Швеция : България..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Сеп 2005, 1:36

в интерес на истината и аз по едно време крещях "строшете им краката вееееееее"

защото си мисля, че като така и така няма да се класираме, пък и на палячовци ни правят, да ги поритаме малко с цената на няколко червени картона, за мен наистина нямаше значение, дали ще паднем служебно с 3:0 или по другия начин...

мам** им шведска

п.с. но не бива така, ама какво да се прави

п.п.с. колкото до Иванков, признавам, този мач си свърши работата, но другите КЪДЕ БЯХА??!?!?!?!?! :shock: :shock: :confused: :evil: :evil:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 04 Сеп 2005, 3:38

И да паднем и да бием пак ще се напием :drink: :drinking: :bchug: :have one: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 04 Сеп 2005, 7:29

осрахме се братя, то си е вече ясно на всички. другия път, и да не се опитваме да се клалифицираме даже. да си спестим малко резил.

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 04 Сеп 2005, 22:59

Голям резил поне един гол да бяха вкарали нашите та да ни дойде малко самочувствие и спортна злоба а то нищо :maad: :ranting: Все пак Ви приканвам елате на 07.09.2005 на стадиона на мача с Исландия да подкрепим отбора :bgflag: или ще сме само аз и няколко приятели и ще направим най-малката "мексиканска вълна" на света :lol: Може би ще ме обявите за луд , но ще направя всичко възможно да не пропусна домакински мач на националите , ако ще и да имаме само загуби ( да не дава Господ ) :mhihi: :bgflag:
THE ONE & ONLY E30

Предишна

Назад към Извън Темата