Нощна смяна ...
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Re: Нощна смяна ...
И аз карам нощни смени, ама нямам време за филми и сериали, диджей съм все пак
Понеже колегата по-горе е препоръчал един сериал, да препоръчам и аз един: How I met your mother. В момента тече 6ти сезон, много забавен и ненатоварващ.

Понеже колегата по-горе е препоръчал един сериал, да препоръчам и аз един: How I met your mother. В момента тече 6ти сезон, много забавен и ненатоварващ.
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
acho.rs написа:Ей , тоя Молов как уби всичко в зародиш![]()
Да речем че аз намерих занимание за следващия месец нощни смени :
http://www.zamunda.net/browse.php?searc ... incldead=1
препоръчвам го на всеки , от малкото сериий които гледах съм много доволен , започвам от сезон 1
Тоа па

Гледай ЧЪК

http://zamunda.net/browse.php?search=ch ... incldead=1
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Е тоя "До Краен Предел" е за късните часове , малко да се филмираш . Ще погледна тоя Чък , да видим за какво иде реч .
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
тва ли ти е работата да гледаш филми
2 години съм давал нощни смяни като бях студент 

bedrock city racing
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Не работата ми е на рецепция , но е слабо натоварено и споко не само ти си работил нощем като студент 

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
ME4KY написа:acho.rs написа:Ей , тоя Молов как уби всичко в зародиш![]()
Да речем че аз намерих занимание за следващия месец нощни смени :
http://www.zamunda.net/browse.php?searc ... incldead=1
препоръчвам го на всеки , от малкото сериий които гледах съм много доволен , започвам от сезон 1
Тоа па![]()
![]()
Гледай ЧЪК![]()
http://zamunda.net/browse.php?search=ch ... incldead=1
Чък е зарибявка, не се усеща как минават 8 епизода наведнъж. (добре де, усеща се, по схващането, препоръчвам през 2 серии да се поразходите

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
...седем години карам само през ноща , като последните две леко се приближих към нормалния живот - лягам си към три часа
мога само да кажа , че е по-добре да се работи цялата седмица само нощем , отколкото четири дневна и три нощна да речем , доказано е , че така ще живеем малко повече
пс ...ако има начин , откажи се

пс ...ако има начин , откажи се

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Напълно съгласен - това ту ден , ту нощ е извращение . Ставаш луд . Аз така и така си лягам мнооого късно , та не ми пречи чак толкова . Дали ще се откажа - никой не планува да работи с бухалите за винаги
Просто така се случи .

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
...няма проблеми , само дето ако се задържиш над десет години на този режим на живот , после много трудно да не кажа невъзможно е да се върнеш към нормалния начин на живот ! ето , мойте хора отдавна спят , а аз съм пред екрана с винцето 

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
И аз така бачках нощна смяна във втори курс. По 12 часа. От 21 до 9ч, ама ми се стори леко първия месец. След това реших, че докато следвам, мога да бачкам и дневна смяна в автосервиз. Програмата ми беше такава - от 21ч вечерта отивам на работа, от 03ч до 07ч спя на стола в работата (optional - ако мога
), след това в 9ч приключвам работа и отивам на лекции до обяд. От 12-14ч отивам в сервиза до 19ч, след това се прибирам, ям и отивам на работа - пак нощна смяна. И така 3 месеца. Накрая бях способен да заспя не само на стол, ами и прав. "Добре" ми се получи, напълнях, развалих си всякакъв режим, не успях да забогатея (както си мислех), но успях да прекъсна в унверситета
И от тогава, като уча-уча, като работя-работя (само лятото). Няма 6-5 
Айде лека работа на тебе

Айде лека работа на тебе

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
nightdriver написа:...няма проблеми , само дето ако се задържиш над десет години на този режим на живот , после много трудно да не кажа невъзможно е да се върнеш към нормалния начин на живот ! ето , мойте хора отдавна спят , а аз съм пред екрана с винцето
Ха това 10 години е нечовешко . По мой наблюдения ако караш смесени - дневни-нощни след 4-5 месеца почва да изперкваш и да не можеш да спиш . . .
Най-големия тормоз обаче е да караш разбити смени - например от 3 сутринта , на другия ден от 5 сутринта , после от 12 на обяд и така да редуваш + почивни дни , които никога не са поредни - е тва да видите какъв кеф . Като бях в ИЕто , докато се разбера да карам смени само от обяд , бях полудял

...Сега май е време да ви пожелавам лека нощ , щот в тая тема през деня не се пише

- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
И аз имам опит с нощните смени, като при мен се редуват дневна и нощна, което е по-зле.. Стигнал съм до заключението че нощна смяна в която нямаш възможност да спиш поне 4-5часа плътно НЕ СИ Е РАБОТА. Разбива ти се целия режим на живот, напълняваш като чели и определено не влиае добре! От 8 до 5 като белите хора си е най-добре, но зависи и от заплащане, време и тн.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Бягай ти с това от 8 до 5... Години наред си бачках 1 дневна, 1 нощна и 2 почивки- беше си кеф отвсякъде
Пиша си 4 дена отпуска и ми се вързваха 10 дни да не работя- екскурзиите, почивката, кръчмите и ходенето по к*рви беше лесна работа... Сега всеки ден на бачкане- кога да се отпусна като утре съм пак на бачкане
А като захапя като сега 1 месец почти без почивен ден ми се реве- време да пия една ракия (е, няколко пъти
) като хората няма...
Лошо в нощните смени няма, важното е какъв е режима- ако може да се почине качествено после грижи няма... А това, че му се обърквал на човек ритъма на живот е вярно, но се свиква лесно (поне аз де)- гадно е няколко дни, седмица, две седмици дори да е, но като влезе човек в режим няма проблеми...

Лошо в нощните смени няма, важното е какъв е режима- ако може да се почине качествено после грижи няма... А това, че му се обърквал на човек ритъма на живот е вярно, но се свиква лесно (поне аз де)- гадно е няколко дни, седмица, две седмици дори да е, но като влезе човек в режим няма проблеми...
И аз давам нощни смени на летището.Преди това давах нощни на един паркинг в центъра 5 години,но вече не издържам
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
аз не карам нощни,но по цяла нощ съм на комп. и до към 6-7 сутринта,таа играя покер,като отвориш 10-15 маси,изобщо не усещаш кога минава времето,а ако можеш да играеш добре и знаеш някой работи,хем изкарваш пари хем ти е кеф

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.