Швеция : България..
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
в интерес на истината и аз по едно време крещях "строшете им краката вееееееее"
защото си мисля, че като така и така няма да се класираме, пък и на палячовци ни правят, да ги поритаме малко с цената на няколко червени картона, за мен наистина нямаше значение, дали ще паднем служебно с 3:0 или по другия начин...
мам** им шведска
п.с. но не бива така, ама какво да се прави
п.п.с. колкото до Иванков, признавам, този мач си свърши работата, но другите КЪДЕ БЯХА??!?!?!?!?!

защото си мисля, че като така и така няма да се класираме, пък и на палячовци ни правят, да ги поритаме малко с цената на няколко червени картона, за мен наистина нямаше значение, дали ще паднем служебно с 3:0 или по другия начин...
мам** им шведска
п.с. но не бива така, ама какво да се прави
п.п.с. колкото до Иванков, признавам, този мач си свърши работата, но другите КЪДЕ БЯХА??!?!?!?!?!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Голям резил поне един гол да бяха вкарали нашите та да ни дойде малко самочувствие и спортна злоба а то нищо
Все пак Ви приканвам елате на 07.09.2005 на стадиона на мача с Исландия да подкрепим отбора
или ще сме само аз и няколко приятели и ще направим най-малката "мексиканска вълна" на света
Може би ще ме обявите за луд , но ще направя всичко възможно да не пропусна домакински мач на националите , ако ще и да имаме само загуби ( да не дава Господ )

THE ONE & ONLY E30
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2