ГООООООООООООООООООООООООООООЛ!!!!!!
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Как беееее к'фи са тия футболисти.. националини.. Коприваров.. деееба колко ме е яд на това момче.. тоя смешен Томашич.. много ме е яд.. това, ако беше ЦСКА.. е то се видя.. щеше да си е 0:1 както с Леверкузен.. просто не си повярваха.. колкото и тривиално да звучи..
..а сега и Локото слушам че по същия начин падат.. пак в последните минути 2:1... много ме е яд.. и за Литекс.. леееелееееее деееба...
..а сега и Локото слушам че по същия начин падат.. пак в последните минути 2:1... много ме е яд.. и за Литекс.. леееелееееее деееба...

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Равносметка:
Leverkusen (Ger) 0 - 1 CSKA Sofia (Bul)
Litex Lovech (Bul) 2 - 2 Racing Genk (Bel)
Auxerre (Fra) 2 - 1 Levski Sofia (Bul)
Bolton W. 2 - 1 Lokomotiv Plovdiv
Мисля,че отборите ни се представиха добре, все пак не забравяйте че съперниците са ИМЕНА, а ние...
От мен едно голямо БРАВО!
Leverkusen (Ger) 0 - 1 CSKA Sofia (Bul)
Litex Lovech (Bul) 2 - 2 Racing Genk (Bel)
Auxerre (Fra) 2 - 1 Levski Sofia (Bul)
Bolton W. 2 - 1 Lokomotiv Plovdiv
Мисля,че отборите ни се представиха добре, все пак не забравяйте че съперниците са ИМЕНА, а ние...

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
err0r написа:Малко тия, дето играха с Литекс - Рейсинг ли са кви са не съм ги чувал, ма карай...
Е ОК,ама другите...

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Чочо не се стегай
Герена ше е пълна и ше има яко секс.......сите български отборе у групите але алеее 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- SlipKnoT
- devildriver
-
krika написа:Чочо не се стегайГерена ше е пълна и ше има яко секс.......сите български отборе у групите але алеее
Колкото с Бешикташ, Галата, Щурм, Славия Прага (нищо че продължихме), Беверен.. аз пък съм сигурен, че ще ни отстранят.. казах още като се паднахме с тях.. единствените дето имат шанс са Литекс и Цска.. като на 2рите ще е по трудно.. нищо, че биха с 0:1..
Грешке.. Рейсинг ГЕНК.. минала гадиуна бяха в групите.. ама на шампионската лига..

Последна промяна SlipKnoT на 16 Сеп 2005, 11:22, променена общо 1 път
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Всички отбори играха добре и евала, но ясно се видя, че в България футбол се играе 60мин. Може би ако направят полувремената по 30мин. ще напълним шампионската лига с БГ отбори. И ЦСКА второто полувреме станахме трагични и едвам издържахме, Левски падна второто полувреме, Локо Пловдив по абсолютно същия начин, а Литекс по сходен
Но всички отбори постигнаха добри турнирни резултати и имаме реален шанс да се класира някой отбор. Гледах целите мачове и на Левски и ЦСКА. Понякога ми се ще да съм от Славия, за да мога и аз да се радвам за Левски
Но не изпитвам нищо. И все пак евала. Надиграха Оксер тотално, ма тия се оказаха пълна скръб честно.

- SlipKnoT
- devildriver
-
а Бейер бяха едни великанииии.. стига па и ти.. колкото играха Оксер толкова и Леверкузен.. пълони туринсти.. те нямаха ЕДНА смислена атака бе Иво.. ЕДНА.. само глупави центрирания и удари от далече.. ТУРИСТИ..
- Иво
- шПерко
-
Е не знам са така ми се стори. Може би, защото играят срещу моя отбор и ми е друга гледната точка. Абе дано да им вкараме един гол в София първи и после всички в защита
Само, че не ми се мисли какво ще ни причинят другите отбори в групите после
Но пък е хубаво да се играят силни мачове. А в групите си гарантираме поне 6 такива.

- SlipKnoT
- devildriver
-
Иво написа:Е не знам са така ми се стори. Може би, защото играят срещу моя отбор и ми е друга гледната точка. Абе дано да им вкараме един гол в София първи и после всички в защитаСамо, че не ми се мисли какво ще ни причинят другите отбори в групите после
Но пък е хубаво да се играят силни мачове. А в групите си гарантираме поне 6 такива.
Преди години и аз мислех като теб.., но след последните сезони съм се отвратил от всичко в БГ.. и гледам една идея по обективно на нещата.. Според мен и Леверкузен и Оксер са пълни смешници.. ама пълни.. и ако това беше преди 4-5 години (когато ние играхме и вие също макар да падахме от Юве и Нюкасъл с по 2 гола разлика тука.. ИГРАЕХМЕ) ебаси мачовете.. с Галата.. вие с Шахтьор и т.н.,. тогава можеше да бъда оптимист.. ма те наще не могат и това сие. Цска определено е много по силна в момента от Левски.. спор няма.. има по големи шансове.., но недей да хртаниш празни надежди и да стане като с Блекбърн.. викай си "отпадаме" пък може и да продължите..
- Иво
- шПерко
-
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Може,може,и по-зле може.Аз ако бях собственик-директно нови футболисти.
Тия смешници не заслужават да носят синята фланелка
Тия смешници не заслужават да носят синята фланелка

- Иво
- шПерко
-
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3