Да поговорим за покер
Модератор: Общи модератори
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Re: Да поговорим за покер
Бай дъ Уей...
Не ми е ясно как може ... сериозна телевизия , да не кажа най-сериозната , да направи нещо в което да се говори за ПОКЕР , явление от ГЛОБАЛЕН МАЩАБ , а да посветят половината от времето на ШАЙКА полуидиоти които играели БЕЗ ПАРИ за да се видели. Е какво не може ли да се видят в гаража на дядо си докато плющят БЕЛОТ селяните ... а ще ми обясняват пред 6 000 000 ДУШИ В ПРАЙМА НА НАЙ-ГЛЕДАНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ за това , че покер се ИГРАЕЛ ЧУДЕСНО БЕЗ ПАРИ и с НАГЛАСА ДА ЗАГУБИШ !!!!!
БТВ се изложиха ... и нито НАСКО нито СИМО ... могат да компенсират ИДИОТИЯТА която бликаше. Защото като се прави такова нещо то трябва да има послание ... а тук ЕДИНИЯ ми вика ... ОПАСНО Е ЩЕ СЕ ЗАБАТАЧИТЕ АКО СЕ ХВАНЕТЕ а ПРОТАТА обясняват , че е много труд и я МИЛИ колеги си представете че нямате вече знания и мнение за ИГРАТА !
КАКВО ЩЯХТЕ ДА ЗНАЕТЕ СЛЕД ТОВА ПРЕДАВАНЕ !?
НИЩО ПОВЕ4Е ОТ ПРЕДИ !!!
Не ми е ясно как може ... сериозна телевизия , да не кажа най-сериозната , да направи нещо в което да се говори за ПОКЕР , явление от ГЛОБАЛЕН МАЩАБ , а да посветят половината от времето на ШАЙКА полуидиоти които играели БЕЗ ПАРИ за да се видели. Е какво не може ли да се видят в гаража на дядо си докато плющят БЕЛОТ селяните ... а ще ми обясняват пред 6 000 000 ДУШИ В ПРАЙМА НА НАЙ-ГЛЕДАНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ за това , че покер се ИГРАЕЛ ЧУДЕСНО БЕЗ ПАРИ и с НАГЛАСА ДА ЗАГУБИШ !!!!!
БТВ се изложиха ... и нито НАСКО нито СИМО ... могат да компенсират ИДИОТИЯТА която бликаше. Защото като се прави такова нещо то трябва да има послание ... а тук ЕДИНИЯ ми вика ... ОПАСНО Е ЩЕ СЕ ЗАБАТАЧИТЕ АКО СЕ ХВАНЕТЕ а ПРОТАТА обясняват , че е много труд и я МИЛИ колеги си представете че нямате вече знания и мнение за ИГРАТА !
КАКВО ЩЯХТЕ ДА ЗНАЕТЕ СЛЕД ТОВА ПРЕДАВАНЕ !?
НИЩО ПОВЕ4Е ОТ ПРЕДИ !!!
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
младеж, объркал си се нещо
... тва нито ми е интересно, нито го играя...
навремето като играехме в студентския, си играехме с едно тесте, та имаше смисъл да се напрягаш... ма сега в нета като играеш, викаш ги следиш,а
и да, въпрос на чист късмет е... те и ония ти го натъртиха в предаването... ма успех де
иначе ти гарантирам, че от мен няма да вземеш никога нито лев на таз игра.... щот я не играя

навремето като играехме в студентския, си играехме с едно тесте, та имаше смисъл да се напрягаш... ма сега в нета като играеш, викаш ги следиш,а

и да, въпрос на чист късмет е... те и ония ти го натъртиха в предаването... ма успех де

иначе ти гарантирам, че от мен няма да вземеш никога нито лев на таз игра.... щот я не играя

georgymk прав си, но общото мнение трудно ще се промени. А най-вероятно са показали "балъците" на домашно за да не правят един вид реклама на казината и сайтовете за игра. А това с идеята, че сядаш с идеята за загуба е правило номер 1 да НЕ го правиш. То ако е така по-добре си метни парите на вятъра и не се мъчи. Графиките са ти доста добри и ти пожелавам още успехи и само нагоре 
За успеха влияе, но до някакъв момент. Най-лесно се определя както казват седни с един "късметлия" и изиграйте 10000 ръце да видим колко голям му е късмета
. Другото е световните шампиони на WSOP явно са най-големите късметлии на света, от толкова много хора все едни и същи лица 

За успеха влияе, но до някакъв момент. Най-лесно се определя както казват седни с един "късметлия" и изиграйте 10000 ръце да видим колко голям му е късмета

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- georgymk
- младши ентусиаст
-
Владо написа:младеж, объркал си се нещо... тва нито ми е интересно, нито го играя...
навремето като играехме в студентския, си играехме с едно тесте, та имаше смисъл да се напрягаш... ма сега в нета като играеш, викаш ги следиш,а![]()
и да, въпрос на чист късмет е... те и ония ти го натъртиха в предаването... ма успех де![]()
това предаване беше с цел да се предостави играта в друга светлина (а не най-бързият начин да загубиш пари/къща и всичко възможно и след това да се обесиш) но просто не можаха да го обеснят,а тия смешковци дето играя на домашно и бегла представа си нямат за покера.Най-добре се представиха Симо и ludman където обесниха,че само те си знаят колко труд и че не е така лесно.И да мога да следя играчите,например колко бързо колват/рейзват,какви ръце играят (водя бележки) и т.н. ползвам и Holdem Manager,това е програма която ми помага,показва колко често и колко ръце играят играчите срещу мен,колкото повече ръце играе един играч толкова е по-слаб и играя лууз,има още куп признаци който обикновен играч не би забелязал.А за взимането на пари от теб...не ми е нужно достатъчно дера кожите на тъпите американци и братушките.
Исках да кажа,че масово хората мислят играта за "късмет" "комар" и т.н. и че точно от такива хора печелим ние "акулите" ако ме разбрираш какво искам да ти кажа.
Кажи ми щом е късмет как до сега 2 години винаги съм на + и то с 1000$ и нагоре (за месеца) ? само от начало бях малко на - защото си мислех точно като теб.Но се запознах с един проф. играч и той ми "отвори" очите.
Благодарение на покера,си купих доста скъпи неща който ако не играех не виждам как щях да ги купя.
От 2 години не съм искал и 1 лв. на родителите си и т.н.
Едвали всичкото това нещо е късмет !?
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
Rainbow написа:georgymk прав си, но общото мнение трудно ще се промени. А най-вероятно са показали "балъците" на домашно за да не правят един вид реклама на казината и сайтовете за игра. А това с идеята, че сядаш с идеята за загуба е правило номер 1 да НЕ го правиш. То ако е така по-добре си метни парите на вятъра и не се мъчи. Графиките са ти доста добри и ти пожелавам още успехи и само нагоре
За успеха влияе, но до някакъв момент. Най-лесно се определя както казват седни с един "късметлия" и изиграйте 10000 ръце да видим колко голям му е късмета. Другото е световните шампиони на WSOP явно са най-големите късметлии на света, от толкова много хора все едни и същи лица
бреййй намери се един дето да ме разбере.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Ми много хубаво, но две години като си на под 18 са се едно нищо в сравнение с живота дето предстои. То и аз познавах един дето си купи доста скъпи(какво относително понятие) неща на твойте години, ама и той и техните после се чудиха къде да го деват от лайната дето се беше забъркал. Не е абсолютно същото ама не е и много далече - лесни, бързи много пари - на най си.
Както и да е де, не го разбирам много тва, играл съм с приятели ма ми е скука, който го кефи да си троши главата всеки си има краста, ама кой бил "акула", кой "октопод" и т.н. времето си показва.
ПП: дайте да го видим тоя репортаж некаде.
Както и да е де, не го разбирам много тва, играл съм с приятели ма ми е скука, който го кефи да си троши главата всеки си има краста, ама кой бил "акула", кой "октопод" и т.н. времето си показва.
ПП: дайте да го видим тоя репортаж некаде.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- georgymk
- младши ентусиаст
-
хаха,не ми се спори с когото и да било,защото чуждото мнение не мога да променя.
Виж в сайта на БТВ трябва да го има ама е П Ъ Л Н А боза,90% нещата са неверни,само Наско,Симо и ludman казват истината но в прекалено стегната форма...но това нещо не може да се обесни ей така, с две думи.
А под скъпи неща имам предвит един тел. и едно АТВ за мен са скъпи,защото общият доход на семейстото ми е не повече от 1500лв. не стигаха до никъде.
А сега не мисля когато отида в магазина дали ще ми стигнат парите и т.н. позволявам си повече хубави дрехи,обувки,дискотеки,хубав алкохол.
И общо взето това е,позволявам си неща който преди правех на месец по 1 път,защото нямахме достъчно пари.
Сега се радвам,че не съм в тежест на наще.Дори им помагам за много работи.
Виж в сайта на БТВ трябва да го има ама е П Ъ Л Н А боза,90% нещата са неверни,само Наско,Симо и ludman казват истината но в прекалено стегната форма...но това нещо не може да се обесни ей така, с две думи.
А под скъпи неща имам предвит един тел. и едно АТВ за мен са скъпи,защото общият доход на семейстото ми е не повече от 1500лв. не стигаха до никъде.
А сега не мисля когато отида в магазина дали ще ми стигнат парите и т.н. позволявам си повече хубави дрехи,обувки,дискотеки,хубав алкохол.
И общо взето това е,позволявам си неща който преди правех на месец по 1 път,защото нямахме достъчно пари.
Сега се радвам,че не съм в тежест на наще.Дори им помагам за много работи.

Последна промяна georgymk на 02 Яну 2011, 22:01, променена общо 1 път
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Много ми беше интересно по едно време, ама като няма кой да ми обясни това унова и се отказах. Иначе ти пожелавам успех и само да печелиш и скоро време да те гледаме на големите маси! 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- georgymk
- младши ентусиаст
-
Kroki написа:Много ми беше интересно по едно време, ама като няма кой да ми обясни това унова и се отказах. Иначе ти пожелавам успех и само да печелиш и скоро време да те гледаме на големите маси!
Благодаря на теб и на колегато по-горе който ми пожела успехи.
На следващият голям турнир в България ще бъда там (под голям имам предвит входа поне да е 5000 лв.)
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Супер. Щом си решил да ходиш там, значи си уверен в себе си. Така тря. Като спечелиш се пофалиш!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- georgymk
- младши ентусиаст
-
Kroki написа:Супер. Щом си решил да ходиш там, значи си уверен в себе си. Така тря. Като спечелиш се пофалиш!
Уверен съм,защото в българия са точно 10-ма играчите който наистина знаят какво правят.Някой от които са Симо,Будата,Мозъка,Лудмен и Наско познава ме се,и си знаем стиловете на игра.На рядко провежданите турнири в БГ пак те остават на финалната маса.
В БГ по казината е пълнооо със риби.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
и като спечелиш спора кво ще спечелиш
пари за бензин и трошляк от покер ще се намерят, но не и за ферари с цвят червен

пари за бензин и трошляк от покер ще се намерят, но не и за ферари с цвят червен

Последна промяна acer на 02 Яну 2011, 22:28, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
trance4life написа:Май се зарибихме от Бтв репортерите - за покера...![]()
И на мен ми стана интересно изглежда лесно но никога не съм играл как мога да започна,предполагам онлайн игри но искам без пари да цъкам
Във facebook можеш онлайн да играеш безплатно, пробвах на Zynga Texas Hold'em покера и беше прилично.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
късмет в покера няма - или си добър И подготвен или не си!
колкото по-бързо го разберат тези, които играят, толкова по-малко пари ще спестят и толкова повече ще спечелят.
все пак, аз не бих разчитал на покера да ми плаща сметките, но за да си покрия кафетата по време на месеца --> разчитам и го правя!
всеки месец, без изключения
само ще кажа, че през последните 15 сесии съм бил напред 14 и 1 назад (тази една е равна горе долу на 2 предници (средно статистически) )
та така
не се имам за добър, но не съм и слаб, удоволствието е голямо, а ако не играеш на стотици левове риска е минимален
всичко опира до акъл и преценка!
п.с. моля, никой да не казва "то така се почва", защото играя покер, от 4 години, пък не помня да съм залагал в сесия повече от 20-30лв
п.п.с. успех на всички играещи и четете повече!

колкото по-бързо го разберат тези, които играят, толкова по-малко пари ще спестят и толкова повече ще спечелят.

все пак, аз не бих разчитал на покера да ми плаща сметките, но за да си покрия кафетата по време на месеца --> разчитам и го правя!

само ще кажа, че през последните 15 сесии съм бил напред 14 и 1 назад (тази една е равна горе долу на 2 предници (средно статистически) )
та така

не се имам за добър, но не съм и слаб, удоволствието е голямо, а ако не играеш на стотици левове риска е минимален
всичко опира до акъл и преценка!
п.с. моля, никой да не казва "то така се почва", защото играя покер, от 4 години, пък не помня да съм залагал в сесия повече от 20-30лв

п.п.с. успех на всички играещи и четете повече!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
acer написа:и като спечелиш спора кво ще спечелиш![]()
пари за бензин и трошляк от покер ще се намерят, но не и за ферари с цвят червен![]()
играта е предзначена за хора, които вярват, че живота им се случва от тва печелят собствениците им и "математиците" в играта
Бе кой знае, може и за ферари да се намерят. На тоя свят куриози секакви. Но наистина има хора които печелят и такива които ПРИТЕЖАВАТ как викаш ти собственици.
Но да не разваляме ентусиазма на момчето, щом му харесва, и щом дори помага на семейството си с това евала.
Била ми е интересна играта, просто от психологическа гледна точка да разчетеш другия, иначе, за мен си е игра на карти. Не бих заложил нищо никога, щото освен таквиа дето печелят има и такива дето губят. Пък знам такива дето са загубили много от подобни неща. Явно не е само хазарт играта, но докато стигна до истина я съм проплял това за което аз и тия преди мене са се скъсали я нещо друго.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on