Една малка тема за наглостта

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Re: Една малка тема за наглостта

Мнение от Kregec » 04 Яну 2011, 13:46

Това с местата го има само в БГ. Колегата малко по горе е много прав като каза, че ако искаш място плащаш и така. Аз живея зад пазара ситняково и между 17 и 20 часа там е мамата си джейси. Всеки спира където му падне като последния селски кравар. Та по тая логика аз като се пребирам по- това време и като нема къде да спра трябва да троша, режа гуми и драскам ли??? Просто си намирам някъде наблизо място и готово. Естествено им тегля по- една майна ей така за кеф. На тоя адрес живея от 4 години и много рядко спирам на едно исъщо място, но никога никой не ми е правил мизерия. Само да вметна живея в блок със 4-ри входа, така че всичко опира до манталитета. Околомени имо кооперации и къщи. Изглежда съм попаднал на културни хора (съседи) и затова не е имало грижи. Така че това място е мое това твое важи само срещо документ, че си платил за това място. Примерно хората като имат гараж тогава съм съглсен да пртендират, но инъче може да ме хванат и поразходят. Това е моето мнение по тоя въпрос. Така че към автора в моите очи нито ти си прав нито пропадналия алкохолик!!!

Поздрави!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 04 Яну 2011, 14:52

Kregec написа:Това с местата го има само в БГ. Колегата малко по горе е много прав като каза, че ако искаш място плащаш и така. Аз живея зад пазара ситняково и между 17 и 20 часа там е мамата си джейси. Всеки спира където му падне като последния селски кравар. Та по тая логика аз като се пребирам по- това време и като нема къде да спра трябва да троша, режа гуми и драскам ли??? Просто си намирам някъде наблизо място и готово. Естествено им тегля по- една майна ей така за кеф. На тоя адрес живея от 4 години и много рядко спирам на едно исъщо място, но никога никой не ми е правил мизерия. Само да вметна живея в блок със 4-ри входа, така че всичко опира до манталитета. Околомени имо кооперации и къщи. Изглежда съм попаднал на културни хора (съседи) и затова не е имало грижи. Така че това място е мое това твое важи само срещо документ, че си платил за това място. Примерно хората като имат гараж тогава съм съглсен да пртендират, но инъче може да ме хванат и поразходят. Това е моето мнение по тоя въпрос. Така че към автора в моите очи нито ти си прав нито пропадналия алкохолик!!!

Поздрави!

Може и да си прав колега, но отстрани е най-лесно да съдиш. Ти какво би направил в случая?

В момента имам по-важни неща за решаване, а не да се занимавам с тоя идиот, който всеки ден се напива на пейките пред съседния вход с дружките си и само чака с кого да се заяжда, 'щото разбираш ли живота му е гаден и трябва да си го изкарва на другите :dunno: И аз далеч не съм първия на когото се прави, и действително е пукал и рязал гуми.. Едно се чудя, кой ще е първият, който ще му налее малко.. разум :dummy:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Kregec » 04 Яну 2011, 15:11

Колега ако трябва да съм честен с теб в твойта ситуация няма да съм воабще културен към тоя. От друга страна аз не съм слабичък 110 кила съм 1,90 висок и както той се държи с мен така и аз с него. В случая той крещи и заплашва и репчи и аз отвръщам със същото, тръгне да посяга и аз отвръщам. Ако пък ми докосне колата и аз ще докосна не само неговата но и него. Това е в твоя случай но принципно да тръгна да се заяждам с някой ей така за нищо мне.Дефакто не съм конфликтен и не създавам конфликти но ако ме бъзне както е при теб отвръщам със същото!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ylaine » 04 Яну 2011, 21:37

Kregec написа:Колега ако трябва да съм честен с теб в твойта ситуация няма да съм воабще културен към тоя. От друга страна аз не съм слабичък 110 кила съм 1,90 висок и както той се държи с мен така и аз с него. В случая той крещи и заплашва и репчи и аз отвръщам със същото, тръгне да посяга и аз отвръщам. Ако пък ми докосне колата и аз ще докосна не само неговата но и него. Това е в твоя случай но принципно да тръгна да се заяждам с някой ей така за нищо мне.Дефакто не съм конфликтен и не създавам конфликти но ако ме бъзне както е при теб отвръщам със същото!

Колега, за мен хора като него за жалки, смачкани от живота и търсейки как да си му отмъстят, като в техните очи са си прави. И не, не го оправдавам, дори обратното. Въпросът е,че като те види такава грамада мислиш ли, че тръгне да те заплашва?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Kregec » 05 Яну 2011, 15:43

ylaine написа:
Kregec написа:Колега ако трябва да съм честен с теб в твойта ситуация няма да съм воабще културен към тоя. От друга страна аз не съм слабичък 110 кила съм 1,90 висок и както той се държи с мен така и аз с него. В случая той крещи и заплашва и репчи и аз отвръщам със същото, тръгне да посяга и аз отвръщам. Ако пък ми докосне колата и аз ще докосна не само неговата но и него. Това е в твоя случай но принципно да тръгна да се заяждам с някой ей така за нищо мне.Дефакто не съм конфликтен и не създавам конфликти но ако ме бъзне както е при теб отвръщам със същото!

Колега, за мен хора като него за жалки, смачкани от живота и търсейки как да си му отмъстят, като в техните очи са си прави. И не, не го оправдавам, дори обратното. Въпросът е,че като те види такава грамада мислиш ли, че тръгне да те заплашва?

Ами нищо чудно братле лудия и пиания много не мислят. Но ката го видя, че е мъртво пиян 50 и косур годишен сельо ще му тегля една цветна и така. Ако не ми посегне на мен и колата няма проблеми. Но принципно гледам да потушавам спора в зародиш, защото никои не знае другия колко е луд. Примерно аз мога да нямам нищо а ония да има нож, и да ме изненада после ходи обяснява, че нямаш сестра. За това,че живота го е прецакал и е така прав си от всякъде. Обаче има голямо "НО", каквото човек си напрви друг не може да му го направи. В случая ония е пропаднал тъп истормозен селски кендзеф. Но никои освен него не му е виновен ама той е толкова прост, че не го проумява. Затова ходи да си търси проблемите и боя. Защото когато някой заплашва трябва да му е як гъза да си изпълни заплахата. Щото ако не може е като помияр който само лае но не хапе. На такива един профилактичен шамар или шут както дойде испираш се занимаваш. Това е ако продължи да мрънка като праскова но не действа!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 06 Яну 2011, 0:34

Ако някой ви заплаши, че ще направи каквото и да е на колата ви имате право да идете до най-близкото РПУ и да си пуснете една жалба - става дори ако имате само регистрационния номер на автомобила му. Следва него да го извикат там и да му разкажат какъв е закона и какво ще се случи когато направи каквото и да е. Ако все пак след това реши да посегне - имате право да идете пак до РПУ-то, те да го намерят и да се обеснява какво е правил после. Не е ясно колко ефект има, но поне си е един вид застраховка - по друг начин изглеждат нещата така поставени пред простия селянин.
Think. Believe. Dream. Dare...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ylaine » 06 Яну 2011, 1:34

Ще му отстъпя това толкова му безценно място, да си паркира там едничката радост от живота - Лада комби :lol: Няма да си тровя нервите за едно паркоместо.. а пък ако има нещо лично към мен нека дойде.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ylaine » 03 Мар 2011, 16:21

А познайте кой работи в най-близкото РПУ :ok: Нямам какво повече да кажа..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 03 Мар 2011, 17:05

kemakozeE36 написа:При мене пред блока има коли от всичко краища на Б-я.
Понеже (от София съм) и живея срещу метростанция Обеля картинката е следната: паркинга на метрото до обяд седи празен, ПРАЗЕН повтарям, а през това време спират на хората по местата.Тъпото, е че тука в този блок всеки си е харесал едно място и си го знае, та дори примерно аз да спра на неговото място проблеми няма да има, но тези пришълци минаха всякакви граници.Аз излизам и на мойто място след секунди вече има 3 коли-2 настрани и една в-у тях :censored: .Един наглец па паркира една сутрин до мене,място имаше много, ма той плътно за мойта кола, отваря си вратата, удря мойта, ПСУВА навсичкото отгоре, слиза прибира мойто огледало за да може да мине и си тръгва.А паркинга за тези, ползващи услугите на софийското метро си седи все така празен :ranting:

Колега това, че живееш в блока не значи, че имаш твое място пред блока. Като копуваш апартамент не върви и с място пред блока. Всеки може да спира там. Погрешно е да се мисли, че околоблоковите пространства са на живущите в блока.

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 03 Мар 2011, 17:08

Народа е безумно прост и озлобен.
Такива смешници гледат да се заяждат предимно с "не толкова внушителни хора". Доста такива случки имам - паркирах пред съседен блок, а едно лайно излезна със заплахи да съм си махнала колата, защото съм спирала вече 3 пъти там. Не знам как човек може да се оправи с подобни глупаци.

Най-вбесявщата случка беше:
Спирам пред блока, но от другата страна на улицата. Там строяха една сграда. На тези места паркират много коли и то от години, аз също. Идва един гнусен мангал и разговора беше нещо от сорта:

- Махнете колата от тук
- защо да я махна
- защото така
- (недоумяваща питам отново) защо трябва да я махна?
- защото не можете да паркирате тук
- аз живея от години тук и паркирам тук от много време. няма знак, който да забранява паркирането
- махнете колата - шефа се кара и сърди
- тя улицата не е на шефа
- не, ама сградата е негова
о.0

разбира се, че не махнах колата
но ме вбеси тотално

И всички, които са си "разпределили" паркоместата - престанете с тези глупости. Това, че живеете в даден блок от години НЕ ви дава правото да гоните други хора, да правите забележки и да претендирате за места! Искате собствено място? Отивате в общината и плащате!

ps: а преди време бях в друг квартал и паркирах на един паркинг . сутринта гумите ми бяха на мекица...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ylaine » 03 Мар 2011, 17:53

Яко са зле хората :kuku: Но просто не знам.. очаквах всичко друго, но не и този човек, точно този човек да е полицай :bang: Прекалено много ирония има, ама прекалено!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 03 Мар 2011, 18:05

Element написа:Народа е безумно прост и озлобен.

Element написа:И всички, които са си "разпределили" паркоместата - престанете с тези глупости. Това, че живеете в даден блок от години НЕ ви дава правото да гоните други хора, да правите забележки и да претендирате за места! Искате собствено място? Отивате в общината и плащате!

Това е истината! :yes:
Ще се въздържа от последващи коментари за онбашиите, дето баба им по г** слязла от Балката преди 100 години, ама нали...че по-големи селяндури от тях не съм виждала!!

Плащаш-имаш-претендираш!
Не плащаш-нямаш-мълчиш и паркираш на общо основание с всички човешки същества.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Мнение от Николай Занчев » 03 Мар 2011, 18:21

Такива филми с тия места като "тва място е мое онова е твое" НЕМА!Ако искаш собствено място отиваш във паркинг и си плащаш и знаеш че дори и в 23 часа да се прибереш няма кой да ти го вземе :yes:
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ylaine » 03 Мар 2011, 18:49

Всеки си знае неговото.. аз какво говоря, вие какво.. :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Мар 2011, 19:23

Наскоро си излизам от блока и понеже се зазяпвам по колите и ми прави впечатление, че един мерцедес пред съседния вход са му спаднали гумите от едната страна, викам си-лош късмет и продължавам, обръщам се и кво да видя спаднали и от другата страна-демек и 4-те :shock: Значи тая селяндуршина и злобарщина българска просто е безгранична...
Никой не мое ма връне на селу!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата