Дезертьор :)
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Честито!
От много места знам, че този голф е почти единствения, който си заслужава вниманието от МК2 семейството. Явно е така
. Едно въпросче имам - тази механична инжекция не е ли pain in the ass, като дойде момент за тунинг?
От много места знам, че този голф е почти единствения, който си заслужава вниманието от МК2 семейството. Явно е така

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Azrail
- UFO Pilot
-
/me прави странни жестове с ръка, наподобяващи рисуване на кръст във въздуха, анатемосва всичко и всеки и отива да си вземе поредната бира, докато съзерцава невървящата си 518ка без бъбреци, правена в Турция. След поредната глътка и шумна уригня си промърморва под носа : Ш'ви ба мамата, аз кат' че ли у грешния форум флезнах, слага си камъка на врата и отива да се мята от някъде...
/afk
/afk
MORE BEER!
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
[steeN] написа:Честито!
От много места знам, че този голф е почти единствения, който си заслужава вниманието от МК2 семейството. Явно е така. Едно въпросче имам - тази механична инжекция не е ли pain in the ass, като дойде момент за тунинг?
Toчно КР е много поддатлив на тунинг - всичко се управлява от налягането на помпата... Няма чипове, няма ЕКУ, всичко се прави просто по-голямо. Трябва и полиране на глава, напасване на колектори, валове, но 200кс с пари се постигат спокойно... За сега няма нужда от тунинг по мотора... Колата тежи 926кг готова за път, което и дава около 150bhp/тон. Представете си какво става, като се изпразни от всичко в нея... (За сравнение 320иС е 166bhp/тон)
Алекс
П.П.Не се отказвам от БМВ, просто Голфът е по-добрата алтернатива за момента.
П.П.1 318iS вървят страшно добре на Ринга. Има една карана от жена във VLN серийте, която постоянно дава 8.15

Power is Nothing Without Insanity
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
на доста хора тук нещо им е мазен курбана.
що се излагате ве!!!
темата е бълвоч

що се излагате ве!!!
темата е бълвоч

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2