Race Track проект!
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Re: Race Track проект!
Явно повече е песимизъм и нежелание от ваша страна да ми помогнете, но няма проблем ще търся сам. Вече стана излишно да обяснявам каквото и да било, кой какво имал или нямал!! Моля модовете да изтрият темата, че почна да се превръща в нещо в което не искам да виждам и чета.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Веселин|Василев написа:Явно повече е песимизъм и нежелание от ваша страна да ми помогнете, но няма проблем ще търся сам. Вече стана излишно да обяснявам каквото и да било, кой какво имал или нямал!! Моля модовете да изтрият темата, че почна да се превръща в нещо в което не искам да виждам и чета.
Ми... нали се сещаш че ти си 20-тия за последните 3 години който съобщава че някой си ще строи писта... как очакваш да погледнем щом пускаш тема във форума че ти трябва евтина земя... в същото време пистата щяла да бъде по хубава от пистата в Серес... едно че звучи несериозно второ че ме съмнява някой сериозен инвеститор да повери проучването и намирането на терен на свой познат който има връзки в интернет

може и да не е вятърничева работа ако инвеститора е някой невеж тотомилионер който се чуди каде да вкара печалбата си

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Аз си залагам 6-цата от тотото (дето не съм я уцелил още), че за сериозна писта (+ нужната инфраструктура) на която ще могат да се провеждат състезания от поне БГ шампионат ще отидат поне едни 10милиона- като парите за терен не ги броя в тая цифра...
И после автора се цупи, че не го взимаме на сериозно- съжалявам пич, ама както си го написал просто нЕма начин да погледнем по друг начин на темата
И после автора се цупи, че не го взимаме на сериозно- съжалявам пич, ама както си го написал просто нЕма начин да погледнем по друг начин на темата

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Пак Ви казвам, темата която съм пуснал не е с цел да ми помогнете да се направи пистата, като чели съм Ви викнал на плоча и всички ми обяснявате как трябва да стане!!! Темата е ако някой от Вас знае терен който е на добри пари да ми каже да го проверя. Също така Вас въобще не Ви грее аз или инвеститора как ще си подгони нещата и какво първо ще направи, за да се стартира построяването. Не ме интересува и още колко човека са пуснали тема преди и мен и са говорили глупости, да Ви приличам на депутат който Ви обещава нещо?! А пък това, че връзките ми се простират само в Интернет жестоко се лъжеш, имам много познати които в момента търсят това за което съм ги помолил, което и Вие можеше да направите, разбира се не е задължително да ми помагате, но явно не желаете. Поради тези причини, че обръщате темата на "ама ти как така", "ама знаеш ли, че трябва това първо да се направи", "ама той като има пари що не си купи" и от сорта, почвам дълбоко да съжалявам, че въобще я пуснах тук!!!
Със здраве на всички!
Със здраве на всички!

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
После като започне строежа ще гледат ей така ->
.
Съжалявам,че не помагам,но ми писна да гледам как само негативизъм излиза от българската уста.
П.С.Изчакай още някоя годинка и georgymk ще може да помогне с някой друг милион спечелен на покер.

Съжалявам,че не помагам,но ми писна да гледам как само негативизъм излиза от българската уста.
П.С.Изчакай още някоя годинка и georgymk ще може да помогне с някой друг милион спечелен на покер.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
DanielzZz написа:П.С.Изчакай още някоя годинка и georgymk ще може да помогне с някой друг милион спечелен на покер.
Е ама къв си гаден. Той ще накупи колите който ще се дават под наем ;P
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
ако стане похвално.
но според мен не трябваше да пишеш въобще, че терена е за писта и да разбунваш духовете. Просто трябваше да попиташ за терен, но без да споменаваш какво ще се строй на него и целия този спам нямаше да го има!

но според мен не трябваше да пишеш въобще, че терена е за писта и да разбунваш духовете. Просто трябваше да попиташ за терен, но без да споменаваш какво ще се строй на него и целия този спам нямаше да го има!

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Хубаво де... а дано
Обаче щом ще се прави някаква много голяма и модерна писта с некви прилежащи съоражения защо е задължително да е в Софийска област, защо не около Пловдив, някъде в центъра на БГ или пък някъде другаде?

Обаче щом ще се прави някаква много голяма и модерна писта с некви прилежащи съоражения защо е задължително да е в Софийска област, защо не около Пловдив, някъде в центъра на БГ или пък някъде другаде?

- ms
-
-
Да ти отговоря:
Щото в софия има 2 милиона народ и повече пари отколкото в цяла БГ... Ей толкова е просто... Ти ще построиш ли нещо на място където няма да имаш клиенти
Щото в софия има 2 милиона народ и повече пари отколкото в цяла БГ... Ей толкова е просто... Ти ще построиш ли нещо на място където няма да имаш клиенти

- Bavarcho
- Пантерчо
-
ms написа:Да ти отговоря:
А щом ще е някаква супер модерна и голяма писта надали се разчита само на тея 2млн. от града

Например Калояново, ако беше в София, а не в центъра на България дали почти всички да правят съборите си там?
Ако става въпрос за някаква писта дето ще може вечер и ли през ликенда да ходиш да врътнеш няколо обиколки и да има един кръг от италянското защо трябва да е толкова голяма, супер модерна и т.н.?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тя ако стане по-добра от Серес проблема ще е по-скоро да се намери някой свободен ден за каране, а не как да се напълни.
- ms
-
-
Bavarcho написа:А щом ще е някаква супер модерна и голяма писта надали се разчита само на тея 2млн. от града![]()
Например Калояново, ако беше в София, а не в центъра на България дали почти всички да правят съборите си там?
Ако става въпрос за някаква писта дето ще може вечер и ли през ликенда да ходиш да врътнеш няколо обиколки и да има един кръг от италянското защо трябва да е толкова голяма, супер модерна и т.н.?
По ред да ти отговоря:
1: Основно на тея 2 милиона маймуни се разчита- няма събори и състезания всеки ден... То и всеки месец няма

2: Не е важно къде е Калояново за провеждане на събор- то май друга писта подходяща за целта няма... Тоест- и на Мусала да беше пистата, като няма къде другаде пак ще отидеш...
3: Е то такава писта никога няма да си избие парите... За да има шанс за печалба след 10г. просто ТРЯБВА с всички екстри за провеждане на международни състезания...
ПС: За да стане по-добра от Серес нали се сещате колко кинти трябва да се налеят

- Bavarcho
- Пантерчо
-
ms написа:
По ред да ти отговоря:
1: Основно на тея 2 милиона маймуни се разчита- няма събори и състезания всеки ден... То и всеки месец нямаА и разликата м/у 2 милиона потенциални зрители в София и 200 000 в Калояново ти е ясна предполагам...
2: Не е важно къде е Калояново за провеждане на събор- то май друга писта подходяща за целта няма... Тоест- и на Мусала да беше пистата, като няма къде другаде пак ще отидеш...
3: Е то такава писта никога няма да си избие парите... За да има шанс за печалба след 10г. просто ТРЯБВА с всички екстри за провеждане на международни състезания...
ПС: За да стане по-добра от Серес нали се сещате колко кинти трябва да се налеят
1. 2 милиона потенциални зрители? Я пак

2. Ако беше на Мусала надали вяска година съборите щяха да са там, или ще има събори обаче хора ще има само от околията, такива дето да бият 300++ километра не са много.
3. За избиването на парите си е така... за да има някакви пари в тая писта трябва да се посещава от чужденци, да има международни кръгове, от това отпада местоположението точно около София. Дръг е въпроса, че къде се редиме ние с такава писта... ние пътища до нея нямаме...
п.с. Осемцифрено число

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Имам 80 декара в района на Кривина и Казичане /между Ботевградско и Цариградско шосе/.
Ако найстина има интерес - 0883312336.
Ако найстина има интерес - 0883312336.
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4