Глобъл - вече втори час без връзка???
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
А само междо другото да Ви кажа, че след последното измерване
на покритието на М-тел и ГлоБул ... се оказа че Глобул имат по добро и качественно покритие на територията на България 

R.I.P Landikar
rtzankov написа:А само междо другото да Ви кажа, че след последното измерванена покритието на М-тел и ГлоБул ... се оказа че Глобул имат по добро и качественно покритие на територията на България
Кфо?

Глобул съкс....и Мтел също...грабят пари от всякъде..ама като няма какво друго засега

За печалбата и на двата оператора няма какво да говорим...не Поршета,а совалки трябва да подаряват

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
А само междо другото да Ви кажа, че след последното измерване на покритието на М-тел и ГлоБул ... се оказа че Глобул имат по добро и качественно покритие на територията на България
Моите (а и на мои колеги и приятели) наблюдения от практиката показват същото. Предполагам не само аз имам 2 телефона - единия на глобул другия на мтел и пътувам често.
Също се случва из центъра на софия, в някоя по-солидна сграда навътре в коридорите на мтел се губи покритието а на глобул е перфектно, но предполагам че зависи от конкретното място кой оператор има по-близка клетка....
Не ви разбирам кви ги говорите - истинските мъже били на мтел, само мтел и т.н. - направо като Левски и ЦСКА го изкарахте

То си е верно че и 2те са помиари ама на Глобул е значително по-евтино

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Slavi_m написа:Вчера ми се случи да чуя 'Г-нещо си ще предаде на абоната за вашето обаждане'страшно покритие
Какво общо има това с покритието

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Защото Мтел ги съдират на живо като се обаждат на Глобул
И като им сложат 20-50лв. отгоре на сметката (а в някои случаи и повече) и как да обичат квото и да било

И като им сложат 20-50лв. отгоре на сметката (а в някои случаи и повече) и как да обичат квото и да било
Последна промяна Nasti на 10 Сеп 2005, 9:47, променена общо 1 път
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Хахахаха тва си е верно самата истина. А аз най-се кефя на глобул за още едно нещо-няма СМС от интернет - особено за жената е голяма екстра, че много досадници има

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Nasti написа:Защото Мтел ги съдират на живо като се обаждат на Глобул![]()
Еми значи какво праите в Мтел още бре?

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Mtel, за мен са приключен казус, от доста време ползвам Глобул, така че няма къде да джоин(Т)вам

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
за спонсорството на футболни отбори:
левски - мтел -> закъсаха го
националния - глобул -> закъсаха го
цска - вече имат договор с вивателци -> да ги видим
левски - мтел -> закъсаха го
националния - глобул -> закъсаха го
цска - вече имат договор с вивателци -> да ги видим

- GeNa7a
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: Ъъъ преди живеех срещу затвора ъъ сега срещу нас...
Mtel е и ще си остане: БЪЛГАРСКИЯТ GSM ОПЕРАТОР
Хахахах
И аз чакам Вивател с нетърпение да си махна глобулската карта....

Хахахах
И аз чакам Вивател с нетърпение да си махна глобулската карта....

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Абе всички ни гърчат яко, кво значи по-добрия оператор. В Италия един приятел си плаща 9$ абонамент на месец за GPRS и си влиза с него в нета неограничено и т.н. А тука влеза да вида резултатите от мачовете на уап сайта на мтел и ония дай тия 4лв.
Поне към техния сайт да беше безплатен трафика. Яко ни гърчат и това си е. Всички. Ама не можем без тех.

SummonedToDIe написа:Slavi_m написа:Вчера ми се случи да чуя 'Г-нещо си ще предаде на абоната за вашето обаждане'страшно покритие
Какво общо има това с покритиетоЧовека може да си е изключител телефона
Аз засега нямам причина да се оплаквам от ГлоБул,но...защо всички от Мтел не харесват ГлоБул?
....

- GeNa7a
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: Ъъъ преди живеех срещу затвора ъъ сега срещу нас...
Slavi_m написа:SummonedToDIe написа:Slavi_m написа:Вчера ми се случи да чуя 'Г-нещо си ще предаде на абоната за вашето обаждане'страшно покритие
Какво общо има това с покритиетоЧовека може да си е изключител телефона
Аз засега нямам причина да се оплаквам от ГлоБул,но...защо всички от Мтел не харесват ГлоБул?
....Има общо,защото много добре знам кой е човека,къде се намираше и какво правеше в дадения момент...и естествено тел-а беше ОН
Така е няма извинение..и това също е лично наблюдение за перфектната връзка на Глобул,но както каза Иво и двата оператора са..
И ВиваТел ще е същото..най-много да се надпреварват кой ще пуска повече 'много изгодни за клиентите' промоций
Хората,които смятат,че сметките за ДжиЕсЕм независимо на кой оператор в момента са в нормални граници и напълно поносими явно нещо не е в ред
Прилагат се хитри мръсни номерца и се смуче яко от хората..това е факт
НАПРОТИВ!!!
В много голяма грешка си приятел!
В България цените са с до 10% по ниски от най-големите оператори в Европа (говоря за разговорите). Проблема не е в цените, те са си нормални, проблема е в дохода на българския гражданин!
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3