Да поговорим за покер

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Re: Да поговорим за покер

Мнение от georgymk » 02 Яну 2011, 21:26

Бай дъ Уей...

Не ми е ясно как може ... сериозна телевизия , да не кажа най-сериозната , да направи нещо в което да се говори за ПОКЕР , явление от ГЛОБАЛЕН МАЩАБ , а да посветят половината от времето на ШАЙКА полуидиоти които играели БЕЗ ПАРИ за да се видели. Е какво не може ли да се видят в гаража на дядо си докато плющят БЕЛОТ селяните ... а ще ми обясняват пред 6 000 000 ДУШИ В ПРАЙМА НА НАЙ-ГЛЕДАНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ за това , че покер се ИГРАЕЛ ЧУДЕСНО БЕЗ ПАРИ и с НАГЛАСА ДА ЗАГУБИШ !!!!!
БТВ се изложиха ... и нито НАСКО нито СИМО ... могат да компенсират ИДИОТИЯТА която бликаше. Защото като се прави такова нещо то трябва да има послание ... а тук ЕДИНИЯ ми вика ... ОПАСНО Е ЩЕ СЕ ЗАБАТАЧИТЕ АКО СЕ ХВАНЕТЕ а ПРОТАТА обясняват , че е много труд и я МИЛИ колеги си представете че нямате вече знания и мнение за ИГРАТА !
КАКВО ЩЯХТЕ ДА ЗНАЕТЕ СЛЕД ТОВА ПРЕДАВАНЕ !?
НИЩО ПОВЕ4Е ОТ ПРЕДИ !!!
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 02 Яну 2011, 21:34

младеж, объркал си се нещо :mhihi: ... тва нито ми е интересно, нито го играя...
навремето като играехме в студентския, си играехме с едно тесте, та имаше смисъл да се напрягаш... ма сега в нета като играеш, викаш ги следиш,а :mhihi:
и да, въпрос на чист късмет е... те и ония ти го натъртиха в предаването... ма успех де :winky:
иначе ти гарантирам, че от мен няма да вземеш никога нито лев на таз игра.... щот я не играя :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 02 Яну 2011, 21:37

georgymk прав си, но общото мнение трудно ще се промени. А най-вероятно са показали "балъците" на домашно за да не правят един вид реклама на казината и сайтовете за игра. А това с идеята, че сядаш с идеята за загуба е правило номер 1 да НЕ го правиш. То ако е така по-добре си метни парите на вятъра и не се мъчи. Графиките са ти доста добри и ти пожелавам още успехи и само нагоре :clap:

За успеха влияе, но до някакъв момент. Най-лесно се определя както казват седни с един "късметлия" и изиграйте 10000 ръце да видим колко голям му е късмета :mhihi: . Другото е световните шампиони на WSOP явно са най-големите късметлии на света, от толкова много хора все едни и същи лица :smoke:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от georgymk » 02 Яну 2011, 21:40

Владо написа:младеж, объркал си се нещо :mhihi: ... тва нито ми е интересно, нито го играя...
навремето като играехме в студентския, си играехме с едно тесте, та имаше смисъл да се напрягаш... ма сега в нета като играеш, викаш ги следиш,а :mhihi:
и да, въпрос на чист късмет е... те и ония ти го натъртиха в предаването... ма успех де :winky:
иначе ти гарантирам, че от мен няма да вземеш никога нито лев на таз игра.... щот я не играя :mhihi:

това предаване беше с цел да се предостави играта в друга светлина (а не най-бързият начин да загубиш пари/къща и всичко възможно и след това да се обесиш) но просто не можаха да го обеснят,а тия смешковци дето играя на домашно и бегла представа си нямат за покера.Най-добре се представиха Симо и ludman където обесниха,че само те си знаят колко труд и че не е така лесно.И да мога да следя играчите,например колко бързо колват/рейзват,какви ръце играят (водя бележки) и т.н. ползвам и Holdem Manager,това е програма която ми помага,показва колко често и колко ръце играят играчите срещу мен,колкото повече ръце играе един играч толкова е по-слаб и играя лууз,има още куп признаци който обикновен играч не би забелязал.А за взимането на пари от теб...не ми е нужно достатъчно дера кожите на тъпите американци и братушките.
Исках да кажа,че масово хората мислят играта за "късмет" "комар" и т.н. и че точно от такива хора печелим ние "акулите" ако ме разбрираш какво искам да ти кажа.
Кажи ми щом е късмет как до сега 2 години винаги съм на + и то с 1000$ и нагоре (за месеца) ? само от начало бях малко на - защото си мислех точно като теб.Но се запознах с един проф. играч и той ми "отвори" очите.
Благодарение на покера,си купих доста скъпи неща който ако не играех не виждам как щях да ги купя.
От 2 години не съм искал и 1 лв. на родителите си и т.н.
Едвали всичкото това нещо е късмет !?
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от georgymk » 02 Яну 2011, 21:41

Rainbow написа:georgymk прав си, но общото мнение трудно ще се промени. А най-вероятно са показали "балъците" на домашно за да не правят един вид реклама на казината и сайтовете за игра. А това с идеята, че сядаш с идеята за загуба е правило номер 1 да НЕ го правиш. То ако е така по-добре си метни парите на вятъра и не се мъчи. Графиките са ти доста добри и ти пожелавам още успехи и само нагоре :clap:

За успеха влияе, но до някакъв момент. Най-лесно се определя както казват седни с един "късметлия" и изиграйте 10000 ръце да видим колко голям му е късмета :mhihi: . Другото е световните шампиони на WSOP явно са най-големите късметлии на света, от толкова много хора все едни и същи лица :smoke:

бреййй намери се един дето да ме разбере.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 02 Яну 2011, 21:53

Ми много хубаво, но две години като си на под 18 са се едно нищо в сравнение с живота дето предстои. То и аз познавах един дето си купи доста скъпи(какво относително понятие) неща на твойте години, ама и той и техните после се чудиха къде да го деват от лайната дето се беше забъркал. Не е абсолютно същото ама не е и много далече - лесни, бързи много пари - на най си.

Както и да е де, не го разбирам много тва, играл съм с приятели ма ми е скука, който го кефи да си троши главата всеки си има краста, ама кой бил "акула", кой "октопод" и т.н. времето си показва.

ПП: дайте да го видим тоя репортаж некаде.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от georgymk » 02 Яну 2011, 21:58

хаха,не ми се спори с когото и да било,защото чуждото мнение не мога да променя.

Виж в сайта на БТВ трябва да го има ама е П Ъ Л Н А боза,90% нещата са неверни,само Наско,Симо и ludman казват истината но в прекалено стегната форма...но това нещо не може да се обесни ей така, с две думи.

А под скъпи неща имам предвит един тел. и едно АТВ за мен са скъпи,защото общият доход на семейстото ми е не повече от 1500лв. не стигаха до никъде.
А сега не мисля когато отида в магазина дали ще ми стигнат парите и т.н. позволявам си повече хубави дрехи,обувки,дискотеки,хубав алкохол.
И общо взето това е,позволявам си неща който преди правех на месец по 1 път,защото нямахме достъчно пари.
Сега се радвам,че не съм в тежест на наще.Дори им помагам за много работи. :winky:
Последна промяна georgymk на 02 Яну 2011, 22:01, променена общо 1 път
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 02 Яну 2011, 21:59

Много ми беше интересно по едно време, ама като няма кой да ми обясни това унова и се отказах. Иначе ти пожелавам успех и само да печелиш и скоро време да те гледаме на големите маси! :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от georgymk » 02 Яну 2011, 22:02

Kroki написа:Много ми беше интересно по едно време, ама като няма кой да ми обясни това унова и се отказах. Иначе ти пожелавам успех и само да печелиш и скоро време да те гледаме на големите маси! :)

Благодаря на теб и на колегато по-горе който ми пожела успехи.
На следващият голям турнир в България ще бъда там (под голям имам предвит входа поне да е 5000 лв.)
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 02 Яну 2011, 22:04

Супер. Щом си решил да ходиш там, значи си уверен в себе си. Така тря. Като спечелиш се пофалиш!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от georgymk » 02 Яну 2011, 22:11

Kroki написа:Супер. Щом си решил да ходиш там, значи си уверен в себе си. Така тря. Като спечелиш се пофалиш!

Уверен съм,защото в българия са точно 10-ма играчите който наистина знаят какво правят.Някой от които са Симо,Будата,Мозъка,Лудмен и Наско познава ме се,и си знаем стиловете на игра.На рядко провежданите турнири в БГ пак те остават на финалната маса.
В БГ по казината е пълнооо със риби.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 02 Яну 2011, 22:26

и като спечелиш спора кво ще спечелиш :smoke:
пари за бензин и трошляк от покер ще се намерят, но не и за ферари с цвят червен :mrgreen:
Последна промяна acer на 02 Яну 2011, 22:28, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 02 Яну 2011, 22:27

trance4life написа:Май се зарибихме от Бтв репортерите - за покера... :mrgreen:
И на мен ми стана интересно изглежда лесно но никога не съм играл как мога да започна,предполагам онлайн игри но искам без пари да цъкам :)

Във facebook можеш онлайн да играеш безплатно, пробвах на Zynga Texas Hold'em покера и беше прилично.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Яну 2011, 22:34

късмет в покера няма - или си добър И подготвен или не си!

колкото по-бързо го разберат тези, които играят, толкова по-малко пари ще спестят и толкова повече ще спечелят. :yes:

все пак, аз не бих разчитал на покера да ми плаща сметките, но за да си покрия кафетата по време на месеца --> разчитам и го правя! :mhihi: всеки месец, без изключения

само ще кажа, че през последните 15 сесии съм бил напред 14 и 1 назад (тази една е равна горе долу на 2 предници (средно статистически) )
та така :mhihi:

не се имам за добър, но не съм и слаб, удоволствието е голямо, а ако не играеш на стотици левове риска е минимален

всичко опира до акъл и преценка!

п.с. моля, никой да не казва "то така се почва", защото играя покер, от 4 години, пък не помня да съм залагал в сесия повече от 20-30лв :mhihi:
п.п.с. успех на всички играещи и четете повече! :yes: :bchug:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 02 Яну 2011, 22:34

acer написа:и като спечелиш спора кво ще спечелиш :smoke:
пари за бензин и трошляк от покер ще се намерят, но не и за ферари с цвят червен :mrgreen:

играта е предзначена за хора, които вярват, че живота им се случва от тва печелят собствениците им и "математиците" в играта ;)

Бе кой знае, може и за ферари да се намерят. На тоя свят куриози секакви. Но наистина има хора които печелят и такива които ПРИТЕЖАВАТ как викаш ти собственици.

Но да не разваляме ентусиазма на момчето, щом му харесва, и щом дори помага на семейството си с това евала.
Била ми е интересна играта, просто от психологическа гледна точка да разчетеш другия, иначе, за мен си е игра на карти. Не бих заложил нищо никога, щото освен таквиа дето печелят има и такива дето губят. Пък знам такива дето са загубили много от подобни неща. Явно не е само хазарт играта, но докато стигна до истина я съм проплял това за което аз и тия преди мене са се скъсали я нещо друго.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата