Big Brother

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 20 Сеп 2005, 3:19

Предаването не е глупаво, интересно е, ако и хората са интересни. Тези не ги знам какви са, ама така като гледам коментари са от тъпи по тъпи. Оттам ще дойде и лоша слава на предаването. Но винаги ще се намерят галфони да гласуват и да пращат СМС-си, а докато има такива ще има и такива предавания. :confused:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Сеп 2005, 7:59

Отива си нашето национално съзнание , за съжаление - Слушаме им гадната негърска музика,гледаме им тъпия щатски хумор,малките деца им подражават и незнам това докъде ще ни доведе :evil: :evil:
На един познат дъщеря му (на 7 год.) една вечер му е "изстърсила",че харесва негрите :shock: :shock: "Как така" - я попитал той,"къде си видяла негър,за да кажеш,че го харесваш?" а тя му казала,че ги е виждала по видео клиповете,много й харесвали .... " Това е дете на 7 години,което слуша долните цигански американски музики,респективно гледа маймуни по телевизията и както всички подрастващи - се стреми да подражава на "идолите си" :evil: :evil:

Е това ако не е идеологическа диверсия,аз не знам кое може да бъде :banghead: :censored: :censored: :ranting: :maad:

Ей,дано ги затрият гадните араби (тях пък мразя безкрайно много) :evil:

Георги Пенчев
Изображение

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 20 Сеп 2005, 8:11

Точно заради тая :puke: бълвоч :puke: се каня да си изтрия Нова телевизия. В сравнение със сегашните отвратяги, първите участници ми се струват слънца... Ех, колко болка има на този свят....
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 20 Сеп 2005, 9:04

еее айде стига фе.. вие пък мн сериозно го приехте ;) .. кат не ви се гледа не гледайте .. аз пък мисля че може да е интересно и забавно :D
а .. какво ще кажете за .. радо бандажа :shock: ? а? :mhihi: :mhihi: :mhihi: ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Сеп 2005, 10:40

EМИ БЛАГОДАРЯ ВИ КОЛЕГИ, ЗА РАЗБИРАНЕТО И ПОДКРЕПАТА. В ЕДНА ДР. ТЕМА СПОДЕЛИХ, ЧЕ ПРИЯТЕЛКАТА МИ Е ВЪТРЕ, А КАТО ОТГОВОРИ ВИДЯХ, САМО, ЧЕ ШОУТО Е ТЪПО, А ТЯ Е КУРВА. АКО БЕШЕ НЯКОЙ ДРУГ СИГУРНО ЩЕШЕ ДА Е "СУПЕР" И "АЙДЕ ДА ГЛЕДАМЕ"..
ТОВА БЕШЕ ОТ МЕН ЗА СБОГОМ НА ФОРУМА.
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 20 Сеп 2005, 10:56

бум_бум, не се ядосвай, нежидам някой да е засегнал приятелката ти, по скоро шоуто.. :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 20 Сеп 2005, 11:01

Penchev написа:Отива си нашето национално съзнание , за съжаление......Е това ако не е идеологическа диверсия,аз не знам кое може да бъде :banghead: :censored: :censored: :ranting: :maad:

Георги Пенчев

:yes: :yes: :yes: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 20 Сеп 2005, 18:14

ми и аз ше го гледам шоуто,щот се зарибявам а и дремането пред телевизора е начин за пестене
бум-бум не се обиждаи ама е време да ти припомня статистиката от биг.бр.1 и стар академи. става въпрос за двоиките които се разделиха.маи е по добре да не мислиш за нея като за твое гадже.
бе то като се замисля какви гауфони има вътре може и да ти честитим запазената връзка.впрочем коя е жена ти
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 20 Сеп 2005, 18:20

http://www.bigbrother.bg/player_profile ... ayer_id=14 ако не се лъжа.
bum_bum ако четеш това, моля да ме извиниш. Не съм искал да те засегна, нито пък съм знаел, че приятелката ти е вътре.
Апък и перефразирах това, което тя каза, смисъл може да не е буквално, но беше нещо подобно...
Извинявай още веднъж... :uups:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 20 Сеп 2005, 20:55

стана кофти... :confused: :(

бум_бум, не се сърди...
аз ли4но не го гледам, ама пожелавам успех на мацката ти :yes:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 20 Сеп 2005, 21:26

Не се сърди,сигурен съм,че никой не е искал да обиди приятелката ти.
Моето мнение за шоуто и подобните му е основано не на някаква антипатия или нещо от сорта към участниците,а на убеждението,че един разумен човек може да си запълни свободното време по далеч по-добре от зяпане в телевизора на чуждите простотии.Най-малко сам може да свърши някоя,ако щете :mhihi:
И още нещо,погледни го и от тази страна,пиперливите коментари доказват,че приятелката ти е атрактивна и желана,нали ?

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 20 Сеп 2005, 22:04

Малкия написа:там има само неколко индивида дет ми харесват единия е рус и го познавам :lol: :lol:

Тати каза само с теб да си играя :mhihi: :P бтв ма къв огормен к*р изядоха с къщата :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 21 Сеп 2005, 0:11

моя фаворит е САЛИ само дето на мергели се фърля ама това е защото му е такава расата иначе ме кефи-мургав и неебателен
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Местоположение: Ъъъ преди живеех срещу затвора ъъ сега срещу нас...

Мнение от GeNa7a » 21 Сеп 2005, 12:12

Смешна работа... Не съм го гледал и няма да го гледам.. Кво да гледам некви идиоти кво правят в неква къща... се едно са ми някви идоли.. И на всичкото отгоре да ги коментирам все едно са звезди от Hollywood.. Немам пари за sms.. Пък и се знае, че всичко е нагласено такаче да ми ядат кура! В края ще разбера кой е спечил и тва е... СМЕШНА РАБОТА !!!

:bgflag: :drinking: :drink: :guitarist: :have one: :nono: :bchug: :kuku: :kuku: :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Сеп 2005, 15:08

Искам да ви припомня нещо
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=26
Изключи си телевизора, Включи си живота!
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата