ГООООООООООООООООООООООООООООЛ!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 15 Сеп 2005, 23:04

Как беееее к'фи са тия футболисти.. националини.. Коприваров.. деееба колко ме е яд на това момче.. тоя смешен Томашич.. много ме е яд.. това, ако беше ЦСКА.. е то се видя.. щеше да си е 0:1 както с Леверкузен.. просто не си повярваха.. колкото и тривиално да звучи..

..а сега и Локото слушам че по същия начин падат.. пак в последните минути 2:1... много ме е яд.. и за Литекс.. леееелееееее деееба... :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 15 Сеп 2005, 23:32

Равносметка:
Leverkusen (Ger) 0 - 1 CSKA Sofia (Bul)
Litex Lovech (Bul) 2 - 2 Racing Genk (Bel)
Auxerre (Fra) 2 - 1 Levski Sofia (Bul)
Bolton W. 2 - 1 Lokomotiv Plovdiv
Мисля,че отборите ни се представиха добре, все пак не забравяйте че съперниците са ИМЕНА, а ние... ;) От мен едно голямо БРАВО!

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 16 Сеп 2005, 0:15

Малко тия, дето играха с Литекс - Рейсинг ли са кви са не съм ги чувал, ма карай...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 16 Сеп 2005, 0:16

err0r написа:Малко тия, дето играха с Литекс - Рейсинг ли са кви са не съм ги чувал, ма карай...

Е ОК,ама другите... :lol:

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 16 Сеп 2005, 1:55

Чочо не се стегай :idea: Герена ше е пълна и ше има яко секс.......сите български отборе у групите але алеее :shock:

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 16 Сеп 2005, 11:21

krika написа:Чочо не се стегай :idea: Герена ше е пълна и ше има яко секс.......сите български отборе у групите але алеее :shock:

Колкото с Бешикташ, Галата, Щурм, Славия Прага (нищо че продължихме), Беверен.. аз пък съм сигурен, че ще ни отстранят.. казах още като се паднахме с тях.. единствените дето имат шанс са Литекс и Цска.. като на 2рите ще е по трудно.. нищо, че биха с 0:1..

Грешке.. Рейсинг ГЕНК.. минала гадиуна бяха в групите.. ама на шампионската лига.. ;)
Последна промяна SlipKnoT на 16 Сеп 2005, 11:22, променена общо 1 път

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 16 Сеп 2005, 11:22

Всички отбори играха добре и евала, но ясно се видя, че в България футбол се играе 60мин. Може би ако направят полувремената по 30мин. ще напълним шампионската лига с БГ отбори. И ЦСКА второто полувреме станахме трагични и едвам издържахме, Левски падна второто полувреме, Локо Пловдив по абсолютно същия начин, а Литекс по сходен :mhihi: Но всички отбори постигнаха добри турнирни резултати и имаме реален шанс да се класира някой отбор. Гледах целите мачове и на Левски и ЦСКА. Понякога ми се ще да съм от Славия, за да мога и аз да се радвам за Левски ;) Но не изпитвам нищо. И все пак евала. Надиграха Оксер тотално, ма тия се оказаха пълна скръб честно.
Изображение
Изображение

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 16 Сеп 2005, 11:24

а Бейер бяха едни великанииии.. стига па и ти.. колкото играха Оксер толкова и Леверкузен.. пълони туринсти.. те нямаха ЕДНА смислена атака бе Иво.. ЕДНА.. само глупави центрирания и удари от далече.. ТУРИСТИ..

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 16 Сеп 2005, 11:26

Е не знам са така ми се стори. Може би, защото играят срещу моя отбор и ми е друга гледната точка. Абе дано да им вкараме един гол в София първи и после всички в защита :mhihi: Само, че не ми се мисли какво ще ни причинят другите отбори в групите после :mhihi: Но пък е хубаво да се играят силни мачове. А в групите си гарантираме поне 6 такива.
Изображение
Изображение

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 16 Сеп 2005, 11:30

Иво написа:Е не знам са така ми се стори. Може би, защото играят срещу моя отбор и ми е друга гледната точка. Абе дано да им вкараме един гол в София първи и после всички в защита :mhihi: Само, че не ми се мисли какво ще ни причинят другите отбори в групите после :mhihi: Но пък е хубаво да се играят силни мачове. А в групите си гарантираме поне 6 такива.

Преди години и аз мислех като теб.., но след последните сезони съм се отвратил от всичко в БГ.. и гледам една идея по обективно на нещата.. Според мен и Леверкузен и Оксер са пълни смешници.. ама пълни.. и ако това беше преди 4-5 години (когато ние играхме и вие също макар да падахме от Юве и Нюкасъл с по 2 гола разлика тука.. ИГРАЕХМЕ) ебаси мачовете.. с Галата.. вие с Шахтьор и т.н.,. тогава можеше да бъда оптимист.. ма те наще не могат и това сие. Цска определено е много по силна в момента от Левски.. спор няма.. има по големи шансове.., но недей да хртаниш празни надежди и да стане като с Блекбърн.. викай си "отпадаме" пък може и да продължите..

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 18 Сеп 2005, 18:24

Опаааа още -2 точки с Берое ;) Как може 4:4 като те играят с девет души :shock: :P
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 18 Сеп 2005, 18:26

Може,може,и по-зле може.Аз ако бях собственик-директно нови футболисти.
Тия смешници не заслужават да носят синята фланелка :!:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 18 Сеп 2005, 18:32

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 18 Сеп 2005, 18:33

Ние да не се смеем много, за да не ни отперат мазутите ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 18 Сеп 2005, 18:33

Не е смешно,а е тъжно.За съжаление Левски не е единствения такъв отбор.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата