.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 25 Ное 2010, 15:48

След удар в гума от тир на пътя ми писаха акт по мое желание за каране с несъобразена скорост зад камион от който изпада нещо и аз се удрям в него :paranoid: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525

Мнение от iamatuning » 25 Ное 2010, 20:07

А на мен ми спряха колата от движение в 15,30часа за неосветена регистрационна табела.
Егати глупоста,а тя си свети но до обжалването на акта това е положението :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 26 Ное 2010, 0:35

На един приятел му бяха писали акт, че управлява мотциклет без предпазен колан. Това стана когато той се блъсна в една паркирана кола. Естествено в съда акта отпадна. На мен когато блъснах един спрял автобус на спирката формулировката беше следната: Спряло Рено 11 с рег номер...... поради несъобразена скорост блъска движещия се пред него автобус ......Този не го платих и умря по давност.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 26 Ное 2010, 0:40

Dimitroff написа:Акта е реален!
Писан е 2007г...

Аз виждам "Протокол за ПТП".... :dunno:
Последна промяна GRIPEN на 26 Ное 2010, 1:33, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530d xDrive

Мнение от M3-CSL » 26 Ное 2010, 1:14

Преди 3 години ме спират, аз с едно Толедо с жълти немски номера ( не знам дали още ги има ), които са с валидност 4 дни и бяха изтекли преди точно 1 седмица и ми написаха акт не за изтеклите номера, а за липса на ГО при полужение, че имах немска зелена карта, която си беше още валидна. Полицая ми каза, че не важи в България, но изтеклите номера така и не ги видя, макар че се карахме половин час. Накрая си го обжалвах и падна.
По-интересното е, че 5мин след като ми написаха акта, на път за вкъщи ме спряха други куки. Идва единия към мен и ми вика нещо от сорта на "охоо с изтекли номера караме" и аз в отчаянието си му показах току-що написания акт сгънат и му викам "вече ме нарисуваха ваши колеги", тоя ме пита за номерата ли, аз съответно "да" и ме пусна без да погледне акта :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 26 Ное 2010, 1:36

alx написа:хаха.. веднага изреждам няколко грубо преведени

1. "драг състезания по публични пътища" (състезавахме се и колегата загуби управление и се наби в една паркирала кола която се оказа полицейска под прикритие и полицая си спинкаше сладко в нея...)

2. "демонстриране на мощност" (екзибишън ъф пауър) (оставих 200 метра черно по асфалта след един светофар и като ме спряха и оня извади рулетката и почна да мери... и глобата беше $$$/метър)

3. "избягване от арестуване, съпротива при арестуване и незачитане на авторитета на служителите на реда" - това го оставям без коментар.

4. "умишлено блъскане на полицейска кола участваща в блокада" - ми те ни били гонили ама ние не сме ги видели и бяха преградили магистралата... и аз спрях в един полицейски крузер дето се беше изпречкал...

5. "шофиране при отнета книжка" - как да е отнета? в мене си беше... ама те ми я били взели деюре ама аз не знаех...

6. "неправомерно излагане на обществено място и неподчинение на полицията" - а аз просто си пикаех покрай пътя и оня с лунохода се дотъркаля и ми вика - "ела тука!".. мда.. ама аз не бях източил още бойлера та му казах, че ще чака щото не човешко да ми разваля човещинката.. а той се оказа нечовек...

тези ми идват на ум така.. на първо време...

то направо готов сценарий за екшън филм
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36/93-Е38/3.0IL-Е46/2.0D-03-X-5/3.
Мечтае да кара: камила

Мнение от thejackal7 » 26 Ное 2010, 1:45

Акт-1:Промяна конструкцията на автомобила-фланци на джантите+много широки гуми 255.Акт-2:Заради сменен преден калник който е чисто нов и съответно черен на цвят по време на предвижване на автомобила от тенекеджията до бояджията-акт за лош външен вид.пс:куката ми вика що не зе червен,ами си турил черен калник бе :kuku: правени са 92 и 93год.Имам и още такива безумни милиционерски смехории,да се сетя и ше споделя още някой.
Изображение

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 26 Ное 2010, 14:12

Ogi написа::mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
този ми е един от най забавните и съм си го оставил за спомен... писан ми е още 2007 год. :mhihi:

ей дивак ти даже си бил с Фиата тогава!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от rindi » 27 Ное 2010, 1:50

"Демонстративно каране на заден ход"- с докрай газ назад в еднопосочна улица, защото беше блокирана :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата