Клиент ли съм или банкомат....!??
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Re: Клиент ли съм или банкомат....!??
Манталитета ни е такъв, все искаме без да дадем.
Малко са фирмите, които си четкат клиентите и предлагат качествено обслyжване. Би трябвало собственика да се притеснява от облyжването, което предлага, не клиента, но yви.. ще мине време докато се наyчим и бизнес да въртим..дано.
Но пък има и предлагане, имаш избор Скис.
Малко са фирмите, които си четкат клиентите и предлагат качествено обслyжване. Би трябвало собственика да се притеснява от облyжването, което предлага, не клиента, но yви.. ще мине време докато се наyчим и бизнес да въртим..дано.
Но пък има и предлагане, имаш избор Скис.
Стига хейтвали
Да вярно е, особенно за мобилните оператори, само чакат да кацне некой заблуден пенсионер и да го натоварят с 5-6 телефона и 10-12 сим карти
Ма нали ги видехме и коментирахме и самите пенсии в темата за лидл, така че според мен си го заслужат напълно, щото са безмозъчни
Нали всички пищите за свобода - те ви свобода са , да ви го слагат по всички параграфи големите корпорации 

бтк са ебати миндилите, псувал съм ги до девето колено!
при баба ми на село си качих нет, ама такъв нет, че абв-то го отварям 10мин - ооператорите ми твърдят че линията била перфектна! и толкоз! вари ги, печи ги аз нямам нет- те не, имаш!! и така 1 месец
накрая ми писна и отидох в централата и ги направих си говорат самички, викане, заплахи, ще ги съда всичките и да видите как се отървах от дву-годишния договор
ще ме прават на маймуна, баси затъналата компания
при баба ми на село си качих нет, ама такъв нет, че абв-то го отварям 10мин - ооператорите ми твърдят че линията била перфектна! и толкоз! вари ги, печи ги аз нямам нет- те не, имаш!! и така 1 месец
накрая ми писна и отидох в централата и ги направих си говорат самички, викане, заплахи, ще ги съда всичките и да видите как се отървах от дву-годишния договор

ще ме прават на маймуна, баси затъналата компания
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
dimithur написа:Стига хейтвали..... Нали всички пищите за свобода - те ви свобода са , да ви го слагат по всички параграфи големите корпорации
че кой хейтва!? аз просто не искам да ме правят на глупак! а ще ми го турат, ма ще им е трудно...
избора е да избера дали искам нещо от некой или не. и дали да си дам парите или да не ги дам на некой тупан. щото не сички са тупани и имам избора да отида на места ,където не е така ,но понеже ходя на такива места явно знам ,че тия па другите места са шитня....
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
Здравейте , от мтел имат ли право да дават телефони който струват 1000 лева.... на лица който нямат трудов договор .... и са студенти 18 годишни? ... 

- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Кеш или на лизинг? Ако е на лизинг трябва да си абонат от поне 1 година без да са ти спирали телефона(да не си платил две сметки).
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
лизинг ... и могат ли да ти напрвят нещо ако не си плащаш .. 

Скиса, на твоето мнение съм.
Подкрепям напълно. Такъв е пазарът, това е положението, който не му изнася да не работи. Последната година ми се случи да сменям някакви работи и навсякъде общо взето срещах хора, които се оплакваха колко взимат и колко много работят. А определено не вършеха дори и това, за което им плащаха.
Като не ти изнася- не работиш и не взимаш пари, като искаш пари - работиш и се потиш. Общо взето това е принципа и според мен.
Подкрепям напълно. Такъв е пазарът, това е положението, който не му изнася да не работи. Последната година ми се случи да сменям някакви работи и навсякъде общо взето срещах хора, които се оплакваха колко взимат и колко много работят. А определено не вършеха дори и това, за което им плащаха.
Като не ти изнася- не работиш и не взимаш пари, като искаш пари - работиш и се потиш. Общо взето това е принципа и според мен.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Пичове навсякъде е така, не само бензиностанции, мобилни оператори и т.н., те са ясни. Вчера теглих от един банкомат в студения град, на някаква юрокредит, лизинг, финанс и ....последния да затвори вратата, не знам си каква банка - ай на негоо, минус 6 кинта такса...
.
Бяха ми спряли интернета и кабелната (без предупреждение със смс, на нет 1 съм), отивам да плащам в офиса, в който бях ходил преди 3 месеца (тогава си платих за 3 месеца напред) и няма никой, звъня като луд на тия - офиса бил преместен, ама за какво да принтират един лист хартия със съобщение къде се намира другия офис
, отивам в другия офис - 30 лв. Викам нали ми е 25 лв таксата. Да, ама имате 5 лв още за повторно включване
Ебати сигурно съм сменил 10 доставчика и такава глупост никога не е имало.
Подобен филм с доставчиците в работата ми - Корес Нетуърк. От 3 години сме им клиенти, винаги сме си плащали навреме и т.н. и един път пак без предупреждение веднага на минутата спират интернет-а. Оттам шефа се обажда и разправии как на лоялни клиенти и т.н. на минутата спират и след това ни скъсаха телефона да ни звънят и да ни зарибяват отново. После стана дума, че ще се включиме отново, ако прекарат оптика, но те пък искат плюс 80 лв на месец, за да я прекарат и за да ни я пуснат.
И след като им се навикахме, че ще докараме още 1-2 доставчика в Княжево с оптика, и че ще станат на нищо кандисаха.
Случки много, просто така като се опитват да клатят за дребни пари най-се дразня. И аз не съм стиснат, винаги оставям и бакшиши, понеже и аз съм работил по автомивки, гумаджийници и т.н. и знам колко готино ти става някой като ти оцени труда.
За бакшишите пък да не говорим - отивам до центъра една вечер до Биад за 4 кинта (както обикновено) и се връщам за 7 - е как става тая работа?
И след като ми каза напомпаната крайна сума му давам 4 кинта на мазния, потен, изкопан бакшиш и естествено следва недоволство от негова страна. Викам бате всеки път (айде не всеки, защото има много като тия, но повечето пъти) като се отцепя някъде в центъра и се прибирам на куче с такси ми взимат по 4-5 кинта, викам откъде пък толкова минахме с теб, че ми искаш 7?
Оставих си му 4 кинта и се прибрах в нас като пич, а оня бучи нещо отвътре. А са супер прости тия бакшишите, защото както казах - ако е пичага и видя, че не помпи ще му оставя 2 кинта бакшиш и щеше да си ги вземе тия 6-7 кинта, ама понеже е голям пич си остана с 4-ката. 
П.С., ето и един положителен случай. Отивам да пълня служебната на Екото на бул. Никола Петков и цар Борис и пичагата мие джама, връщам се аз и му давам една 1-чка и той вика - Не, не, мерси.
И викам що бе бате? И той вика ми не искам, благодаря ти и пак го гледам като полезно изкопаемо и после ми вика - аз от хора на мойта възраст не взимам бакшиши, защото знам колко трудно се изкарват тия пари.
Е не вярвах, че ще срещна такъв човек и на фона на всички тия селски тарикати ми стана много готино, че все още има и съвестни хора.

Бяха ми спряли интернета и кабелната (без предупреждение със смс, на нет 1 съм), отивам да плащам в офиса, в който бях ходил преди 3 месеца (тогава си платих за 3 месеца напред) и няма никой, звъня като луд на тия - офиса бил преместен, ама за какво да принтират един лист хартия със съобщение къде се намира другия офис

Подобен филм с доставчиците в работата ми - Корес Нетуърк. От 3 години сме им клиенти, винаги сме си плащали навреме и т.н. и един път пак без предупреждение веднага на минутата спират интернет-а. Оттам шефа се обажда и разправии как на лоялни клиенти и т.н. на минутата спират и след това ни скъсаха телефона да ни звънят и да ни зарибяват отново. После стана дума, че ще се включиме отново, ако прекарат оптика, но те пък искат плюс 80 лв на месец, за да я прекарат и за да ни я пуснат.

Случки много, просто така като се опитват да клатят за дребни пари най-се дразня. И аз не съм стиснат, винаги оставям и бакшиши, понеже и аз съм работил по автомивки, гумаджийници и т.н. и знам колко готино ти става някой като ти оцени труда.
За бакшишите пък да не говорим - отивам до центъра една вечер до Биад за 4 кинта (както обикновено) и се връщам за 7 - е как става тая работа?

П.С., ето и един положителен случай. Отивам да пълня служебната на Екото на бул. Никола Петков и цар Борис и пичагата мие джама, връщам се аз и му давам една 1-чка и той вика - Не, не, мерси.

Е не вярвах, че ще срещна такъв човек и на фона на всички тия селски тарикати ми стана много готино, че все още има и съвестни хора.

Последна промяна alpina-ma6inata на 27 Ное 2010, 23:30, променена общо 1 път
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
san4o написа:Кеш или на лизинг? Ако е на лизинг трябва да си абонат от поне 1 година без да са ти спирали телефона(да не си платил две сметки).
Нали се сещаш, че щом е на 18 няма как да е абонат от 1г. Ако е през банка искат безсрочен трудов договор, т.е. да не си на изпитателен срок. Аре има тема за мтел питайте там, че тая е убава да се не усира.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Аве незнам, аз имам чувството, че част от тоя персонал са и неграмотни ли какво ли, незнам. Пример, спирам да зареждам, идва някой пич или пи@ка и отвърта капачката и ми вика, нафта или бензин. А на капачката с ей такива големи черни букви на червен фон пише DIESEL. И ако не му кажа, ко ли ще стане? Това ми се е случвало на OMV Търговище например. Ма мразя да ме лъзгат и по друг параграф. Влизам да пия кафе, дойде време да плащам, носят ми какво, касова бележка, ама служебен бон, не фискален. Сиреч, фиктивна продажба. Тъй ли. И това все в едно заведение, собствениците са няк'ви мутри. Веднъж казах на сервотьорката, ще сигнализирам НАП за укриване на приходи и ДДС върху тях, оная побеля направо. Сички са тарикати в тази държава, ама като са и глупави, хептен мармалад става.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
SKISA написа:5. отивам на Лукойла ,позавъртам се ,обаче няма никой по колонките и си нахлузих ръкавиците да не се омажа с нафта,сипах си сам,напомпах си едната гума и влизам да платя! като излязох гледам един червенодрешко ми замазал предното стъкло и ме чака! минах покрай него ,едва ли не ми запушил вратата да не мога да се кача и ме гледа в ръцете за некоя стотинка или левче! е ,бате как да ти дам като си свърших целата работа ,омазах се и накрая дошъл да отбие номера с предното стъкло и чака да му пусна нещо!!! ми не става....! преди съм му давал и сигурно като кучето на павлов е свикнал, ма преди поне неква работа е вършил.да не говорим ,че за тва му плащат.....
може и да ме нахраните ,че съм капризен, но аз не смятам така и тва са само част от тъпните ,които се случват секи ден....
Ами нищо ново под Слънцето. Все пак живеем в България. Аз вече се научих как да държа пистолета и да си сипвам Газ по газстанциите без да се изгоря. То май в този живот е най-добре всичко сами да си правим .На вълка затова му е дебел врата,защото сам си върши работата.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Elesar74 написа:Аве незнам, аз имам чувството, че част от тоя персонал са и неграмотни ли какво ли, незнам. Пример, спирам да зареждам, идва някой пич или пи@ка и отвърта капачката и ми вика, нафта или бензин. А на капачката с ей такива големи черни букви на червен фон пише DIESEL. И ако не му кажа, ко ли ще стане? Това ми се е случвало на OMV Търговище например. Ма мразя да ме лъзгат и по друг параграф. Влизам да пия кафе, дойде време да плащам, носят ми какво, касова бележка, ама служебен бон, не фискален. Сиреч, фиктивна продажба. Тъй ли. И това все в едно заведение, собствениците са няк'ви мутри. Веднъж казах на сервотьорката, ще сигнализирам НАП за укриване на приходи и ДДС върху тях, оная побеля направо. Сички са тарикати в тази държава, ама като са и глупави, хептен мармалад става.
Колега, като го каза това на баща ми преди няколко години в Шел му наляха бензин вместо дизел и на капачката пише дизел ... оправданието на служителя беше "Вие не казахте, повечето коли са бензинови". Имаше бая разправии след това та и проблеми по колата, ние разбрахме чак като минахме 4-5 километра ...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
SKISA написа:2. купих си яйца от ....."подово отгледани кокошки"!!! другите таванно отглеждани ли са!?другите били клетъчно! е хубаво аз по кой точно ръб на яйцето мога да позная дали са стенно,таванно или свободно отгледани и дали кокошлето го е пернал местният петел,та да снесе!? реклама,подвеждащи надписи и дивотии....!
гледаш цифрите на печата на яйцето, първите, най - убави са започват с 0, тея са био , ако видиш 0БГ, да знаеш, че е менте понеже у БГ нямало лицензирана такава ферма, , после следва 1, 2, и 3....3 най - зле.Натам 1 свободно, 2 подово, 3 клетъчни...
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5