Булсат, АйТВ или Близоо?
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Булсат, АйТВ или Близоо?
Club BMW написа:Компромис са всички изброени в темата, който търси качество, независимост си купува сателитна техника и си свирка
И ти си прав, ама я кажи колко е цифрата за хубава техника

Цените са от/до, според възможностите на човек! Има хора, които си купуват телефони за 1000-1500 лв., за същите пари (даже и по-малко) може да си купиш необходимото за да гледаш. В цената не включвам телевизор.
bum_bum написа:От Близу не знам човек, който да ги ползва и да не реве.
Maverick_VS написа:От Близоо бягай надалеч![]()
подкрепям ви напълно

Направо имах късмет, че се отървах от тях. Тъкмо бяха започнали с обвързващите договори

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
© написа:bum_bum написа:От Близу не знам човек, който да ги ползва и да не реве.Maverick_VS написа:От Близоо бягай надалеч![]()
подкрепям ви напълно![]()
Направо имах късмет, че се отървах от тях. Тъкмо бяха започнали с обвързващите договори

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
ms написа:Колегата е правНо нали търсим най-малкото зло от 3-те все пак
![]()
За Булсат-а ти трябва задължително добра видимост на югоизток (ако не греша де), че иначе трябва да я слагаш на покрива- там вятъра е проблем донякъде, по-сложно е със снега...
Дам, при мен я сложиха на покрива, два пъти се чyпи и ги чакам по седмица да дойдат да ми я сменят. Била съм и на ITV, с тяхната чиния не е имало проблем, но пък качеството на бyлсатком е по добро.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
то няма вече ITV, некви ги купиха и станаха Total TV, ама не знам дали има някакво подобрение от това

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
krystal написа:ms написа:Колегата е правНо нали търсим най-малкото зло от 3-те все пак
![]()
За Булсат-а ти трябва задължително добра видимост на югоизток (ако не греша де), че иначе трябва да я слагаш на покрива- там вятъра е проблем донякъде, по-сложно е със снега...
Дам, при мен я сложиха на покрива, два пъти се чyпи и ги чакам по седмица да дойдат да ми я сменят. Била съм и на ITV, с тяхната чиния не е имало проблем, но пък качеството на бyлсатком е по добро.
на приятел които живее на 3тия етаж си сложи миналата зима чиния на булсатком,всичко точно югоизток млечния път и тн

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Булсатком.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
kiko написа:на приятел които живее на 3тия етаж си сложи миналата зима чиния на булсатком,всичко точно югоизток млечния път и тни напролет като се разелениха дърветата пред тях му изчезна сигнала
Хаххааа.. определено чиниите им са малки и не стрyват.

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
И аз давам глас за Булсатком, въпреки че насила трябваше да им ставам клиент
Най-малкото зло е от 3те. Преди това бях клиент на ITV, не бях доволен, а за Близуу не съм чувал една добра дума.

а какъв е случая с тези наземните оптики от сорта на Мегалан, net1, onlinedirect?
Гледам и те предлагат HD канали и т.нат. Те по-зле ли са от вариантите с антена?
Гледам и те предлагат HD канали и т.нат. Те по-зле ли са от вариантите с антена?
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
От доста време съм с ITV по точно от самото начало и никога несъм имал проблем с качеството.

- paco_sp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 I Touring
- Мечтае да кара: Самолет
Аз съм с Булсат откакто е излезе и досега никакви проблеми несъм имал,а и несъм в БГ и пак досега всичко е повече от добре,за филми и мачове това е точния оператор. 

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
\MITETO\ DSB написа:От доста време съм с ITV по точно от самото начало и никога несъм имал проблем с качеството.
Аз все още имам 1 телевизор който е на ITV и разликата с Булсатком е очеизбождаща. Да не говорим колко пъти спираха HBO и разни други канали, разместваха ги и т.н. Не че Булсатком са цвете, но са доста по-добре.

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4