Курс по самозащита
Модератор: Общи модератори
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Курс по самозащита
Kyokushinkai

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
сумо 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Отивай да тренираш кикбокс в ТЕТА. Физкултурния салон, делничните дни, 19ч. Можеш и да отидеш само да гледаш.

Ако се плашиш само от тъмните дебри не си за бойно изкуство. Най-малкото, че самочувствието ще изпревари развитието на техниката и ще се получи някоя изненада. За това - избягвай тъмните места и лошите компании, че последно време всички са станали ножари и сапьори.
Всяко едно бойно изкуство е подходящо (все пак е под събирателен образ "бойно изкуство", а не балет), стига да си сериозен в тренировките, да попаднеш на треньор и да го слушаш и доверяваш. Обърни внимание, че докато стигнеш ниво да си уверен в себе си, техниката си и да ти харесват клиповете в youtube минава доста време, синини, контузии, разтежения и изхабени мехлеми
Всяко едно бойно изкуство е подходящо (все пак е под събирателен образ "бойно изкуство", а не балет), стига да си сериозен в тренировките, да попаднеш на треньор и да го слушаш и доверяваш. Обърни внимание, че докато стигнеш ниво да си уверен в себе си, техниката си и да ти харесват клиповете в youtube минава доста време, синини, контузии, разтежения и изхабени мехлеми

Селото се оказа точно във града
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
какъв ли е смисъла при полужение ,че "тоя" от когото се мъчиш да се защитиш ако е решил на всяка цена да те вкара в гипс ще го направи ако ще и световен шампион по каквото ти дойде на ум да е.
Ако смяташ да тренираш нещо за нахъсване и злобичка сякаш бокс е по добре поне от моя гледна точка ,но ти ще си решиш .Успех с начинанието
Ако смяташ да тренираш нещо за нахъсване и злобичка сякаш бокс е по добре поне от моя гледна точка ,но ти ще си решиш .Успех с начинанието

К'вото и да започнеш няма да сгрешиш, в крайна сметка.
А какъвто и спорт решиш - много бягане. Няма по-добро за развиване в спорта. Всичко става по-лесно.
А какъвто и спорт решиш - много бягане. Няма по-добро за развиване в спорта. Всичко става по-лесно.
Наскоро четох че Станка Златева нямала гадже намери си некоя подобна щото квото и да запишеш докато се научиш бая бой ше отнесеш
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Доста мнения.. благодаря за което колеги
На вие съм с бойните изкуства, затова ще разглеждам подред предложенията, докато нещо ми допадне.
Виждам, че някои са ме разбрали погрешно. Знам, че и световен шампион да стана, ако някой е решил да ме пречука ще го направи
Също така не искам да се запиша, за да обикалям наред и да раздавам правосъдие
и също така съм наясно, че след 2-3 месеца, с каквото и да се захвана доникъде няма да съм стигнал. Просто нещо отвътре ме човърка, че ми се занимава с някакъв подобен спорт. Благодаря пак за предложенията, ще ги разгледам и ще видим 

На вие съм с бойните изкуства, затова ще разглеждам подред предложенията, докато нещо ми допадне.
Виждам, че някои са ме разбрали погрешно. Знам, че и световен шампион да стана, ако някой е решил да ме пречука ще го направи

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
вингчуна или както се пише е добре, бойно самбо според мен ти е най-близо до уличната схватка, но добри школи... незнам къде има, трябва дасе поитнересуваш.
Ако ти е за кеф да се запишеш, може и бокс, обаче... ше ти изкарат някоя траба ше се чудиш какво да правиш.
Шегата настрана, ако редовно ти се налага да минаваш покрай въпросните тъмни дебри, записвай лека атлетика.
Че ако си сам в чужд квартал вечерно времем нямаш оправия, както и да се биеш, накрая пак се стига до бягане, не питай откъде знам
Хем за тонус е добре
Ако ти е за кеф да се запишеш, може и бокс, обаче... ше ти изкарат някоя траба ше се чудиш какво да правиш.
Шегата настрана, ако редовно ти се налага да минаваш покрай въпросните тъмни дебри, записвай лека атлетика.
Че ако си сам в чужд квартал вечерно времем нямаш оправия, както и да се биеш, накрая пак се стига до бягане, не питай откъде знам

Хем за тонус е добре

E34, E38
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Мнее засега съм нямал проблеми в милото ми кварталче. Просто търся боен спорт, който да е за мен, а пък може и да намеря
http://www.mma-bulgaria.com/clubs/view/ ... 1%83%D0%B1 - Някой ходи ли там?

http://www.mma-bulgaria.com/clubs/view/ ... 1%83%D0%B1 - Някой ходи ли там?
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
1. Избягвай тъмните места!
2. Бокс,бокс и само бокс! И 60 кила да си като чукнеш някой право в нослето ...
За 1 година все ще се научиш да удряш и пазиш.
Джудо, самбо и т.н ...примерно ти си 60 кг а някой селянин 120. Не ,че нещо но
Докато много пъти съм виждал 80-100кг мъже да махат с ръце около някое 60 кг боксьорче.
За всички други екзотични изкуства не ми е ясно как ще ги практикуваш дори и след 5 години.
2. Бокс,бокс и само бокс! И 60 кила да си като чукнеш някой право в нослето ...

За 1 година все ще се научиш да удряш и пазиш.
Джудо, самбо и т.н ...примерно ти си 60 кг а някой селянин 120. Не ,че нещо но

За всички други екзотични изкуства не ми е ясно как ще ги практикуваш дори и след 5 години.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Ако ще ти е само ей така за да се запишеш на нещо, бокса наистина е добре.
Но реално на улицата самбото си е самбо.
klintan66, бокса е добре, но когато нещата опрат до не много равностойна схватка, каквито се наблюдават много често напоследък и отсрещния е с някоя тояга или друго, бокса трудно помага, а при самбото си има всичко така да се каже.
Но реално на улицата самбото си е самбо.
klintan66, бокса е добре, но когато нещата опрат до не много равностойна схватка, каквито се наблюдават много често напоследък и отсрещния е с някоя тояга или друго, бокса трудно помага, а при самбото си има всичко така да се каже.

E34, E38
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
бокс бокс бокс ама е смех смех смех на един боксиор му трябва по блиска дистанция. Примерно един киокушинец винаги можи даго даржи далеч с крака се пак са по дълги от рацете и гаранция-франция всеки боксиор от един лолкик е долу, краката им са адски слаби и не ги каляват се пак те не им влизат в спорта.И пак да се повторя от предния пост само бойно самбо и джиу-джицу.При самбото тренират от захвати клинчове, клиучове и от дистанция и всочко. И каде по свободните боеве има боксиори никаде или още в началото ги праят на салата.
- chl
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower
Muay Thai 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
АЗ исках бокс ама наще не ми дадоха, шот съм щял да стана по-тъп
. Обаче имам един приятел дето тренира ММА от 2 години и ми разпряваше как е имало момнети, когато не е злаел къде се намира. Бях чул, че някъв негов приятел беше отишъл и тръшнал на земята 5-6 момчера в един физкултурен салон. За мен това е доста впечатляващо. Иначе с каквото и да се захванеш, ще е добре 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите