Berbatov vs. Blackburn
Модератор: Общи модератори
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Re: Berbatov vs. Blackburn
Само некви гоУемци тука,тоя ше вкара,оня ше вкара.....
Половината и по физическо не са се събличали,ама
устата им зеят
Смееех
Ае фкарайте по една студена вода и си лЕгайте!
Най-малко,заради постижението трябва да му кажем
БРАВО
Ама за кфо ,по-лесно е да го нахраниме
+ тфа не е 5 ия вкарал 5 гола,а 4тия и е Българин!
Па дали го аресвате или не го треа да ви се тая,щом
някой ше разбере за ръждясалата ни държавица
п.с. тая тема по-добре да ходи на боклука,че бая
шитец ще се излее....
устата им зеят

Смееех

БРАВО

Ама за кфо ,по-лесно е да го нахраниме

шитец ще се излее....

Последна промяна gugichamp на 27 Ное 2010, 22:49, променена общо 1 път
от свинята лебед не става...
Абе остай, навсякъде пълно с разбирачи. Мързел бил, не знам си къв бил.
Отбора срещу който ги вкарал бил слаб?? Ми да съберем национала да изиграят една контрола, па да видим дали ще можем и 1 гол да им вкараме на тия слабите.
Играел в силен отбор, за тва вкарвал. Смяяхх. Меси като играе за Аржентина, ммм.. колко гола вкара на Световното, че не помня. Или пък Рууни. Хайде ходете си вкарвайте хеттрици на Скрита Сила - Мъдрево и го оставете Бербатов да си се влачи и разхожда по терена.
Отбора срещу който ги вкарал бил слаб?? Ми да съберем национала да изиграят една контрола, па да видим дали ще можем и 1 гол да им вкараме на тия слабите.
Играел в силен отбор, за тва вкарвал. Смяяхх. Меси като играе за Аржентина, ммм.. колко гола вкара на Световното, че не помня. Или пък Рууни. Хайде ходете си вкарвайте хеттрици на Скрита Сила - Мъдрево и го оставете Бербатов да си се влачи и разхожда по терена.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
сега му гледах головете евала, ама няма една борба със защитници, извеждащи пасове на голова позиция и гол, иначе браво радвам се, но не е като повечето звезди борбен и пробивен. ще се радвам след време да го сравняваме със звезди 

gugichamp написа:Само некви гоУемци тука,тоя ше вкара,оня ше вкара.....
устата им зеят![]()
Смееех![]()
![]()
![]()
БРАВО![]()
Ама за кфо ,по-лесно е да го нахраниме![]()
шитец ще се излее....
хвала

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
SKISA написа:леко бе ,фичков! кво ме интересува кой го харесва-аз не го харесвам!!!!!!!! пука ми дали ман разбират повече от мене. аз съм видел как играят големи футболисти и тоя не играе като тех...! па ако ще 500 милиарда да дадат за него...! мързел е и то огромен ,а юнайтед съм сигурен, че се чудят как да се отърват. ти па нали говори с цела англия ,та знаеш ,че всички там припадат по него....
http://www.facebook.com/berbatov.bg
268 108 People Like This
http://www.sportcafe.bg/id_303639435
Международната федерация за футболна история и статистика (IFFHS) включи Димитър Бербатов в анкетата си за най-популярен футболист на 2010 г. наред с най-горещите имена в момента като Фернандо Торес, Уесли Снайдер, Лионел Меси и Кристиано Роналдо.
http://profit.bg/news.php?cid=1&id=39648
Димитър Бербатов завърши 2008-а като вторият най-скъп футболист в света
Първи в своеобразната класация е Робиньо, който бе продаден от Реал (Мадрид) в Манчестър Сити за 32.5 млн. паунда.
сигурно и Робиньо е "скапан" и "мързелив" футболист
въобще, какво ли ти обяснявам

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ditko1
- старши ентусиаст
-
футболист си е никой не го отрича, но с Фернандо Торес да го сравняват. Нищо общо на 26г. много я пипа, http://www.youtube.com/watch?v=eXHkbbQ7EsE
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
№ Име Мача Гола Гола/мач
1 Димитър Бербатов 77 48 0,62
2 Христо Бонев 96 47 0,49
Колко да не е играл за националния отбор. От тези данни става ясно едно! Един Сточков играеше в отбор с футболисти и е на 3-то място. Голям футболист наистина! А Бербатов с чичовото, лелиното, племенника и зетчето пак няма кой да го настигне в близките 10-20-30 години (дано да не съм прав). Е... Не ставал Бербатов
Нека да имаме 3-ма футболисти като него и шефчета и треньори в БФС-то да изградят около тези трима един отбор, па нека не играят....
Колко да не е играл за националния отбор. От тези данни става ясно едно! Един Сточков играеше в отбор с футболисти и е на 3-то място. Голям футболист наистина! А Бербатов с чичовото, лелиното, племенника и зетчето пак няма кой да го настигне в близките 10-20-30 години (дано да не съм прав). Е... Не ставал Бербатов

- ditko1
- старши ентусиаст
-
daddy_ написа:№ Име Мача Гола Гола/мач
Колко да не е играл за националния отбор. От тези данни става ясно едно! Един Сточков играеше в отбор с футболисти и е на 3-то място. Голям футболист наистина! А Бербатов с чичовото, лелиното, племенника и зетчето пак няма кой да го настигне в близките 10-20-30 години (дано да не съм прав). Е... Не ставал БербатовНека да имаме 3-ма футболисти като него и шефчета и треньори в БФС-то да изградят около тези трима един отбор, па нека не играят....
Така е колега

За да имаме футбол не трябва да се сменят треньорите, а всички футболисти, един Гара Дембеле какво прави не е истина спрямо Бг футбола

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
То човек сам неможе да направи играта. Те в националния немогат да си спрат топката, футбол ще ми играят..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
След малко да взема да пусна една анкета с клубната принадлежност на всички писали в тази тема... Ама май няма за какво, горе-долу ми е ясна тая статистика
Като кажете срещу какви ги е вкарал- ми срещу каквито е играл. Да не сме пускали по 2 гола на тея отбори, на които той е вкарвал по 1 и да сме отишли на голямо първенство да сме видели дали може да вкарва на големите. Ама пак казвам с шуробаджанащини не става! Зетя го минават, като бърз влак малка гара, ама играе! Русата в центъра на защитата нема я коментирам...Има още много примери ама няма смисъл... Е не става така. Тая тема да не я захващаме, че е бая дълга. Лошото е едно. Вица за казана с българите в ада го знаете, нали... Айде лека вечер

Като кажете срещу какви ги е вкарал- ми срещу каквито е играл. Да не сме пускали по 2 гола на тея отбори, на които той е вкарвал по 1 и да сме отишли на голямо първенство да сме видели дали може да вкарва на големите. Ама пак казвам с шуробаджанащини не става! Зетя го минават, като бърз влак малка гара, ама играе! Русата в центъра на защитата нема я коментирам...Има още много примери ама няма смисъл... Е не става така. Тая тема да не я захващаме, че е бая дълга. Лошото е едно. Вица за казана с българите в ада го знаете, нали... Айде лека вечер

Последна промяна dan-dam на 28 Ное 2010, 0:46, променена общо 1 път
- ditko1
- старши ентусиаст
-
Един красив финал, дано и Бебра да го видим между тях, както се радвам, че Благой Иванов-Багата би Fedor Emilianenko така бих се радвал и Бербатов да е повече от тях.
http://www.youtube.com/watch?v=4OdwNBqa ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=4OdwNBqa ... re=related
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
vicho написа:SKISA написа:е то срещу техната "Скрита Сила" Мъдрево и аз щех да вкарам 5...!
не харесвам мързела-Бербатов и не ми е ясно как Ман Юнайтед се прецакаха да дадат пари за него....
к'во значение има дали ти го харесваш, след като цяла Англия го харесва?
Освен това ми се види, че тия в Манчестер Юнайтед разбират малко повече от футбол от теб и мен и няма да се пре*бът и да "кихнат" толкова милионЕ за Димитър Бербатов.![]()
манекен бил, мързел бил, не-знам-си-къв бил, не-знам-си-онакъв бил, само глупости!
Точно така си е!! Скиса, ти ако видиш какъв полов акт с много силни и трайни увреждания след това ще нанесат Блекбърн на който е да е български отбор.... изобщо няма да говориш така

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
Квалификации за СП 2002
2000 - Дания - България 1:1 1 гол
2001 - България - Исландия 2:1 1 гол
2001 - Исландия - България 1:1 1 гол
2001 - Малта - България 0:2 2 гола
Квалификации за ЕП 2004
2002 - България - Хърватия 2:0 1 гол
2003 - България - Белгия 2:2 1 гол
2003 - България - Естония 2:0 1 гол
2003 - България - Андора 3:0 2 гола
Квалификации за СП 2006
2004 - Исландия - България 1:3 2 гола
2004 - Хърватия - България 2:2 1 гол
2004 - България - Малта 4:1 2 гола
2005 - България - Исландия 3:2 1 гол
2005 - България - Унгария 2:0 1 гол
Квалификации за ЕП 2008
2007 - Беларус - България 0:2 2 гола
2007 - България - Люксембург 3:0 2 гола
2007 - Албания - България 1:1 1 гол
2007 - Словения - България 0:2 1 гол
Квалификации за СП 2010
2009 - България - Черна гора 4:1 1 гол
2009 - Кипър - България 4:1 1 гол
2009 - България - Грузия 6:2 3 гола
Контроли
2000 - България - Чили 2:3 1 гол
2002 - България - Германия 2:2 1 гол
2003 - България - Албания 2:0 2 гола
2003 - България - Литва 3:0 1 гол
2004 - България - Русия 2:2 2 гола
2004 - България - Камерун 3:0 2 гола
2005 - България - Турция 3:1 2 гола
2005 - България - Грузия 6:2 2 гола
2005 - България - Мексико 3:0 1 гол
2007 - Кипър - България 0:3 2 гола
2008 - Босна - България 1:2 2 гола
2009 - Малта - България 1:4 2 гола
Ето я пълната статистика на Бербатов за националите.Ясно се вижда срещу кого вкарва.
Яд ме е на такива като него.Вместо да бъде идол на футболистите и да ги мотивира като капитан,той си тръгна като бито куче.Почти всички футболисти имат слаби и силни моменти.И тях ги плюят,но да не би да се отказват по този начин.Бербатов има страхотни технически качества,но е толкова бездушен на терена,че няма на къде повече.Ако не му тръгне играта в началото на мача няма да се бори да покаже нещо по-добро,а ще започне да се разхожда по терена.За това каквото и да направи,винаги ще е на гърба на някой друг.Докато Балъков играеше нямахме много по-силен отбор,но имахме лидер.Бербатов вместо да се превърне в такъв подви опашка и избяга.За това никога няма да го уважавам като футболист,защото за мен си остава един позьор.
2000 - Дания - България 1:1 1 гол
2001 - България - Исландия 2:1 1 гол
2001 - Исландия - България 1:1 1 гол
2001 - Малта - България 0:2 2 гола
Квалификации за ЕП 2004
2002 - България - Хърватия 2:0 1 гол
2003 - България - Белгия 2:2 1 гол
2003 - България - Естония 2:0 1 гол
2003 - България - Андора 3:0 2 гола
Квалификации за СП 2006
2004 - Исландия - България 1:3 2 гола
2004 - Хърватия - България 2:2 1 гол
2004 - България - Малта 4:1 2 гола
2005 - България - Исландия 3:2 1 гол
2005 - България - Унгария 2:0 1 гол
Квалификации за ЕП 2008
2007 - Беларус - България 0:2 2 гола
2007 - България - Люксембург 3:0 2 гола
2007 - Албания - България 1:1 1 гол
2007 - Словения - България 0:2 1 гол
Квалификации за СП 2010
2009 - България - Черна гора 4:1 1 гол
2009 - Кипър - България 4:1 1 гол
2009 - България - Грузия 6:2 3 гола
Контроли
2000 - България - Чили 2:3 1 гол
2002 - България - Германия 2:2 1 гол
2003 - България - Албания 2:0 2 гола
2003 - България - Литва 3:0 1 гол
2004 - България - Русия 2:2 2 гола
2004 - България - Камерун 3:0 2 гола
2005 - България - Турция 3:1 2 гола
2005 - България - Грузия 6:2 2 гола
2005 - България - Мексико 3:0 1 гол
2007 - Кипър - България 0:3 2 гола
2008 - Босна - България 1:2 2 гола
2009 - Малта - България 1:4 2 гола
Ето я пълната статистика на Бербатов за националите.Ясно се вижда срещу кого вкарва.
Яд ме е на такива като него.Вместо да бъде идол на футболистите и да ги мотивира като капитан,той си тръгна като бито куче.Почти всички футболисти имат слаби и силни моменти.И тях ги плюят,но да не би да се отказват по този начин.Бербатов има страхотни технически качества,но е толкова бездушен на терена,че няма на къде повече.Ако не му тръгне играта в началото на мача няма да се бори да покаже нещо по-добро,а ще започне да се разхожда по терена.За това каквото и да направи,винаги ще е на гърба на някой друг.Докато Балъков играеше нямахме много по-силен отбор,но имахме лидер.Бербатов вместо да се превърне в такъв подви опашка и избяга.За това никога няма да го уважавам като футболист,защото за мен си остава един позьор.
Родили сме се без да искаме,
ще умрем без да сикаме,
затова ще живеем както си искаме.
ще умрем без да сикаме,
затова ще живеем както си искаме.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Интересно ми е как сравнявате Бербатов с Торес... Да речем че не гледате футбол, че не правите разлика между това по какъв начин играе някой футболист... Ако сте гледали в началото когато Манчестър купи Бербатов и когато всички на острова обясняваха (даже откровено плюеха) как видиш ли сър Алекс е направил голяма грешка и много яко се е прецакал, той специално на една пресконференция излезе и каза: "Вие не виждате истинската роля на Бербатов в отбора. За мен той е много ценен футболист". Ха сега, сами се сетете (е да малко трябва да се загледате в играта му, трябва да сте гледали повече футбол...) с какво е по-различен българинът от другите нападатели, че сър Алекс да се изкаже така? Дали е в това разликата, че всички други са нападатели... и толкова, а няма друг играч във висшата лига който да играе стила на Бербатов - да поема топката да се връща, пасове, финтове, стратегическата му игра е много повече от нападател и е малко несериозно да го сравнявате с други...
П.С. Знам че е по-лесно да се критикува, винаги може да се намери кусур на нещо, даже и да е Е30-ска М3 на 10 000км. държана в гараж
Това че някой българин е постигнал нещо което е много (пуснете си "дербито" на кръга Локо София - Славия примерно) да видите от къде е тръгнал някой, а къде е стигнал 
П.С. Знам че е по-лесно да се критикува, винаги може да се намери кусур на нещо, даже и да е Е30-ска М3 на 10 000км. държана в гараж

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ми аз ще кажа що не го харесвам:
Значи,секи,който е толериран,може да играе в един силен отбор какъвто е Манчестър,зимаш най-слабия ни играч,слагаш го в такъв отбор и му подаваш...
Той (Бербатов) за това се отказа от българският отбор,щото хората гледат,като не може да рита-тука най-много си личи и неговите пиар специалисти са му споделили че нема смисъл да се излага,щото като некой погледне как играе в слаб отбор веднага ше разбере че всъщност няма некакви таланти...
Всичко е реклама,манчестър са дали големи пари и требе да го рекламират,то си е бизнес с много пари...
Значи,секи,който е толериран,може да играе в един силен отбор какъвто е Манчестър,зимаш най-слабия ни играч,слагаш го в такъв отбор и му подаваш...
Той (Бербатов) за това се отказа от българският отбор,щото хората гледат,като не може да рита-тука най-много си личи и неговите пиар специалисти са му споделили че нема смисъл да се излага,щото като некой погледне как играе в слаб отбор веднага ше разбере че всъщност няма некакви таланти...
Всичко е реклама,манчестър са дали големи пари и требе да го рекламират,то си е бизнес с много пари...